Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 120
- chevron_right
sakumaa skaties releju tad skaties sledzi!!!, izmegini no kada lietotu ejoshu lietu, pirms perc ko!djjys rakstīja:cik tas sledzis maksaa??? jauns|lietots?
modulis sadus trikus diezvai taisitu!
...
Kur ir kontakts pie atrumkarbas kas liek iedarboties atpakalgaitas lampinai? Man vinas raustas ja kustina to kloki atpakalgaitas atrumaa...
wrum, wrūūūm
laikam getrag kreisajaa pusee, o apakshas var redzeet, zf labajaa pusee..
getrag kreisaja puse
jaa, ka jau mineja kreisaja puse pasha augsaa, man ir ja tev vajag!waarna rakstīja:Kur ir kontakts pie atrumkarbas kas liek iedarboties atpakalgaitas lampinai? Man vinas raustas ja kustina to kloki atpakalgaitas atrumaa...
...
Nonjemot priekšējo kreiso pasparni , pie miglinieka karaajas shitaads dačiks , kur jāliek un kam domats vinš ir?
http://failiem.lv/down.php?i=ukutlqp&n=101220111057.jpg
http://failiem.lv/down.php?i=ukutlqp&n=101220111057.jpg
āra temperatūras devējs,tas kas tev rāda āra temperatūru tava obc.
a kur vinjam jābut iestiprinātam?
gaisa tunelii kas aiziet no bamera uz riteņa arku.
paldes jums
Labdien.
Lieta tāda,varbūt kāds ir saskāries.
Atverot durvis neieslēdzas salona apgaismojums,slēdzis ir ieslēgts tā lai ieslēdzas.Tad kad ar signalizāciju(rūpnīcas) attaisa durvis tad ieslēdzas salona apgaismojums bet tad apgaismojums nenodziest,jāizslēdz ar roku.
Nemaz nezinu ar ko sākt skatīties?! Paldies.
(e36 328i 1995g)
Lieta tāda,varbūt kāds ir saskāries.
Atverot durvis neieslēdzas salona apgaismojums,slēdzis ir ieslēgts tā lai ieslēdzas.Tad kad ar signalizāciju(rūpnīcas) attaisa durvis tad ieslēdzas salona apgaismojums bet tad apgaismojums nenodziest,jāizslēdz ar roku.
Nemaz nezinu ar ko sākt skatīties?! Paldies.
(e36 328i 1995g)
BMWLIEPAJA.LV
man skiet ka vareetu buut vainiigi tie sensori kas nosaka vai durvis atveertas vai nee..
ja tie sensori buutu beigti,nebuutu taa ka centraalaa neveertos cie,jo kad durvis pusveertas tad durvis neveras ciet,poga lec atpakalj
BMWLIEPAJA.LV
man liekas ka tur ir 2 sensori, viens nolasa vai sleedzene aiztaisījusies, otrs nolasa vai durvis aizstaisījušās...
vajag papeetiit manuaalii sheemas, jo varu arii kļūdīties.
vajag papeetiit manuaalii sheemas, jo varu arii kļūdīties.
ir kaut kada iespeja pateikt kas sedina akumulatoru masina ?
3 dienas un akumulators nosezas . uz obc izmet kludu ka nedeg numura abgaismojums bet isteniba vins deg WTF
3 dienas un akumulators nosezas . uz obc izmet kludu ka nedeg numura abgaismojums bet isteniba vins deg WTF
Jautāšu te, jo domāju ka šeit bus vaina kada no elektoierīcēm!
tatad šodien braucot pa rīgu apstajos pie luksofora, apgriezieni nokritas ta ka tam vajadzetu but tuksgaita, tad pēkņi auto pats cel apgriezienus lidz 1500apgr/m? kas beigts vai kas jaskatas?
tatad šodien braucot pa rīgu apstajos pie luksofora, apgriezieni nokritas ta ka tam vajadzetu but tuksgaita, tad pēkņi auto pats cel apgriezienus lidz 1500apgr/m? kas beigts vai kas jaskatas?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu tur labak neminet bet gan uz diognostiku
ja nav dizels tad varetu but gaisa masas meritajs
ja nav dizels tad varetu but gaisa masas meritajs
bendzins! un ari paterins ir pieaudzis!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
testeri rokaas un mēram strāvas noplūdi-sasprauzam lai mērītu ampērus, tad uzmet 10 A un liec starrp plusu un klemmi.Dj_Zii rakstīja:ir kaut kada iespeja pateikt kas sedina akumulatoru masina ?
max 0,05 A ar signalizaaciju.
ja viss ok,tad mēram cik generators dod ārā. kā pēdējais akjis beigts
to EGA- iespeejams ka arii kaads labs caurums, vai kāds da'4iks brīžiem nestrādā.
akis jauns nedelu ka pirkts , generators lade ideali
kaut kur ir isais man liekas jo nav normali ka 3 dienas un izladejas saus man ir aizdomas uz to numura apgaismojumu jo uz vina obc met kludu ka nedeg numberpaletlaith bet isteniba abas lampinas deg
kaut kur ir isais man liekas jo nav normali ka 3 dienas un izladejas saus man ir aizdomas uz to numura apgaismojumu jo uz vina obc met kludu ka nedeg numberpaletlaith bet isteniba abas lampinas deg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 120