Nepush silto gaisu.
Lieta tāda kā visiem - braucot beidza pūst jebkādu gaisu ,pēc dažiem km apstājos un uz vietas stāvēju un parādījās spiediens sistēmā,tvaiki nāca ( nezinu no kurienes ) un trubas cietas. Iemesli var būt tie paši : ezis. ,peckas motors ?
Manam auto ir tā, ka stāvot tukšgaitā pūš remdenu, salons nesilst, bet paturot 1300 rpm pūš karstu kā traks. Laikam jau sūknis nespēj izdzenāt šķidrumu pie maziem apgriezieniem, un cik e36 ir bijuši, visiem tā ir bijis...
kur ir un kā izskatās pečkas vārsti? digitālā klima
zem motora pārsega pie ugunssienas blakus bremžu vakumniekamEdis_mbW rakstīja:kur ir un kā izskatās pečkas vārsti? digitālā klima
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
varbut galvas blive beigta (man ta bija , spiediens sistema un nav cirkulacijas )Rolish rakstīja:Lieta tāda kā visiem - braucot beidza pūst jebkādu gaisu ,pēc dažiem km apstājos un uz vietas stāvēju un parādījās spiediens sistēmā,tvaiki nāca ( nezinu no kurienes ) un trubas cietas. Iemesli var būt tie paši : ezis. ,peckas motors ?
ezis vajnigs ja peckas motors nestrada , vaj ari motoriņš nestrada jo ir beigts
bija lidzigi , mana gadijuma varsti bija aizdirstiarvis5 rakstīja:Manam auto ir tā, ka stāvot tukšgaitā pūš remdenu, salons nesilst, bet paturot 1300 rpm pūš karstu kā traks. Laikam jau sūknis nespēj izdzenāt šķidrumu pie maziem apgriezieniem, un cik e36 ir bijuši, visiem tā ir bijis...
krč štelle uz e30 ne e36,bet pieļauju līdzīgi.
Nepūš neviens ātrums,iegriežot max ātrumā,noklikšķ kaut kas kaut kur zem paneļa un paliek tumšāks minimāli apgaismojums un arī gaismas,tas varētu būt pretestību bloks,jeb motors ir beigts?
Nepūš neviens ātrums,iegriežot max ātrumā,noklikšķ kaut kas kaut kur zem paneļa un paliek tumšāks minimāli apgaismojums un arī gaismas,tas varētu būt pretestību bloks,jeb motors ir beigts?
Visdrīzāk motors pats beigts!Ģirts rakstīja:krč štelle uz e30 ne e36,bet pieļauju līdzīgi.
Tā jau man likās,jo citādi jau jāpūš MAX ātrumā būtu tāpat laikam..Būs jāpajauc,moš oglītes or smth,moš no e36 iestūķēt var
Jā,kaut uz MAX būtu jāpūš,ja motors dzīvs!Ģirts rakstīja:Tā jau man likās,jo citādi jau jāpūš MAX ātrumā būtu tāpat laikam..Būs jāpajauc,moš oglītes or smth,moš no e36 iestūķēt var
man arī tā bija, kad motoriņš nomira, nekādas darbības neviena ātrumā, tik cik apgaismojums blāvāks palika
pirms tam noteikti ka atteicās slēgties pirmajos trijos, bet ar ceturto aizgaja, ne?
pirms tam noteikti ka atteicās slēgties pirmajos trijos, bet ar ceturto aizgaja, ne?