Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 87
- chevron_right
paņemt no pastūža izrauj ārā vadus, tad redzēsi vai strādā vai nē.
Oriģinālajiem pastiprinātājiem audio iet cauri tiem. Ja nestrādātu, tad skaņa nemaz nebūtu. Es tā pieļauju :)
nu nez skan tikpat sudigi, kā bez tā pastiprinātāja , jeb varbūt tumbām arī bija jābut savadākam neviz mazajām oriģinālajām?
Ko sakāt par šādu "mazbudžeta" subi?
Ir iespēja tikt pie tāda jauna par 30 Ls.
Subis aktīvais. Ir vērts tos 30 Ls?
http://www.akcijas24.lv/lv/home/details/1397
Ir iespēja tikt pie tāda jauna par 30 Ls.
Subis aktīvais. Ir vērts tos 30 Ls?
http://www.akcijas24.lv/lv/home/details/1397
davno gavno bet nu pa 30 ir it kā ir ņemams, lai Jonijs pakomentē sīkāk
Saprotu, ka nekas labs tur nevar būt, vnk vajag neliela izmēra, lētu grabuli, ko nav žēl mētāt pa bagāžnieku un no kura var izspiest nedaudz vairāk basu kā no stock touringa tumbām :)
Nekādas lielākas investīcijas netaisos veikt auto audio instalācijā-nejūtu vajadzību.
Nekādas lielākas investīcijas netaisos veikt auto audio instalācijā-nejūtu vajadzību.
Ja domāji mani, tad nedaudz nokļūdījies ar manu niku, seeingman
Ja 30ls ir tā summa, ko vēlies tam atvēlēt, tad jau vienalga - šo vai "mušu", vai vēl kaut ko, skan tik "daudz", cik viņi maksā, ja ir iespēja viņu paklausīties un skanējums Tevi(!) apmierina, ko vēl vairāk?
Ja 30ls ir tā summa, ko vēlies tam atvēlēt, tad jau vienalga - šo vai "mušu", vai vēl kaut ko, skan tik "daudz", cik viņi maksā, ja ir iespēja viņu paklausīties un skanējums Tevi(!) apmierina, ko vēl vairāk?
Vai ir iespēja bmw e39 no kasetēm paredzētas vietas izmest vadu priekš MP3. Bildē redzams panelis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav bijusi darīšana ar kasetniekiem, bet biju manījis tādu kaseti, ko ieliek atskaņotājā, kurai, savukārt, ir iebūvēts vadiņš ar 3,5mm štekerīti, ko var pievietot pie mp3
Tādu šodien jau iemeiģināju, sapisu kasetnieku un skan tikai labā puse, kreisā ļoti vāji
Tāpēc ka kasetniekiem cik esmu mēģinājis atšķiras galviņas jūtība, padodot no mp3 signālu pilnā skaļumā dažus var smuki nokaut (ir izdarīts )
Var kautkā apiet to kasetnieku un caur viņa signāliem vnk pievienot vadu kas izziet ar parasto galu, ko var iespraust telefona, ipoda, mp3 uc. ?
es ar tevi visu laiku saucu par Joniju :d pirmais ko izlasaJonjis rakstīja:Ja domāji mani, tad nedaudz nokļūdījies ar manu niku, seeingman
Klau.. man i kaut kāds 800w FLI subis... intresē kādu pastiprinātāju vajadzētu pielikt?
Nevajag Tev to Fli, pirms tam man teici, ka Tev ir 500ls budžets - pārdod kādam šo un nopērc ko normālu!
Sk. vnk jautāju kā tā... tas 500 ir tā .. visu salikt.. ieskaitot tumbas un tt (tikai maģis jau ir.)Jonjis rakstīja:Nevajag Tev to Fli, pirms tam man teici, ka Tev ir 500ls budžets - pārdod kādam šo un nopērc ko normālu!
Bet tā pagaidām meklēju kādu aktīvo subi teiksim līdz kādiem 75Ls nu 100ls.
To FLi arī varēsi dārgi pārdot, želejniekiem viņš dikti patīk, baigi bombījot - visi mati aš grabot
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare ... ldibp.html ko teiksiet par sabi
apmeram 1200w pastiprinatajs tures jaudu ?
apmeram 1200w pastiprinatajs tures jaudu ?
Tā skaļruņa nominālā jauda ir 250W. Kāpēc ir runa par kaut kādiem 1200W ?
Šaize sekojoša.
Saslēdzu sev baigo sistēmu. Vienu pastiprinātāju ovālajām, otru subim. Abi divkanālnieki. Skanēja ok, bet izdomāju jaudīgāko likt subim. bet švakais kko niķojās. viens kanāls neskan, bet tiltā skan. Jūtos baigi vīlies, jo subis baigi bombī, bet tagad sanāk baigais lauku variants. Viena ovālā un subis.
kkas varētu būt ''sadedzis'' ?
Ja ir, vai būtu jēga ko remontēt, jo pastūzis vecs..
Saslēdzu sev baigo sistēmu. Vienu pastiprinātāju ovālajām, otru subim. Abi divkanālnieki. Skanēja ok, bet izdomāju jaudīgāko likt subim. bet švakais kko niķojās. viens kanāls neskan, bet tiltā skan. Jūtos baigi vīlies, jo subis baigi bombī, bet tagad sanāk baigais lauku variants. Viena ovālā un subis.
kkas varētu būt ''sadedzis'' ?
Ja ir, vai būtu jēga ko remontēt, jo pastūzis vecs..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 87