Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 23
- chevron_right
Man ir problēma ar kupejas logiem, man nav tās regulējamās pogas ne slēdzenē ne stoikā, bet kur slēgt/vilkt vadus tai pogai no stoikas?
?bemwee rakstīja:Man ir problēma ar kupejas logiem, man nav tās regulējamās pogas ne slēdzenē ne stoikā, bet kur slēgt/vilkt vadus tai pogai no stoikas?
To pogu slēdzenē tā nemaz nevar redzēt. Kas pa problēmu?
Tika nopirkta cita virsbūve un uzlikyas durvis no jaunāka gada kuram tā poga ir stoikā bet virsbūvei ir bijis ka tā poga ir durvīsdogMa rakstīja:To pogu slēdzenē tā nemaz nevar redzēt. Kas pa problēmu?
Ver vaļā Bentley's manuāli un salīdzini shēmas.
Džeki palīdziet, ir tāda problēma ka cēlu pasažiera logu un pēkšņi parubijās logi, skatijos drošinātājus viss ok slēdži arī viss kārtībā, ir tā ka ieslēdzās apgaismojums pacēlāju pogām nospiežu bet nekas nenotiek un apgaismojums parubās, kur meklēt problēmu? 92g sedans
Jāiet cauri el. logu ķēdei. Pieļauju, ka tev vēl tur vienkāršā sistēma - caur komforta releju utt.
Kā jau dogMa pieminēja paskaties releju. Maigi pasiti pa viņu, ja nekādu dzīvības pazīmi neparāda, tad jāpārlodē viņš vai jauns jāliek. Releja atrodas zem stūres.
kāds var lūdzu te iemest logu mehānismu shēmu kvai paintā uzzimētu lai zinu ko čekot neizprotu kāda tur tā ķēde ir. Un kur atrodas tas komforta bloks? ir iespēja ka tas ir beigts?
Nav gan par elektriskajiem logiem, bet par parastajiem, lieta tada ka nomainiju mehanisko loga mehanismu pret tadu pasu mehanisko, bet ka izradas tad ass uz kura sprauzas rokturis ir par kadu cm isaks .. respektivi sanak ja uzlieku absifku tad nevaru uzlikt rokturi, kads ar kko tadu ir saskaries?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
DIY sadaļā ir BMW ETM, gan arī Bentley's manuālis, kur tās shēmas var atrast.Marcellou rakstīja:kāds var lūdzu te iemest logu mehānismu shēmu kvai paintā uzzimētu lai zinu ko čekot neizprotu kāda tur tā ķēde ir. Un kur atrodas tas komforta bloks? ir iespēja ka tas ir beigts?
problēma tāda ka man e36 logi veras vaļā un ciet tikai pie atvērtām durvīm, kāds ir saskāries ar ko tādu?
ticu, ka e36 tā ir slimība!
kupeja?pushpurs rakstīja:problēma tāda ka man e36 logi veras vaļā un ciet tikai pie atvērtām durvīm, kāds ir saskāries ar ko tādu?
Man tieši tāda pati problēma, kupejai!pushpurs rakstīja:problēma tāda ka man e36 logi veras vaļā un ciet tikai pie atvērtām durvīm, kāds ir saskāries ar ko tādu?
nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras!KM-Motors rakstīja:kupeja?pushpurs rakstīja:problēma tāda ka man e36 logi veras vaļā un ciet tikai pie atvērtām durvīm, kāds ir saskāries ar ko tādu?
vispar izklausaas peec kada isavienojuma....pushpurs rakstīja:nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras!KM-Motors rakstīja:kupeja?pushpurs rakstīja:problēma tāda ka man e36 logi veras vaļā un ciet tikai pie atvērtām durvīm, kāds ir saskāries ar ko tādu?
kupeja?[/quote]
nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras![/quote]
vispar izklausaas peec kada isavienojuma....[/quote]
signalizacija ir?
nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras![/quote]
signalizacija ir?
nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras![/quote]KM-Motors rakstīja:kupeja?
signalizacija ir?[/quote]
ir, signalizācija, centrālā, viss komplekts!
vispar izklausaas peec kada isavienojuma....[/quote]pushpurs rakstīja:nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras!KM-Motors rakstīja:kupeja?
signalizacija ir?[/quote]
ir, signalizācija, centrālā, viss komplekts![/quote]
nu jaskataas negribas ar aplamiem minejumiem metaaties..... iespejams ka signalizacija.... jaskatas kads slegums
signalizacija ir?[/quote]KM-Motors rakstīja:vispar izklausaas peec kada isavienojuma....pushpurs rakstīja:nē četrdurvnieks pakaļā bez elektriskiem logiem, bet atverot pakaļ durvis priekšā arī veras!KM-Motors rakstīja:kupeja?
ir, signalizācija, centrālā, viss komplekts![/quote]
nu jaskataas negribas ar aplamiem minejumiem metaaties..... iespejams ka signalizacija.... jaskatas kads slegums[/quote]
skaidrs, paldies par informāciju, zināšu kur sākt meklēt! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 23