Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 31
- chevron_right
7 pogu obc
7 pogu jau nav obc
7 pogu ir mid-multi information display
7 pogu ir mid-multi information display
oscar, pārbaudi lampiņas displejam. Ja veselas, neesi pareizi kaut ko savienojis. Pat pie piedarbināta auto nerāda neko displejā, kur jārāda temperatūru? Ja pulksteņa displeju rāda, tad visi vadi teorētiski pareizi savienoti.
Principā, kad piedarbinu mašīnu vsp nekas nedeg un neko nerāda, tikai kad nospiežu HR/DAT iedegas pulksteņa vieta
Gan jau sen ir apsriest/runāts par to,bet vai ir iespējams nomainīt obc valodu?
Ir, ir iespējams.
Mēģināšu būt gudra un paskaidrot
Ja esi atbloķējis slēptās funkcijas, tad nospied vienlaicīgi "1000" un "10" un ar pogām - "10" un "1" - ievadi funkcijas numuru (valodai 10 lkm) un "SET/RES" pogu. Tad ar 1000/100/10/1 maina, un beigās ar ”SET/RES” saglabā izmaiņas.
Kaut kā tā.
Ja kas pameklē kaut kur forumā bija raksts - kā atbloķēt obc slēptās funkcijas.
Ja esi atbloķējis slēptās funkcijas, tad nospied vienlaicīgi "1000" un "10" un ar pogām - "10" un "1" - ievadi funkcijas numuru (valodai 10 lkm) un "SET/RES" pogu. Tad ar 1000/100/10/1 maina, un beigās ar ”SET/RES” saglabā izmaiņas.
Kaut kā tā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kā atbloķēt borta kompjūtera (OBC) slēptās funkcijas?huliits rakstīja:Gan jau sen ir apsriest/runāts par to,bet vai ir iespējams nomainīt obc valodu?
Lai atbloķētu visas borta kompjūtera (OBC) funkcijas spiežam vienlaicīgi pogas ”1000” un ”10”. Uz displeja parādās ”TEST NO”, kur ar pogu palīdzību (”10” un ”1”) ievadam skaitli 19 un spiežam pogu ”SET/RES”. Tagad uz displeja būtu jāparādās uzrakstam – ”LOCK:ON” vai ”LOCK:OFF”. Tad, lai atbloķētu funkcijas, nospiežam pogu ”DATE” (piemēram 03.26.) un saskaitam šos abus skaitļus kopā (3+26=29).
Tagad ievadam aprēķināto skaitli ar pogu palīdzību „10” un „1”, spiežam pogu „SET/RES” – apsveicu, Jūs esat atbloķējis visas borta kompjūtera (OBC) funkcijas.
Lai aplūkotu atbloķētās funkcijas, spiežam vienlaicīgi pogas ”1000” un ”10” un ar pogu palīdzību (”10” un ”1”) ievadam funkcijas numuru un spiežam pogu ”SET/RES”.
Funkciju numuri un to atšifrējumi E36 OBC:
1 - Displeja tests (visiem indikatoriem uz borta kompjūtera displeja būtu jāiedegas)
2 - Pašreizējais patēriņš (l/100km)
3 - Pašreizējais patēriņš (l/hour)
4 - Vidējais patēriņš (l) (izmanto, lai aprēķinātu atlikušo attālumu (Range))
5 - Atlikušais attālums (km)
6 - Nav izmantots
7 - Degvielas daudzums bākā (l)
8 - Ātrums (km/h)
9 - Spriegums borta tīklā (reāli- spriegums, kas pienāk borta kompjūteram, apmēram 13.80)
10 - Valsts/ Valoda (Ar 1000/100/10/1 maina, ar ”SET/RES” izmaiņas saglabā)
11 - Vienības/ AM;PM
12 - Vidējais ātrums (km/h) (tiek izmantots borta kompjūteram, lai aprēķinātu laiku līdz nokļūšanai galamērķī)
13 - ETA (estimated time arrival - plānotais ierašanās laiks. Displejā parādīsies –:– ja nav izmantota borta kompjūtera (OBC) distances funkcija)
14 - Borta kompjūtera (OBC) programmatūras datums.
15 - Diagnostika. Ar 1000 un 100 var mainīt skatus. Nevar veikt nekādas manipulācijas, kā arī nevar saglabāt nekādus rezultātus.
16 - Diagnostika. Borts kompjūtera ieejas portu vērtības, atkarībā no tā vai dzinējs ir iedarbināts, vai nē utt. Ar 1000 un 100 maina skatus. Nekādas manipulācijas nav veicamas, Kā arī nekas nav jāsaglabā.
17 - Informācija par automašīnu.
18 - Signāla nomaiņa
19 - Ieslēgt/atslēgt visas funkcijas
20 - Degvielas patēriņa korekcija priekš borta kompjūtera
21 - Visu datu dzēšana, tai skaitā arī borta kompjūtera. Ar ”SET/RES” aktivizē - esiet uzmanīgi! Netiek izdzēstas tikai “PROM” vērtības, proti, dati par pašu automašīnu utt., bet visas kalkulācijas un iestatījumi tiks dzēsti! Borta kompjūters būs tādā stāvoklī, kā tikko izbraucot no rūpnīcas. Labāk ar šo funkciju neaizrauties, varat piedzīvot kādu nepatīkamu pārsteigumu!!
obc check control tas panelis kas iet zem stūres, viņs var būt paslēpts zem paneli vai ja viņš nav redzams tad tas nozīmē ka tur tāda nemaz nav?
Cik ir plika 18 pogu obc cena un cik ir kopā ar šo check paneli.
Un kas man ir vajadzīgs lai pievienojot obc viss darbotos(t.i., bez obc bloka)"?
Cik ir plika 18 pogu obc cena un cik ir kopā ar šo check paneli.
Un kas man ir vajadzīgs lai pievienojot obc viss darbotos(t.i., bez obc bloka)"?
lai vis darbotos vaig nedaudz saprašanas un nedaudz vēlmes kaut ko palasīt. Tev kā redzams tā otrā točna nav. Topikam ir 20 lapas! nestāsti ka tur jau nebija atbildes uz šiem jautājumiem...
es pats nekad to nedarītu, jo saprašanas man nav, tāpēc arī lasīšanas nav..
vienkārši jāzin ko ņemt līdzi pērkot !
vienkārši jāzin ko ņemt līdzi pērkot !
Viss butu labi,bet man nestrada poga 1Linda rakstīja:Ir, ir iespējams.
Kaut kā tā.
Un taja skaita nevaru uztaisit lai nerada check inactiv
Tad sadabū kaut kur OBC, kaut vai neejošu, jo tev jau vajag tikai to pogu. Savādāk nekas tur nebūs bez pogas 1.
It's all about the win
Man ir no compacta obc,cerams no ta deres, un vares parlodet
ja nu kādam vajag man ir neejošs 18 Pogu obc
cik vadi ir 7pogu obc stekerim?
oscar.. Tavam obc vajag vēl vienu plusu. Nomizo visus vadus un slēdz katru vadu pie plusa, līdz ko sāks strādāt, t.i., atradīsi īsto.
i
OK. Paldies.dogMa rakstīja:oscar.. Tavam obc vajag vēl vienu plusu. Nomizo visus vadus un slēdz katru vadu pie plusa, līdz ko sāks strādāt, t.i., atradīsi īsto.
Tatad it ka nekas sarezhgjits, bet tik un ta pasham bija jamekle info.
iznjemot sienas pulksteni, atvienojot to ir shtekeris ar 3 vadiem, taa tad vienojam tos tris vadus pie obc trim vadu atbilstoshajaam krasaam + pievienojam balts/violets pie apgaismojuma plusa un zils/violets pie patstaviga plusa! shis ir veids ka savienot bez temp deveja.
iznjemot sienas pulksteni, atvienojot to ir shtekeris ar 3 vadiem, taa tad vienojam tos tris vadus pie obc trim vadu atbilstoshajaam krasaam + pievienojam balts/violets pie apgaismojuma plusa un zils/violets pie patstaviga plusa! shis ir veids ka savienot bez temp deveja.
Nu,izārdi to obc štekeri,un paskaties,kuros pinos ieiet katrs tevis nosauktais vads un ziņo,jo tie vadi var būt jau mainīti vietām (tā man bija) Tas te daudziem noderēs,mani ieskaitot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 31