Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 87
- chevron_right
neesmu nopircis. tāpēc jautāju, lai nesanak stulbi
No pieredzes rekomendēju ieķert šitādu te maģīti.V1Beta rakstīja:http://aio.lv/lv/peripherals/mp3-mp4-pl ... f100-01_2/
kāds zin vai šis ipod classic atpazītu ? man diski ir konkrēti apnikuši jau. ieraksti pārdesmit Mp3 un viss. un pārrakstīt visu disku dēļ vienas dziesmas arī negribās.
Protams, sanāk dārgāk, bet skan ļoti labi + nav japisās ar tiem modulātoriem. :)
http://www.aux.lv/lv/cd-atskaotji/3943- ... 150ui.html
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es jau sen būtu paņēmis maģi, bet tas kas kur vadus vilka bija totāls termoss štekeris ir nogriezts ar nazi un satīts ar izolācijas lentu. tā kā man iso pāreju pat uzlikt nevar. vienīgais veids ir atkal ņemt un graizīties. pateikšu godīgi. nav man tāda saprašana ar tiem vadiem.
Forumā meistaru pietiekami, gan jau kāds pieteiksies - samaksā kādam, ja pats nevari, lai pielodē ISO štekeri.
Vajag tumbas priekš e36 kupejas ar labu skaņu un arī, kas dod kautkādu basu, ko varat ieteikt?
par sapratīgām cenām...
par sapratīgām cenām...
Ieteiktu pastiprinātāju, kas iet uz tumbām.
Varu piedāvāt aizmugurējās kastes ar iemontētīem 13cm skaļruņiem.
Varu piedāvāt aizmugurējās kastes ar iemontētīem 13cm skaļruņiem.
ja normaala galva, tad nevajag pastiprinataaju, galvenais nofiltreet liekaas skanjas un domajau ka pilniibaa pietiks, ja tomeer vajag vairaak, tad to var atstaat kaa otro opciju !
http://www.ebay.co.uk/itm/INTERFACE-INP ... 19d69df091
šāds vads derēs jebkuram pioneer ? pioneer deh-2900mp mans modelis.
šāds vads derēs jebkuram pioneer ? pioneer deh-2900mp mans modelis.
Tur tak aprakstā skaidri un gaši uzskaitīti visi savienojamie modeļi...
Compatible Pioneer Models:
AVH-P5900DVD
AVIC-D3
AVIC-D3BT
DEH-P4900IB
DEH-P490IB
DEH-P5900IB
DEH-P590IB
DEH-P5950IB
DEH-P6900IB
DEH-P6900UB
DEH-P690UB
DEH-P6950IB
DEH-P7900BT
DEH-P790BT
DEH-P7950UB
DEH-P85BT
paldies. es centos ieraudzīt un tā arī neatradu. tagad tik ievēroju, ka stipri zemāk
Sveiki biedri:)
Beidzot savam BMW iegādājos jaunu mūzikas sistēmu un visi prieki pazuda tanī brīdī ,kad nevarēju saprast,kā sarkano strāvas vadu dabūt no motora telpas uz bagāžnieku Izmantoju E36.lv un googli ,lai atrastu informāciju ,bet vairāk ,kā aiz akulomatora jabut kautkādam caurumam ,neko neatradu Zinot ,ka daudziem savā īpašumā ir BMW E36 318is M42 ar foršu mūzikas sistēmu , nu lūdzu pastāstiet sīkak ,kas un kā varbūt pat kādu bildi var pievienot
Ļoti liels paldies jau iepriekš
Beidzot savam BMW iegādājos jaunu mūzikas sistēmu un visi prieki pazuda tanī brīdī ,kad nevarēju saprast,kā sarkano strāvas vadu dabūt no motora telpas uz bagāžnieku Izmantoju E36.lv un googli ,lai atrastu informāciju ,bet vairāk ,kā aiz akulomatora jabut kautkādam caurumam ,neko neatradu Zinot ,ka daudziem savā īpašumā ir BMW E36 318is M42 ar foršu mūzikas sistēmu , nu lūdzu pastāstiet sīkak ,kas un kā varbūt pat kādu bildi var pievienot
ir divi varianti.
1. nopirkt bmw ar lielaku litrāžas motoru,kam aklumators nāk bagažniekā.
2. jāizskrūvē bardačoks,lai saprastu pa kurieni vadu var ievilkt salonā,ja nav cauruma,var izurbt,bet vajag but caurumam. Kad vads ir salonā,tad var izņemt priekšējo benķi un pakaļējo.tad pacel gridas paklaju un velc cik uziet.Tā pa smuko.
2. jāizskrūvē bardačoks,lai saprastu pa kurieni vadu var ievilkt salonā,ja nav cauruma,var izurbt,bet vajag but caurumam. Kad vads ir salonā,tad var izņemt priekšējo benķi un pakaļējo.tad pacel gridas paklaju un velc cik uziet.Tā pa smuko.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
es pa otru pusi vilkuGuncis rakstīja:ir divi varianti.
bet tas 1. variants tāds labāks
velkot strāvas vadu atveries ka būtu labi pie reizes ielikt ari lineārās izejas vadus ko likt un pastūzi
Es darīju tā. Vienkārši noņem pie durvīm plastamasas uzliku, kas ir pie durvju sliekšņa un pie pasažierpuses labās kājas plastmasu, kas nosedz tumbu. Izvelc vadus zem tiem,protams izcel arī aizmugurējo beņķi ārā, lai izvelkot no bagāžnieka vadi būtu zem aizmugurējā beņķa. Es pa turieni izvilku gan tikai strāvas vadu, tāpēc nemācēšu teikt, vai palīdzīs arī lineārie vadi. Tad priekšā no apakšas redzēsi, ka spīdēs caurums uz motortelpu, protams, sākumā izņem aķi ar visu to plastmasas kasti. Izvelc vadus, saliec visu atpakaļ, un neviens neredzēs salonā vadus Ja kas jautājams PM!ISinjs rakstīja:Sveiki biedri:)
Te redzams, ko jānoņem nost:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Oscar ,liels paldies,rīt ar gaismu ķēršos klāt
P.s Pārejiem ari paldies par info un ,ja ! 1 variants arī labs..
P.s Pārejiem ari paldies par info un ,ja ! 1 variants arī labs..
Ja kadam problemas ar muzikas iekartam masina var drosi rakstiit. No Februara menesha vareshu ari kadom ko savilkt, Jelgava, Dobele, Saldu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Varbūt kāds zina, vai var šādus vadus kkur dabūt lētāk, nekā linkā?
http://www.elbox.lv/lexton-lx-z003-6-ga ... ekts-30801
http://www.elbox.lv/lexton-lx-z003-6-ga ... ekts-30801
http://www.aux.lv/lv/189-vadu-komplekti
sakot no 11LS
sakot no 11LS
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Jā, tikai tie pa 11ls un 12ls ir šaurāki.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 87