Salona apsilde.

Beigts?Vladlen rakstīja:peckas motorsedawards rakstīja:Sveiki! Radusies problēma ar parasto pečku ... Nav apgriezieni ,pilnigi nekadu un nekad? Kur problema ? Ko skatit?
P.S Biju pameginajis pagriezt ar rokam peckai motoriti un pec tam gaja ,bet nu ātri vien pazuda ..![]()

paskaties steikeru, uzliec citu lietotuedawards rakstīja:Beigts?Vladlen rakstīja:peckas motorsedawards rakstīja:Sveiki! Radusies problēma ar parasto pečku ... Nav apgriezieni ,pilnigi nekadu un nekad? Kur problema ? Ko skatit?
P.S Biju pameginajis pagriezt ar rokam peckai motoriti un pec tam gaja ,bet nu ātri vien pazuda ..![]()
Ja ir ar ko mērīt , tad ieslēdz pečku uz ceturto ātrumu un paskaties vai pienāk strāva pie kontakta,ja pienāk tad 99proc ka oglītes jāmaina pečkai.edawards rakstīja:Sveiki! Radusies problēma ar parasto pečku ... Nav apgriezieni ,pilnigi nekadu un nekad? Kur problema ? Ko skatit?
sodien nomainīju pečkas ventilatoru, iepriekšējam bija oglīšu problēma, negriezās.
pirms likšanas pārbaudīju iepirktos detaļu - griežas.
ieliekot iekšā varu kruķīt kā gribu bet negriežās- interesanti kad uz pilnu klapi ir 6v spriegums iekšā bet uz mazāko ir 10v(pie vadiem ventilatoram.
kāds var apgaismot kāpēc nepūš gaisu man salonā?
Ir dalītā klima ar kondicionieri, tātad lielais ventilators.
pirms likšanas pārbaudīju iepirktos detaļu - griežas.
ieliekot iekšā varu kruķīt kā gribu bet negriežās- interesanti kad uz pilnu klapi ir 6v spriegums iekšā bet uz mazāko ir 10v(pie vadiem ventilatoram.
kāds var apgaismot kāpēc nepūš gaisu man salonā?
Ir dalītā klima ar kondicionieri, tātad lielais ventilators.

Drīzākais, ka ezim kapi.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Hey. Arī man problēma ar pečku. parasto analogo. Ventilators strādā tikai uz 4. ātruma. Salons itkā silsts, viss labi, silto/karsto gaisu ar pūš(4.ātrumā). Varētu būt ventilatora vaina, vai paša regulatora.?

Pečkas rezistors/pretestība beigta. Viegli risināma problēma.SexyZhoriks rakstīja:Hey. Arī man problēma ar pečku. parasto analogo. Ventilators strādā tikai uz 4. ātruma. Salons itkā silsts, viss labi, silto/karsto gaisu ar pūš(4.ātrumā). Varētu būt ventilatora vaina, vai paša regulatora.?
Ja kas, tad man ir jauna. PM.

The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
Sveiki. Lieta sekojoša-Digitālā klima vairs nepūš nekādu gaisu. Tik cik uz pašplūsmu ātrāk braucot. Pirms ~2 mēnešiem uzkāpa motora temperatūra un izspieda visu tosolu. Pēctam pečka gāja vislaik uz maksimālo. Temperatūru regulēt varēja, bet ātrums maximālais. Pirms trīs dienām darbinot klāt mašīnu, pečka vairs nepūš vispār. Panelītis deg utt, bet gaisu nepūš.

Peckas ezis 70%, peckas motors 30%SUB rakstīja:Sveiki. Lieta sekojoša-Digitālā klima vairs nepūš nekādu gaisu. Tik cik uz pašplūsmu ātrāk braucot. Pirms ~2 mēnešiem uzkāpa motora temperatūra un izspieda visu tosolu. Pēctam pečka gāja vislaik uz maksimālo. Temperatūru regulēt varēja, bet ātrums maximālais. Pirms trīs dienām darbinot klāt mašīnu, pečka vairs nepūš vispār. Panelītis deg utt, bet gaisu nepūš.