KOMPJŪTERDIAGNOSTIKA
Nu ja jābrauc uz Vāciju, tad noteikti būs dārgi!djjys rakstīja:Sveiki velejos paintereseties ir kads kas ar kompi un diagnostikas vadu izbrauc pie klienta??? Un ja jaa kadas aptuvenas izmaksas???
Ne man te vienam vajadzeja, tapc taa jautaju!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Tā kā esmu jauns lietotājs ,tad es nevaru PM tev un sazvanīt arī nevaru. Citas iespējas sazināties?!activity rakstīja:Pēc apraksta skatoties, pieļauju ka var būt problēma zondei. Zinu, ka pašam bija līdzīga situācija, kad iegādājām vienu auto. Kad pacēla auto izrādījās, ka zondes vads nav pat pieslēgts.
Par problēmu, atbrauc ciemos un sadarīsim lai var pieslēgt kompi.
Ja ir interese, droši PM.
Kads var ieteikt jelgavā kadu meistaru kurš var pielēkt kompi nolasīt klūdas.No pazistamajiem visi tik ar audi ņemās
Pēdējais labojis aicis25 - 15 Feb 2013, 23:20, kopā labots 1 reizi.
Jums tur tanī jelgavā servisu nav ?
Servisi ir,domaju varbūt kāds pats ir iegādajies kabeli un apguvis to lietu.
nav.aicis25 rakstīja:Servisi ir,domaju varbūt kāds pats ir iegādajies kabeli un apguvis to lietu.
gan jau ka ir, bet tā nauda, kas iztērēta uz labu aprikojumu un laiks āpgūšanai, tad ļoti šaubos vai dabūsi pa "čomiskam" kaut kādu jēdzīgu diagnostiku
seeingman rakstīja:gan jau ka ir, bet tā nauda, kas iztērēta uz labu aprikojumu un laiks āpgūšanai, tad ļoti šaubos vai dabūsi pa "čomiskam" kaut kādu jēdzīgu diagnostiku
40-80 ls .. monetārā vērtība.
tas ir tikai 1 kabelis cilvēks kas ar to nodarbojas ir v;el citus nopircis+kompis+ka jau mineju zinashana, nevis tikai "kļūda par zondi značit jāmaina zonde"vai "es te nodzēsīšu kļūdas un visam jābūt gerai"
Kā tu to visu zini ? lab lab = tā ir.
Nesmu nekad uz Diagnostiku masinu dzinis,bet gribeju uzinat vai diagnostika kautko uzraditu ja masina ir neejosa stavokli vis no elektronikas strada iznemot starter nevar pielaist signals aiziet uz kompi,bet atpakal neatnak