Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 87
- chevron_right
A, kam tur tādam jābūt?Roxys rakstīja:zin kāds varbūt kā ir ar subwoofera pieslēgšanu caur orģinālo pastiprinātāju?
rekur saits kā tas viss izszkatās.
http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... _Guide.pdf
Lieta tāda ka domāju kādus vadus pirkt, lai saslegtu tā kā ir saslegts tajā saitā. Tipa tur jau radīts ka ar kaut kādiem parastiem audio vadiem savieno kopā, bet es domaju vai tur nevar nekas nosvilt tad?
Cik redzēts - iespējams ir viss!
Tavas atbildes bija tik izsmeļošas, ko es bez tām būtu darījis...
Kādas atbildes gan Tu vēlējies? Ja nesaproti, ka tur tiek vienkārši paņemts "augstais" signāls un būtībā vairāk nekas nav minēts, ko gan tur vēl skaidrot? Paņem izvelc normālus RCA (par simetriskajiem nemaz neminēšu) un miers, ja Tev ir OEM maģis - pārdod viņu par bargu naudu (pērk arī) un nopērc ko normālu!
Man personiigi nav nekaada lielaa pieredze ar vadiem(elektroniku), tapeec arii prasu taadus jautaajumus, varbuut tev vinji liekas muljkjiigi, bet es labaak taadus pajautaaju nekaa izdaru ko nepareizu sleedzot kopaa.
Tur jau taa lieta ka negribu likt citu magji, gribu atstaat orgjinaalo, jo tad man vismaz ies cd changeris. a ja likshu kaut kaadu aftermarket tad neies... ir jau nopirks vietaa tipa alpine magjis, bet tomeert izdomaaju ka nemainiishu.
tapeec jau arii prasu par to pastiprinaataaju, ka vai caur vinju tur var to visu izdariit un vai parastos audio vadus vienot klaat pie subwoofera kaa tur tajaa websaitaa, vai tas viss nenosvils? tie tavis teiktie RCA vadi cik saprotu ir tikai taadaa gadiijumaa jaasleedz ja njem aftermarket magji? :? tie RCA nederees man savienojot vinjus ar oem pastiprinaataaja vadiem? :?
Tur jau taa lieta ka negribu likt citu magji, gribu atstaat orgjinaalo, jo tad man vismaz ies cd changeris. a ja likshu kaut kaadu aftermarket tad neies... ir jau nopirks vietaa tipa alpine magjis, bet tomeert izdomaaju ka nemainiishu.
tapeec jau arii prasu par to pastiprinaataaju, ka vai caur vinju tur var to visu izdariit un vai parastos audio vadus vienot klaat pie subwoofera kaa tur tajaa websaitaa, vai tas viss nenosvils? tie tavis teiktie RCA vadi cik saprotu ir tikai taadaa gadiijumaa jaasleedz ja njem aftermarket magji? :? tie RCA nederees man savienojot vinjus ar oem pastiprinaataaja vadiem? :?
Vēlos iegadaties magi ar usb, sarkanam apgaismojumu pogam, melnu un velams lai strada! :)
Atklāti runājot, es īsti tā arī nesaprotu, kur Tu tos vadus vēlies vienot.
Tu paņem signālu no aizm. vadiem, laid uz citu (!) pastiprinātāju subim - tur atkal jāskatās vai pastiprinātājam ir "high input" vai "low input" un tad attiecīgi vieno. Vēl ir variants, kur var ņemt signāla līmeņa pārveidotāju un vienot tos pašus RCA. (Uzmanību! Pēdējā rindkopa ir viens liels gateris un par kvalitāti nav jēga runāt...)
Ja tomēr domā, ka nesanāks nekas, tad aizbrauc līdz InCar.
Tu paņem signālu no aizm. vadiem, laid uz citu (!) pastiprinātāju subim - tur atkal jāskatās vai pastiprinātājam ir "high input" vai "low input" un tad attiecīgi vieno. Vēl ir variants, kur var ņemt signāla līmeņa pārveidotāju un vienot tos pašus RCA. (Uzmanību! Pēdējā rindkopa ir viens liels gateris un par kvalitāti nav jēga runāt...)
Ja tomēr domā, ka nesanāks nekas, tad aizbrauc līdz InCar.
Kā es viņus vēlos vienot? Atbilde ir tieši tāpat kā tajā saitā ko biju iemetis pāris postus atpakaļ.
Tur tipa pēc bildēm spriežot liekās ka šie vieno to viņējo subi klāt oriģinālajam pastiprinatajam klāt. Sūdi man liekas ka ar parastiem audio vadiem takš nevarēs to subi saslēgt :hvz:, bet tur bildē(tajā saitā) rāda kakā slēdz ar parastajiem. Tā jau itkā varētu pamēģināt uz labu laimi saslēgt, bet negribās tos vadus par velti sagraizīt, ja nu tomērt tur nekas neiet beigās.
Tur tipa pēc bildēm spriežot liekās ka šie vieno to viņējo subi klāt oriģinālajam pastiprinatajam klāt. Sūdi man liekas ka ar parastiem audio vadiem takš nevarēs to subi saslēgt :hvz:, bet tur bildē(tajā saitā) rāda kakā slēdz ar parastajiem. Tā jau itkā varētu pamēģināt uz labu laimi saslēgt, bet negribās tos vadus par velti sagraizīt, ja nu tomērt tur nekas neiet beigās.
Ā un shaubos ka tā firma piedāvā kaut kādus gatera pakalpojumus, spriežot pēc viņu video un piedāvātajam precēm izskatas ka tur ir viss kvalitatīvi. Bavarian soundwerks.
tur viņi vieno klāt aktīvo subi ar "high level input",
pieslēdzas pie mašīnas skaļruņu vadiem, no kā tad arī ņem to high level signālu
un kas ir parasti un neparasti audio vadi?
pieslēdzas pie mašīnas skaļruņu vadiem, no kā tad arī ņem to high level signālu
un kas ir parasti un neparasti audio vadi?
Man arī ir aktīvais subis.
parastie vadi, skaļruņu vadi.
neparastie lineārie, kaut kādi RCA u.c..
neizsakos varbūt korekti par tiem vadiem, bet nu tapēc nevajag tēlot ka nesaproti, kādus vadus es domāju.
neizsakos varbūt korekti par tiem vadiem, bet nu tapēc nevajag tēlot ka nesaproti, kādus vadus es domāju.
vienkāršāk būs laikam tā, ko man šeit vajag pieslēgt kuros kontaktos vajag būt pa vadam, kuri paliks tukši, lai tas viss pasākums iet, kāds zina?
cik saprotu tajā hi-input, vajag pievienot štekeri ar tiem audio vadiem , bet pārējās vietās kaut ko vajag spraust vai nē?
tur tajā saitā ko iepriekš biju iemetis, tur itkā izskatās ka kaut ko viņš citu arī sprauž iekšā :hvz:
Pateicīgs būšu par katru mazāko info.
tur tajā saitā ko iepriekš biju iemetis, tur itkā izskatās ka kaut ko viņš citu arī sprauž iekšā :hvz:
Ja tev maģim ir RCA izejas, tad spraud to lineāros vadus maģī un otrus galus pastiprinātājam Low Input caurumos.
Tad atvelc plusu no akumulatora un pievieno +12V ligzdai. Atvelc masas vadu no akumulatora un pievieno GND ligzdai. Atvelc no maģa REM (remote) vadu līdz REM ligzdai (tas domāts, lai ieslēdzot maģi, ieslēgtos pastiprinātājs.
Ja tev nav RCA (lineārās) izejas no maģa, tad tev vajag no aizmugurējām tumbām aizvilkt līdz HI-INPUT ligzdai vadus. Bet viss pārējais paliek. Ja nav maģa štekerim remote vada, tad var mēģināt no baltā vada aizvilkt vēl vienu vadiņu līdz REM ligzdai.
Tad atvelc plusu no akumulatora un pievieno +12V ligzdai. Atvelc masas vadu no akumulatora un pievieno GND ligzdai. Atvelc no maģa REM (remote) vadu līdz REM ligzdai (tas domāts, lai ieslēdzot maģi, ieslēgtos pastiprinātājs.
Ja tev nav RCA (lineārās) izejas no maģa, tad tev vajag no aizmugurējām tumbām aizvilkt līdz HI-INPUT ligzdai vadus. Bet viss pārējais paliek. Ja nav maģa štekerim remote vada, tad var mēģināt no baltā vada aizvilkt vēl vienu vadiņu līdz REM ligzdai.
Lai nu tā būtuRoxys rakstīja:Ā un shaubos ka tā firma piedāvā kaut kādus gatera pakalpojumus, spriežot pēc viņu video un piedāvātajam precēm izskatas ka tur ir viss kvalitatīvi. Bavarian soundwerks.
Pareizi esi (laikam) sapratis. Tas ir pastiprinātājs un attiecīgi viņam vajag barošanu, kā redzi. Vai tiešām visas šīs un iespējamās problēmas neatrisināsi aizbraucot pie instalatoriem?Roxys rakstīja: cik saprotu tajā hi-input, vajag pievienot štekeri ar tiem audio vadiem , bet pārējās vietās kaut ko vajag spraust vai nē?
Paldies par atbildēm, mēģināšu saslēgt šodien.
autiņu mēģināšu nenosvilināt
gribas pašam pamācīties kā tur to visu slēgt kopā, tapēc arī nevedu uz audio centru kur to visu priekš tevis izdara, kaut kā tā pieredze ir jāgūst takš
autiņu mēģināšu nenosvilināt
gribas pašam pamācīties kā tur to visu slēgt kopā, tapēc arī nevedu uz audio centru kur to visu priekš tevis izdara, kaut kā tā pieredze ir jāgūst takš
nē. es nesaprotu pilnīgi visu ko kāds savā galviņā ir izdomājis...Roxys rakstīja:Man arī ir aktīvais subis.
apgaismošu tevi par vadiem:
RCA vadus parasti izmanto low level signālam no maģa
high level signālam izmanto vadus bez specifiska štekera, jo kā tu redzi pastūzim ir paredzēta vieta high level input, kam ir savs štekeris - katram pastūzim tie var būt atšķirīgi - otrs vada gals pievienojas pie vadiem, kas tev iet uz tumbām oriģināli.
Vispār klausi ko dogMa saka un viss bus gerai
http://aio.lv/lv/peripherals/mp3-mp4-pl ... f100-01_2/
kāds zin vai šis ipod classic atpazītu ? man diski ir konkrēti apnikuši jau. ieraksti pārdesmit Mp3 un viss. un pārrakstīt visu disku dēļ vienas dziesmas arī negribās.
kāds zin vai šis ipod classic atpazītu ? man diski ir konkrēti apnikuši jau. ieraksti pārdesmit Mp3 un viss. un pārrakstīt visu disku dēļ vienas dziesmas arī negribās.
Stulbākais, ko var izdarīt - nopirkt fm modulātoru. Neatpazīs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 87