Problēma ar aizmugures lukturiem!
nē tieši tas kurš pie lampas uz piniem uzmaucas.
piemēram, kad ieslēdz visas gaismas un ar roku nedaudz pakustina vadus (neaiztiekot pašu štekeri) var normālu diseni uzrīkot, tas pats notiek stingrāk pakustinot štekeri
piemēram, kad ieslēdz visas gaismas un ar roku nedaudz pakustina vadus (neaiztiekot pašu štekeri) var normālu diseni uzrīkot, tas pats notiek stingrāk pakustinot štekeri
Man jau liekas vai nu celiņi pašai lampai ir pārlùzuši, vai arī vadi pārlauzti.
nezinu par celiņiem un pašiem vadiem, bet sajūta tāda kad starp pašiem piniem un štekera ligzdām ir lufte un tur pazūd kontakts. tagad doma censties nesalaužot izņemt ligzdas no paša štekera un nedaudz saspiest ciešāk lai turās uz tiem piniem. ja izdosies padošu ziņu ja nē visdrīzākais ka meklēšu štekerus salauzto vietā
Tur ir vienkārši tos vadus dabūt ārā. tikai visu dari lēnām.
man kaut kāds brīnums uzradies. šofera pusē gabarīta/miglas spuldzi ieliekot deg nedaudz gaišāk kā pasažiera pusē. abas puldzītes jaunas. patronas gan atšķirās. vaina vados vai pašās patronās būtu ? migliniekus ieslēdzot starpība liela jūtama pasažiera pusē, šofera pusē mazak jūtās atšķirība. samainot patronas vietām, šofera pusē deg normāli, otrā pusē nemaz
kontakti patronās.
sveiki problema ar stop lukturiem nepienak strava lidz sledzim pie pedalja ta saucamas liguskas drosinataji dzivi
Ja jau šāda tēma ir izveidota, tad varbūt kāds var palīdzet šādā jautājumā:
Aiz uz aizmugures lukturiem, spuldzēm ir kāda shēma, kopš nopirku un ieliku citus aizmugures luktures man kaut kas nav kārtībā ar bremžuguņiem. Kad nospiežu bremzes man iedegās viņi ārējās malās, vienkārši paliek spilgtāki gabarīti (varteikt tā sakot), zinu, kad bija vēl orģinālie, īstie kas bija man, dega iekšmalā un tas ir laikam arī pareizi.
Vienu dienu mēģināju testēt ar spuldzītēm, liku viņam dažādi, vienu brīdi sanāca man uzlikt tikai vienai pusei kad iedegās iekšmalā.
Kur varētu meklēt vainu tajā? Tur ir shēma, kur un kādai spuldzei ir pareizi jābūt un pareizajā vietā? :(
Aiz uz aizmugures lukturiem, spuldzēm ir kāda shēma, kopš nopirku un ieliku citus aizmugures luktures man kaut kas nav kārtībā ar bremžuguņiem. Kad nospiežu bremzes man iedegās viņi ārējās malās, vienkārši paliek spilgtāki gabarīti (varteikt tā sakot), zinu, kad bija vēl orģinālie, īstie kas bija man, dega iekšmalā un tas ir laikam arī pareizi.
Vienu dienu mēģināju testēt ar spuldzītēm, liku viņam dažādi, vienu brīdi sanāca man uzlikt tikai vienai pusei kad iedegās iekšmalā.
Kur varētu meklēt vainu tajā? Tur ir shēma, kur un kādai spuldzei ir pareizi jābūt un pareizajā vietā? :(
tev sobrid ir kjuninga lampas/ ja jaa tad nepareizie vadi pie nepareizajiem piniem pivienoti
...
nav tā ka vienas lampas ir ar chek control un otras bez?
tam tik viens pins atskiras cik es zinu, pareizak bez c/c viens pits mazak, un bremzes tas neiespaido
...
It kā nav pirktas nekādas tjuning lampas...Armando rakstīja:tev sobrid ir kjuninga lampas/ ja jaa tad nepareizie vadi pie nepareizajiem piniem pivienoti
tev vajag papetit pasu lampas sheemu, vai nau norusejusi, kaukur nesakras kopaa, papeti pinus, vai pareizie pini pareizajas vietas
...
Norūsējis gan nav, bet pinus gan neesmu skatījies, rīt paskatīšos, pagaidām paldies.
Nu tākā te runā par lampām,tad rakstīšu te.Vai varu likt migliniekos spuldzes H1 12v 100w ? uz iepakojuma rakstīts .
SUPER PLAZMA XENON BULB 6000K? JA IELIKŠU,MAN TUR NEKAS NENOSVILS???
http://www.alburnus.lt/katalogas/lemput ... /grupe-18/
šitāds iepakojums,tik h1 lampas
SUPER PLAZMA XENON BULB 6000K? JA IELIKŠU,MAN TUR NEKAS NENOSVILS???
http://www.alburnus.lt/katalogas/lemput ... /grupe-18/
šitāds iepakojums,tik h1 lampas
Pēdējais labojis vairis.v - 02 Apr 2013, 16:14, kopā labots 1 reizi.
nosaukums pēc pilnīga gatera izklausās. gribi labu lampu ņem osram. un ar lielākiem vatiem kā paredzēts būs auzas. pēctam meklēsi visus lukturus
Nu ja,man a tā likās,Vienkārši mājās jaunas mētājās,domāju uzjautāt lai zin ko darīt.likt lukturos,vai misenē
labāk ir nelikt neko vairāk par 55W, protams ja nav žēl lampas