Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 120
- chevron_right
vaitad ja nebuutu spiediens es vareetu nobraukt jau 6000 km? un deveejam ir 0.3bari. taka ja nebutu tik kiels spiedients tad suknis kas karterii butu beikts? Un vaitad ja tas suknis ir beikts tad tos km varetu nobraukt? jo cik saprotu tas suknis elu padod uz galvu? taka par tehniku maza sajega iespejams esmu bulla kakas saraktujis...
es saprotu ka ja spiediens ir par zemu tad savienojas ar zemeejumu un iedegaas lampo4ka. tad sanāk ka pa vadu iet masa..
vispirms pieliec to vadu kas pie devēja nāk klāt pie masas - ja tad nokrīt uz nulli, devējs beigts, ja nekas nemainās, tad meklē vainu panelī- vados
vispirms pieliec to vadu kas pie devēja nāk klāt pie masas - ja tad nokrīt uz nulli, devējs beigts, ja nekas nemainās, tad meklē vainu panelī- vados
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldies sadu atbildi ari gaidiju
ps. atvainojos par kludam gruti rakstit caur telefonu
ps. atvainojos par kludam gruti rakstit caur telefonu
jāmēģina arī pašiem viss mācīties, jo vienmēr jau visu priekšā nenoliks :) speciālisiti parasti ir aizņemti lai meklētu citiem info, vai pateiktu visu priekšā, vairāk ieinteresēti lai atbrauku un par naudu salabotu :)
Bij tada problema,ataisot sofera durvis,blakus sedetaja spogulis uzreiz aizregulejas projam...
tad nonemu sofera durvim apsivku un atradu vadus kuriem bij norivejusies izolacija tad es tur vinus vel biskin pacakareju sagaja uz iso tad gaju skatities drosinatjus un drosinatajs nevis bij izsists bet sakusis un kipa vesels.
cik saprotu tur bij jabut vajakam drosinatajam bet bija ielikts 15A un nomainot to drosinatju man tapat vairs neregulejas spoguli... kkas kkur laikam sadega ceru kads var pateikt kas tur vareja nodet?
tad nonemu sofera durvim apsivku un atradu vadus kuriem bij norivejusies izolacija tad es tur vinus vel biskin pacakareju sagaja uz iso tad gaju skatities drosinatjus un drosinatajs nevis bij izsists bet sakusis un kipa vesels.
cik saprotu tur bij jabut vajakam drosinatajam bet bija ielikts 15A un nomainot to drosinatju man tapat vairs neregulejas spoguli... kkas kkur laikam sadega ceru kads var pateikt kas tur vareja nodet?
testres rokaa un sākam mērīt. vai pienāk straava līdz drošinātājam!
nepienak...
a un izradas ka sakusis bij cits drosinatajas,tuvajam gaismam laikam vai varbut tas drosinatajs ir ari spoguliem.
Bet nu man vel diviem drosinatajiem nepienak strava 7,5aA nezinu isti kam vini ir,un tam drosinatajam kurs bij sakusis strava pienak
a un izradas ka sakusis bij cits drosinatajas,tuvajam gaismam laikam vai varbut tas drosinatajs ir ari spoguliem.
Bet nu man vel diviem drosinatajiem nepienak strava 7,5aA nezinu isti kam vini ir,un tam drosinatajam kurs bij sakusis strava pienak
izklausaas peec normaala ļīseļa :) forumā kautkur elektronikas nodaļā bija drožinātāju apzīmējumi! ja uz elektroniku neesi uz tu, tad labaak iedot speciaalistam lai visu sataisa kā nākas un atrod defektu, kāpēc tas viss sakusa!
viss jau nesakusa tik tas viens drosinatajs
Sveicināti :)
Ir jautājums, sekojošs - šodien nomainīta pravodka e36 m50b25, bija nosvilusi. Lieta sekojoša, strāva pienāk pa spoles vadiem, bet nav signāla. šķiļ, šķiļ un nekā. Kas varētu būt pie vainas? kādam nav kāda ideja? Ātrāk vēlos savu dibenšļūci atpakaļ.
Būšu pateicīgs par jebkādu info.!!!
Ir jautājums, sekojošs - šodien nomainīta pravodka e36 m50b25, bija nosvilusi. Lieta sekojoša, strāva pienāk pa spoles vadiem, bet nav signāla. šķiļ, šķiļ un nekā. Kas varētu būt pie vainas? kādam nav kāda ideja? Ātrāk vēlos savu dibenšļūci atpakaļ.
Būšu pateicīgs par jebkādu info.!!!
kur tev nav signāla?
saprotu tā:
nomainu pravoktu beigu pret itkā labu. visam jājiet.
bet nēiet.
tātād vēl kautkas nosvilis līdzi- kompis vai vai kāda padeve uz kompi-- jāskatās tik... var būt daudz problēmu pēc esoša apraksta.
saprotu tā:
bet nēiet.
tātād vēl kautkas nosvilis līdzi- kompis vai vai kāda padeve uz kompi-- jāskatās tik... var būt daudz problēmu pēc esoša apraksta.
Pašķir vaļā to pravodku un skaties, vai nav kkur pārrāvums.
tā man teica servisā, ka nepienāk kaut kāds signāls :|Agris rakstīja:kur tev nav signāla?
saprotu tā:
bet nēiet.
Kompis strādā, pārbaudīts uz Kobreti mašīnas. Releji arī strādā viss ir tip top. Nu nevajadzētu būt, pravodka arī vesela, to jau pačekoja pirms lika. :)
Negribas domāt, ka tā varētu būt, bet pačekosimdogMa rakstīja:Pašķir vaļā to pravodku un skaties, vai nav kkur pārrāvums.
Man pie vainas bija viens vadinš (sastāv no diviem), kas aiziet uz salonu, pieņemu kaut kas tuvu galvenajam relefam. Pēc pravodkas pārlikšanas uz citu kuzavu, aizmirsās pievienienot, līdz ar to viss grieza, viss notika, bet neleca. Bet katrs gadījums ir citādāks, tā kā tik atliek meklēt :)Pacha rakstīja:Negribas domāt, ka tā varētu būt, bet pačekosimdogMa rakstīja:Pašķir vaļā to pravodku un skaties, vai nav kkur pārrāvums.
Baigais joks sanāca :(
Pārrīvēju vadu kas iet uz spārna pagriezieniem. No sākuma izsita drošinātāju, nomainīju un vadus neatinu. Pirmajā reizē pagriezieni dega abās pusēs, atbraucu no ropažiem līdz rīgai un viss, labajā pusē pagriezieni nestrādā, tajā pašā kurā pārrīvēju vadu.
Domāju ka atkal drošinātājs beigts, neatradu. tad savienoju atpakaļ vadus un atkal nekā. tad brutāli vilku vienu pēc otra drošinātāju ārā lai atrastu kurš no visiem ir kreisajam pagriezienam, bet atradu tikai, laikam, kopējo drošinātāju.
??? wtf?
vai tad e36 ir vel kāds drošinātāju bloks, izņemot to kas ir zem haubes šofera pusē?
Pārrīvēju vadu kas iet uz spārna pagriezieniem. No sākuma izsita drošinātāju, nomainīju un vadus neatinu. Pirmajā reizē pagriezieni dega abās pusēs, atbraucu no ropažiem līdz rīgai un viss, labajā pusē pagriezieni nestrādā, tajā pašā kurā pārrīvēju vadu.
Domāju ka atkal drošinātājs beigts, neatradu. tad savienoju atpakaļ vadus un atkal nekā. tad brutāli vilku vienu pēc otra drošinātāju ārā lai atrastu kurš no visiem ir kreisajam pagriezienam, bet atradu tikai, laikam, kopējo drošinātāju.
??? wtf?
vai tad e36 ir vel kāds drošinātāju bloks, izņemot to kas ir zem haubes šofera pusē?
nee. nnau, bez zem kaster ir vesels mudzekklis ar vadiem, mok tur problema izzvani vadus un atri atradisi probleemu
...
kaads var pateikt, kaa pievienot elektrisko anteni pie pioneer maga? antenai 3vadi.
jaatjuunee m42
nav jeegas, veel suudiigaak kaa orģinālā! ja tā ir logā līmējamā.. ja āras taad savadaak?
antenai cik zinu vareetu buut.
1. vads remote- kad iesleedzas signaals
2. vads plus liidz antenai.
3. vads miinuss..
antenai cik zinu vareetu buut.
1. vads remote- kad iesleedzas signaals
2. vads plus liidz antenai.
3. vads miinuss..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1