centrālā atslēga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- chevron_right
Ir problēma ar centrālo. Vienu vakaru kartoju vadus. Durvīs šofera un vairs nestraeā centrālā. Kur meklēt vainu ? Komforta blokā.?
Pamēģināju ar izoleni, bet nekas nemainas
K.F. rakstīja:man bija tāpat. pipsīši kur durvis fiksējas izdiluši bija. meklē citus vai aptin ar izoleni.ooozoo rakstīja:Sveiki , man ir problēma tāda , ka nospiežu centrālo ar podziņu priekšējām durvīm, visas durvis aizslēdzas , bet uzreiz atslēdzas. Kāds nezin kas tur varētu būt pa vainu ?
Vislabāk būtu pieslēgt pie kompja un pārbaudīt visu slēdžu pozīcijas, iespējams, ka kādas durvis "paliek" vaļā.
Tiešām steidzami!!! Nevaru atrisināt problēmu, centrālā nestrādā pirms 4x dienām viss gāja.. Visus vadus parlasiju un štekerus. Nekadas reakcijas, jaspiež visām durvim tie pipļuki ciet...Kristapseduards rakstīja:Ir problēma ar centrālo. Vienu vakaru kartoju vadus. Durvīs šofera un vairs nestraeā centrālā. Kur meklēt vainu ? Komforta blokā.?
Drošinātājus paskatījies?
Tiešām visu atpakaļ saspraudi?
Tiešām visu atpakaļ saspraudi?
Problēma tika atrisināta, kautkas nebija ar drošinātājiem. Bet Centrālā vel aiz vien nav lidz galam sataisita. Skatīt video problemu
man ir identiska problema, bet iesaku baigi nepieverst tai uzmanibu, nav tacu gruti uzsiest divreiz podziņuKristapseduards rakstīja:Problēma tika atrisināta, kautkas nebija ar drošinātājiem. Bet Centrālā vel aiz vien nav lidz galam sataisita. Skatīt video problemu
ja atrisinajums elementars tad gan labprat ari uzzinatu.
Man bija 100% tāda pati problēma. Risinājums vienkāršs - baginieks neslēdzās ciet, jo tam bija notrūcis vadiņš tajā vietā kur viņš pielocas pie kuzava. Varēja arī vienkārši pats aizslēgt baginieku un tad arī viss strādāja kā nākas, bet nu to vadiņu salodēt prasīja dažas minLācis rakstīja:man ir identiska problema, bet iesaku baigi nepieverst tai uzmanibu, nav tacu gruti uzsiest divreiz podziņuKristapseduards rakstīja:Problēma tika atrisināta, kautkas nebija ar drošinātājiem. Bet Centrālā vel aiz vien nav lidz galam sataisita. Skatīt video problemu
Man pilnigi viss aizsledas.. Baka pat Bet reizem aizsledas ar pirmoErcix rakstīja:Man bija 100% tāda pati problēma. Risinājums vienkāršs - baginieks neslēdzās ciet, jo tam bija notrūcis vadiņš tajā vietā kur viņš pielocas pie kuzava. Varēja arī vienkārši pats aizslēgt baginieku un tad arī viss strādāja kā nākas, bet nu to vadiņu salodēt prasīja dažas minLācis rakstīja:man ir identiska problema, bet iesaku baigi nepieverst tai uzmanibu, nav tacu gruti uzsiest divreiz podziņuKristapseduards rakstīja:Problēma tika atrisināta, kautkas nebija ar drošinātājiem. Bet Centrālā vel aiz vien nav lidz galam sataisita. Skatīt video problemu
tieši ta pat, ari viss sledzas, pat reizem ar pirmo ari.
Untad biku bail ka aizejot neatlec vaļā atkalLācis rakstīja:tieši ta pat, ari viss sledzas, pat reizem ar pirmo ari.
man bija tāpat, beigās vainu atradu šajā lietā : bija galīgi sadilis, izoleni uztinu un viss smuki strādāErcix rakstīja:Man bija 100% tāda pati problēma. Risinājums vienkāršs - baginieks neslēdzās ciet, jo tam bija notrūcis vadiņš tajā vietā kur viņš pielocas pie kuzava. Varēja arī vienkārši pats aizslēgt baginieku un tad arī viss strādāja kā nākas, bet nu to vadiņu salodēt prasīja dažas minLācis rakstīja:man ir identiska problema, bet iesaku baigi nepieverst tai uzmanibu, nav tacu gruti uzsiest divreiz podziņuKristapseduards rakstīja:Problēma tika atrisināta, kautkas nebija ar drošinātājiem. Bet Centrālā vel aiz vien nav lidz galam sataisita. Skatīt video problemu
tad logi ari cakaretos man kupejai, bet visi strāda perfekti.
man arī kupeja, notinu viņus un viss sāka smuki strādāt.Lācis rakstīja:tad logi ari cakaretos man kupejai, bet visi strāda perfekti.
pamēģini, izolene nav zelta cenā
izlasi velreiz. man nekas nečakarējas logiem, tādēļ šis variant izpaliek.K.F. rakstīja:man arī kupeja, notinu viņus un viss sāka smuki strādāt.Lācis rakstīja:tad logi ari cakaretos man kupejai, bet visi strāda perfekti.
Tev saka ka tā var būt nevis ir. Aizved servisā sataisīs easy,un nepis prātu sev. Visa lieta slēpjas bagažnieka mehānismā kurš dažreiz aiziet,dažreiz,nē. Meklē problēmu tur.Lācis rakstīja:izlasi velreiz. man nekas nečakarējas logiem, tādēļ šis variant izpaliek.K.F. rakstīja:man arī kupeja, notinu viņus un viss sāka smuki strādāt.Lācis rakstīja:tad logi ari cakaretos man kupejai, bet visi strāda perfekti.
man bija viss tieši tāpat kā video..Lācis rakstīja:izlasi velreiz. man nekas nečakarējas logiem, tādēļ šis variant izpaliek.K.F. rakstīja:man arī kupeja, notinu viņus un viss sāka smuki strādāt.Lācis rakstīja:tad logi ari cakaretos man kupejai, bet visi strāda perfekti.
Skatos, ka citiem ir problēmas, ka centrālā atslēga uzreiz atslēdzas vaļā. Bet man ir tieši otrādāk. ļoti bieži atslēdzot uzreiz aizslēdzas ciet, līdz tiek atvērtas šofera durvis. Reizēm bagažnieks neslēdzas vaļā- varētu būt tāpēc? Ar ko sākt- bagažnieka vadi?
Man bija gan viens gan otrs variants kamēr reiz pavisam nevarēja atvērt grabažnieku... Visdrīzāk sāk ķīlēt/ķīlē grabažnieka slēdzenes mehānisms, izjaucu saeļļoju, viss čikiniekā.
d[-_-]b
Aukstajā laikā atteicās atslēgas tālvadība, kas varētu būt par vainu, kur mēģināt atrast problēmas cēloni?
Atslēgai baterijas protams pārbaudītas, tās nebūs pie vainas.
Atslēgai baterijas protams pārbaudītas, tās nebūs pie vainas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- chevron_right