Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 23
- chevron_right
Sveiki visiem.lieta tadz ,man ir sedans 1996 gada bez elektro logu pacelaiem,lieta tada vai es varu likt mierigi klat elektro logus?ka pašus motorinjus es sapratu kur ko spraust.bet nesaprotu kur bast no pogam vadu?reali vajadziga palidziba pus dienu braukaju jau bez apšifkam un bez torpedas.
viewtopic.php?f=18&t=2190
:) Cilvēki pa mēnešiem tā braukā činījot līdzīgu projektus, a Tu te par pus dienu streso! Pogu vadus vajag nevis bāZt, bet pieslēgt. Kurā vietā? skat. elektrisko shēmu, ja pa sarežģitu, tad labāk brauc pie tiem, kas ar to nodarbojas, būs drošāk!
d[-_-]b
Skaidrs .paldies par atbildi.laika bus kautkas jadoma.vel stulbs jautajums.a kir var apsmatit to pogu sxemu?
viewtopic.php?f=18&t=2190
Tātad ir doma savest kārtībā!
Sedans 4x elektriskie logi,visi strādā,bet no priekšas nevar ne attaisīt,ne aiztaisīt aizmugurējos logus,nobloķēt no priekšas var lai no aizmugures nevarētu vērt vaļā!Pogas esmu mainījis tur nav tā vaina!
Ar to kaiti jau auto nopirku!
Sedans 4x elektriskie logi,visi strādā,bet no priekšas nevar ne attaisīt,ne aiztaisīt aizmugurējos logus,nobloķēt no priekšas var lai no aizmugures nevarētu vērt vaļā!Pogas esmu mainījis tur nav tā vaina!
Ar to kaiti jau auto nopirku!
jautājums par bmw 318is 93 gada logu sistēmu?!
varbūt kāds zin ko la dara ja nestrādā logi un lūka? vaina varētu būt konforta blokā, vai kaut kur dziļāk?
varbūt kāds zin ko la dara ja nestrādā logi un lūka? vaina varētu būt konforta blokā, vai kaut kur dziļāk?
viewtopic.php?f=8&t=270&start=260
Man ar tiem logiem kupejai ir tā, kad dažreiz verās dažreiz neverās..
laikam jau varētu būt pie vainas konforta bloks?
kādam tā ir bijis? a plus vēl lūka arī nestrādā...
laikam jau varētu būt pie vainas konforta bloks?
kādam tā ir bijis? a plus vēl lūka arī nestrādā...
Ir tada lieta ka pasazieru puse logs neveras valja, bet sofera puse strada viss..
Ar ko butu labak sakt parbaudi kas ir pie vainas? sledzus jau mainiju vietam strada abi.
Ar ko butu labak sakt parbaudi kas ir pie vainas? sledzus jau mainiju vietam strada abi.
sākumā uzzini vai motorīts strādā un ir pieslēgts
pēc tam skaties vai strāva pienāk līdz motorītim
pēc tam skaties vai strāva pienāk līdz motorītim
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Pie kuriem vadiem japarbauda vai pienak strava ?
skaties,kuri vadi pienāk pie motoriņa caur durvīm
Protams,nāksies paspaidīt arī loga atvēršanas pogu (tā atrodas pie ātrumkloķa )
Precīzi vadu krāsas un visu shēmu meklē manuālī, jo viņas +/- atšķirās un neesmu ekstrasenss,lai noteiktu,kas un kura gada auto tev ir.
Manuālis šeit:
http://files.inbox.lv/ticket/af7152ed5c ... s+ohne.pdf
Protams,nāksies paspaidīt arī loga atvēršanas pogu (tā atrodas pie ātrumkloķa )
Precīzi vadu krāsas un visu shēmu meklē manuālī, jo viņas +/- atšķirās un neesmu ekstrasenss,lai noteiktu,kas un kura gada auto tev ir.
Manuālis šeit:
http://files.inbox.lv/ticket/af7152ed5c ... s+ohne.pdf
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Aizvakar piefiksēju interesantu parādību. Dzinējam darbojoties, (gaismas ieslēgtas) logi ciet, taču uzspiežot vēlreiz uz pogas, lai tos it kā aizvērtu, mašīnai noraustās apgriezieni.
Kas par desām?
Kas par desām?
Tas ir normāli.
Ģeneratoram slodze, jo logu motorīts "pamēģināja" aizvērt, bet saskārās ar pretestību.
Ģeneratoram slodze, jo logu motorīts "pamēģināja" aizvērt, bet saskārās ar pretestību.
Ir šāds gļuks- atverot/aizverot durvis,kad logs nolaižas/paceļas, motoram papeld apgriezieni, tiešām tā jābūt?
Vēlreiz? Tā mēdz būt, jā! Slodze uz ģeneratoru. Parasti tā ir, kad aiztaisa durvis, nevis attaisa.
man arī tā ir, kad sedanam pakustinu loga atvēršanas pogu
Ir kads licis sedanam aizmugure elektriskos logus, man ir neliela nesaprashana ar vadiem jo no motorinjiem man iet tris vadi uz durvju stoiku bet pie pogam ja nemaldos ir 6 vadi, man vnk sistemu saprast kas caur kurieni iet, releji drosinataji un tamlidzigi!!! Paldies jau ieprieksh!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kā Mojo raksta, tikai nevis tad, kad logs ir ciet, un spied pogu uz augšu, bet tad, kad,piemēram, atver kupejai durvis, logs paslīd uz leju; aizver durvis, logs paceļas- tieši loga kustības brīdī papeld apgriezieni, nu, ne daudz, 200-300 apgriezienu robežās uz leju parasti, var teikt nokrīt līdz 500 apgr/min. Cerams ir skaidrāk. Iepriekš bijušas 2 citas kupejas, tām tādi joki nebija.dogMa rakstīja:Vēlreiz? Tā mēdz būt, jā! Slodze uz ģeneratoru. Parasti tā ir, kad aiztaisa durvis, nevis attaisa.
Man tāpat ir, tas nav norm?
Iepriekš likās, ka tas nav normāli, bet uzliekot pilnībā restaurētu ģeneratoru, sapratu, ka tomēr mazliet ir jānostaigā apgriezieniem. Jā, Ginekolog, viss pareizo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 23