Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 120
- chevron_right
nezinu kapec man likas ka viens drosinatajs uz abam pusem!
oky skatisos drosinatajus!
oky skatisos drosinatajus!
izraustiju visus drosinatajus un secinaju it ka veseli bet tuvas gaismas parstaja pilniba darboties
ta tad janoperk visi jauni 5A drosinataji
ta tad janoperk visi jauni 5A drosinataji
sakiet ludz kur atrodas ara tempreturas devejs! vnk man rada nepareizu tempreturu ja ara ir -2 tad sis rada +3 gradus!
varbut kaut kas cits vainigs! bet es domaju ka pie vainas ir devejs!
varbut kaut kas cits vainigs! bet es domaju ka pie vainas ir devejs!
Šofera pusē, bampera gaisa lūkā, vai kaut kur ap to rajonu (aiz šofera puses miglinieka utt). Varbūt vienkārši novietots kaut kur tuvāk motoram vai nepareizā vietā, tāpēc rāda siltāku.
ir kādas iespējas dabūt pie normālas dzīvības dzinēja temperatūras dačiku panelī, viņš strādā tad kad grib un tā ka pašam patīk
Sveiki a man adgadijas sonakt tada situacija!nevaru pielaist spidometra panelis deg taka akumulators butu tuks paneli vel knapi deg akumulatora ikona griezot starteri sak lekat tosola temperaturas raditajs bet pielaist nevaru kas pa vainu var but?iepriek6 vareju pielaist ar patum6u spidometra panemi kad uzgazeju uzreiz palika ok! Help
sveiki . problema taada ka nespid tuvas gaismas.. drosinataji vesali. nepienak +. sledzis? ielikshu citu sledzi shodien. bet citu ideju man nav.
sapisos meistaribaa, tomer bija relejs ..
sapisos meistaribaa, tomer bija relejs ..
sis ir kads joks ,vai tiesam jautajums????Emik rakstīja:Sveiki a man adgadijas sonakt tada situacija!nevaru pielaist spidometra panelis deg taka akumulators butu tuks paneli vel knapi deg akumulatora ikona griezot starteri sak lekat tosola temperaturas raditajs bet pielaist nevaru kas pa vainu var but?iepriek6 vareju pielaist ar patum6u spidometra panemi kad uzgazeju uzreiz palika ok! Help
tev akitis vispar griez to motoru?
...
jap griez protams!
bet saku pielaizot deg aki6a da4iks!1 reiz uzgazeju un pazud!
bet saku pielaizot deg aki6a da4iks!1 reiz uzgazeju un pazud!
iespējams,ka ģenerātora oglītes!
Pašam šonedēļ braucot,sāka blāvi mirgot āķīša lampiņa,uzgāzējot pazuda,bet nepagāja ne 20 minūtes,ka mans pagājušā gadsimta akumulātors nosprāga un līdz ar to arī bumbieris noslāpa!
Pašam šonedēļ braucot,sāka blāvi mirgot āķīša lampiņa,uzgāzējot pazuda,bet nepagāja ne 20 minūtes,ka mans pagājušā gadsimta akumulātors nosprāga un līdz ar to arī bumbieris noslāpa!
coupe 2.8
Bet es tā jau vairākas nedēļas dragāju!Un aķis pilns
jautājums sekojošs
braucot, ik pa laikam noraustās dzinējs un uz nullīti sāk rādīt visi rādītāji panelī (tahometrs, degvielas rādītājs, spidometrs, temperatūras datčiks)
Kas tā var būt par vainu?
Auto - e36, 2.5, 1992g, nonvanos.
Kā rīkoties? Kas var palīdzēt novērst vainu un cik varētu būt aptuvenās izmaksas?
braucot, ik pa laikam noraustās dzinējs un uz nullīti sāk rādīt visi rādītāji panelī (tahometrs, degvielas rādītājs, spidometrs, temperatūras datčiks)
Kas tā var būt par vainu?
Auto - e36, 2.5, 1992g, nonvanos.
Kā rīkoties? Kas var palīdzēt novērst vainu un cik varētu būt aptuvenās izmaksas?
nez mož ecu bloka defekts vai peļķe.. nevaru tā uzreiz iedomāties kāpec da4iki kristos.. moz kautkas ar elektroniku pie atsleegaas, shis vieno valjaa un klaat :)
nu okay.
A kas tas ir par vadu, kas nāk gar labo motora padušku? ( ja skatās uz mašīnu no priekšas)
A kas tas ir par vadu, kas nāk gar labo motora padušku? ( ja skatās uz mašīnu no priekšas)
Mans E36 dara brīnums!
Visu ziemu bija tā, ka aizmugures kreisās durvis nevarēja atslēgt un atvērt. Puļķis pats izvelkot slīdēja atpakaļ iekšā.
Tagad ir tā, ka durvis (nezinu pat kurā brīdī), bet atleca vaļā, un nu tās vairs nevar aizslēgt. Ar centrālo kopā ciet neslēdzas, un aizpiežot puļķi, tas izlīd atpakaļ ārā. Kur meklēt lielo bēdu?
Visu ziemu bija tā, ka aizmugures kreisās durvis nevarēja atslēgt un atvērt. Puļķis pats izvelkot slīdēja atpakaļ iekšā.
Tagad ir tā, ka durvis (nezinu pat kurā brīdī), bet atleca vaļā, un nu tās vairs nevar aizslēgt. Ar centrālo kopā ciet neslēdzas, un aizpiežot puļķi, tas izlīd atpakaļ ārā. Kur meklēt lielo bēdu?
domaju ka centralkas sledzis pasa durvii, megina turet ciet pulki vai ari nelauj aizslegt, iznem to araa un parliecinies ka tur viss straadaa
...
Vari iemest bildi ar detaļu, kuru domā?
nau parocigas buildes, bet nonemot apsifku uzreiz sapratiti par kuru detalu iet runa!
...
No labā motora kronšteina uz kuzavu iet masas vads.Martinsons rakstīja:nu okay.
Ir sekojoša lieta:
Salona ventilārs sāka lēnāk griezt (uz jebkura ātruma) un tagad vispār apstājās un nav nekādas reakcijas.
Kas ir pie vainas? Ir jāmaina viss ventilātora motoriņš, vai kaut kādas oglītes?
Salona ventilārs sāka lēnāk griezt (uz jebkura ātruma) un tagad vispār apstājās un nav nekādas reakcijas.
Kas ir pie vainas? Ir jāmaina viss ventilātora motoriņš, vai kaut kādas oglītes?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 120