centrālā atslēga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 21
- chevron_right
Nav iespējams, cik zinu. Vienīgais variants ir ņemt ar visu moduli un slēdzenēm vai arī pilnīgi blank atslēgas čipu ņemt.soulles rakstīja:jautājums elektrikiem vai es varu pieprogramēt atslegas čipu no citas mašīnas savam auto
Cik zinu, čipi ir programmējami vienreiz mūžā.
Gļuks tāds, ka visas durvis var ar atslēgu aizslēgt, atslēgt no pasažiera puses, no vadītāja puses tikai vadītāja durvis.
Bagāžnieks vispār neslēdzas ne no vienām durvīm. Vadi pārbaudīti, visi vesali.
Kāds var ieteikt kur varētu būt problēma?
Bagāžnieks vispār neslēdzas ne no vienām durvīm. Vadi pārbaudīti, visi vesali.
Kāds var ieteikt kur varētu būt problēma?
Izzvani vadus no durvīm (šofera) līdz centrālās blokam aiz cimdu nodalījuma, ja OK, tad vaina slēdzenē.
Sveiki! Problēma ar centrālo sekojoša. Vispār divas problēmas:
1) Neslēdzas ciet vadītāja durvis;
2) Nospiežot aizslēgšanas pogu pārējās durvis aizslēdzas un uzreiz atslēdzas. Pēc tam jānospiež atslēgšanas poga, nomirgo visi četri pagriezieni. Tad atkal spiežot aizslēgšanas pogu, mašīna aizslēdzas. Un tā visu laiku. Kas varētu būt par vainu, un vai šīs abas problēmas varētu būt savā starpā saistītas?
Abas šīs problēmas jau bija nopērkot auto.
1) Neslēdzas ciet vadītāja durvis;
2) Nospiežot aizslēgšanas pogu pārējās durvis aizslēdzas un uzreiz atslēdzas. Pēc tam jānospiež atslēgšanas poga, nomirgo visi četri pagriezieni. Tad atkal spiežot aizslēgšanas pogu, mašīna aizslēdzas. Un tā visu laiku. Kas varētu būt par vainu, un vai šīs abas problēmas varētu būt savā starpā saistītas?
Abas šīs problēmas jau bija nopērkot auto.
Varbūt problēma vadītāja durvju mehānismā...
Man bija līdzīgi, tikai aizmugurējām durvīm.
Man bija līdzīgi, tikai aizmugurējām durvīm.
Man akitis bija izladejies un tagad tikai blakus vaditaj puse durvis taisas vala. parejas ir ciet. grozi ka gribi atslegus netaisas vala. Bloks pa pieskari aizgajis ? jo ciet ar vairs nevar dabut.
Sveiki. Vairs nestrādā centrālā, izskatās, ka beigts ir bloks. Jautājums, to bloku nevar ņemt no jebkura, tur kaut kam jāsakrīt? Vai arī tomēr der jebkurš
skaties pec cipariem un shtekeriem uz blokaiivars rakstīja:Sveiki. Vairs nestrādā centrālā, izskatās, ka beigts ir bloks. Jautājums, to bloku nevar ņemt no jebkura, tur kaut kam jāsakrīt? Vai arī tomēr der jebkurš
Paldies. Tad sekojošs lūgums, varbūt kāds var aizdot šo bloku, pieslēgt un pārbaudīt vai tiešām viņš vainīgs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tev ir coupe/sedans/tourings? Mājās viens mētājas no touringa.
kupeja m50. Viņi atšķiras ?
Joprojām aktuāli!
Kaut kas nochakarejaas ar centralo, priekshas labas puses durvis nevar ataisit kaa lai dabuu vallaa ????
Norauj absifku un dabusi tas durvis valjaa Iespejams ka tev tas pats kas man rucka areja noluzusi un noblokjejusi iespeju ari no iekshas ataisiitpapucis rakstīja:Kaut kas nochakarejaas ar centralo, priekshas labas puses durvis nevar ataisit kaa lai dabuu vallaa ????
Negribas pleest abshifku ka durvis ciet, vel kaut ko nolauzishuBLACKDEVIL rakstīja:Norauj absifku un dabusi tas durvis valjaa Iespejams ka tev tas pats kas man rucka areja noluzusi un noblokjejusi iespeju ari no iekshas ataisiitpapucis rakstīja:Kaut kas nochakarejaas ar centralo, priekshas labas puses durvis nevar ataisit kaa lai dabuu vallaa ????
Ja tev mētājas nevajadzīgs varbūt vari aizdot?ivars_e36 rakstīja:tev ir coupe/sedans/tourings? Mājās viens mētājas no touringa.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Kāpēc bagažnieks neslēdzas kopā ar centrālo no pults, bet ieliekot atslēgu bagažniekā var aizslēgt visu?
Šodien arī saskāros ar problēmu, ka ar centrālo bagažnieks neaizslēdzās. Kur lai sāk meklēt problēmu?
Vados kas aiziet uz bagāžnieka vāku, pārbaudi locījuma vietas. Pats šajās brīvdienās sev lodēju, jo bija pārlūzuši.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 21