digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 34
- chevron_right
Vajag visu pečku, pilnā komplektā, digitālo paneli, vidējo paneļa gaisa lūku.
Ja gribi arī kondicionieri, tad vajag sūkni ar kronšteinu, trubas, radiatoru, ventilatoru.. Ja visu saliksi, pečka strādā, bet, lai kondicionieris strādātu, būs ņemšanās ar vadiem, lodēšanu.
Ja gribi arī kondicionieri, tad vajag sūkni ar kronšteinu, trubas, radiatoru, ventilatoru.. Ja visu saliksi, pečka strādā, bet, lai kondicionieris strādātu, būs ņemšanās ar vadiem, lodēšanu.
ir kads, kurs varetu to kvalitativi izdarit, uz cik ls kopa apmeram varetu maksat tads swaps?
Grūti spriest. Viss komplekts varētu nostāties uz 100+Ls + ielikšana, apm.80-100Ls. Individuāli..
lietā tāda ka čomam ir visparastākā 3 puļķu pečka, bet silto gaisu pūš un loga un kājām, bet uz sevi nepūš (pa vidus konsuli). ko skatīties pirmo problēmas risināšanai
BMW-Big Money Waste
pirmo gadu e36 pa vidējo gaisa lūku silto gaisu nemaz neiegūsi, nav paredzēts. Pa malējām gan būtu jābūt, ja nav, tad "klape" nestrādā, visticamāk soļa motorītim beigas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Varbut kad var pateikt ka nomainit klimu?
Cik man zinams plug&play tur nebus un vajag partaisit vadus? Vai vajag vel kaut ko lai viss strada?!
Cik man zinams plug&play tur nebus un vajag partaisit vadus? Vai vajag vel kaut ko lai viss strada?!
viewtopic.php?f=8&t=60&start=20
Izņem analogo paneli, lūku, pašu pečku, ieliec digitālās klimas pečku, lūku, paneli, saspraud vadus un gatavs.dogMa rakstīja:Bez problēmām, t.i., problēma ir ielikt, bet ne tik traka.
Vajag visu pečku, digitālās klimas paneli un digitālās klimas vadības bloku. Tālāk jau ielikšana.
Šodien dabūju šādu lietu. Digitālā jau ir tikai nebija tā automātiskā recirkulācija. Varbūt kaads zin kā piedabūt viņu darboties?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tai funkcijai ir speciāls modulis (citi sauc par mākslīgo degunu, apm. tā), kas spraužas brīvajā ligzdā dig. panelī.
un ja drīkst piebilst tā ir pilnīgi nevajadzīga/nestrādājoša/muļķīga opcija. daudzu gadu garumā esmu mēģinājis izprast viņu, bet velti...
Varbuut zini detaljas kodu? varbuut kaads tirgo taadu?
Nomainītu analogo klimu pret digitālo ir liels jebatorijs, lai viss strādātu kā nākas?
Palasi šo tēmu vairāk, visu uzzināsi
Vai bieži ir tā, ka panelī, kur uzgriež ventilātora stiprimu nobrūk kāds no režīmiem? 1-2 nav starpības.
Var kāds lūdzu iemest digitālās klimas vadu diagrammu/shēmu.
Paldies!
Paldies!
Ļoti Aktuāli!
Nesaprotu kur mekleet probleemu..analoga klimatkontrole auksto gaisu puus tikai sofera pusee...bet blakus seedeetaaja pusee puus karsto,cik saprotu kaut kas nenosleedzaas?
Pečkas krāni/vārsti. Atrodas pie ugunsienas, blakus vakuumņikam.
Ja man ir dalītā klimatkontrole, un ja es vēlos ielikt digitālo, kas papildus ir jādara un kādas varētu būt izmaksas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 34