Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 120
- chevron_right
nu tad laikam sanak taa ka seit vinas nau, jo vismaz tiem kuruiem es esmu taisijis valjaa tocna nau, nekas tur nedega, bet nu lai nu kaa tas lietas buutibu nemaina
...
Jāsāk pamazam lasīt kopā jaunais auto, tāpēc arī pirmais jautājums
Kas tas ir par devēju, kas man ir nokniebts un ko viņš dara? Kaut kāds termoslēdzis? Ja jā, tad cik slikti ir tas, ka man viņš ir nokniebts un kāds varētu būt iemesls nokniebšanai? Dzinējs m43b18
Kas tas ir par devēju, kas man ir nokniebts un ko viņš dara? Kaut kāds termoslēdzis? Ja jā, tad cik slikti ir tas, ka man viņš ir nokniebts un kāds varētu būt iemesls nokniebšanai? Dzinējs m43b18
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Varbut man uzfilmet procesu ka vinja mirgo, lai visi saprastu?Armando rakstīja:airbega lampinju nau jaliek velreiz jo tad vinja nedegtu ja vinja tur nebutu, par to mirgoshanu gan nesapratu jo ta nevajadzetu but e36, vina var iedegties un pec kada laika braucot izdziest, un atkal iedegties, vai ari degt patstavigi, bet lai nu kaa, ka jau kolegjis mineja, pievieno airbegu, uzliec atkaribaa no stures pareizo lenti, un talak brauc pieslegties pie kompisha lai nodzestu kludu, jo pati vina nepazudisPriezhuks rakstīja:Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš.
Airbags ir jau savienots , sha vai ta nav nekadas izmainjas.
Man ari bija doma vienkarshi iznjemt ara spuldziti, bet man ar liekas , ka uzreiz mirgos kads cits simbols.
tatad pa cik nak jau tuvak siltais laiks masina iekapjot briziem ir tik sutigs bezgais..gribeju atvert prieksejo logu,bet nevaru :( izradas nestrada,zvanu chomam ko shis izdarijis bembim nah logi neveras valja,shis sak ka ir atvienojis kkur..skatijos pie apbshifkam tur viss kartibaa,skatijos sledzis ari pievienos ir ..bet nestrada...kur man vajdzetu talak skatities ?
Vrb čomama arī uzprasi, kur viņš ir atvienojis?
laiks mācīties testeri lietot- patiešām ļoti noderīgs..Sharpay rakstīja:tatad pa cik nak jau tuvak siltais laiks masina iekapjot briziem ir tik sutigs bezgais..gribeju atvert prieksejo logu,bet nevaru :( izradas nestrada,zvanu chomam ko shis izdarijis bembim nah logi neveras valja,shis sak ka ir atvienojis kkur..skatijos pie apbshifkam tur viss kartibaa,skatijos sledzis ari pievienos ir ..bet nestrada...kur man vajdzetu talak skatities ?
prasiju ,vinsh neaceroties!! tapec prasu sheit foruma,kur varetu but vaina? drosinataji visi veseli domaju varbut kads drosinatajs beigts ,bet ne visi ir veseliuteo rakstīja:Vrb čomama arī uzprasi, kur viņš ir atvienojis?
nau nepieciesams filmeet, un spuldzi nau jegas nemt araa. kad airbegs pievienots, tad jabraudz nodzest airbega kluuda, jo lampinja pati no sevis neizdzisis, pat ja viss saslegts kaa vajagPriezhuks rakstīja:Varbut man uzfilmet procesu ka vinja mirgo, lai visi saprastu?Armando rakstīja:airbega lampinju nau jaliek velreiz jo tad vinja nedegtu ja vinja tur nebutu, par to mirgoshanu gan nesapratu jo ta nevajadzetu but e36, vina var iedegties un pec kada laika braucot izdziest, un atkal iedegties, vai ari degt patstavigi, bet lai nu kaa, ka jau kolegjis mineja, pievieno airbegu, uzliec atkaribaa no stures pareizo lenti, un talak brauc pieslegties pie kompisha lai nodzestu kludu, jo pati vina nepazudisPriezhuks rakstīja:Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš.
Airbags ir jau savienots , sha vai ta nav nekadas izmainjas.
Man ari bija doma vienkarshi iznjemt ara spuldziti, bet man ar liekas , ka uzreiz mirgos kads cits simbols.
...
uztraukumam nau pamata ja nau elektriskais ventilators, bet ir parastaa termomufte. ja ir parastaa mufte, visticamakais ka kads pirms tevim mainijis radiatoru un ielicis no auto ar elektrisko ventilatoru, termo sledzi atstajot ieksaa lai noblokjetu caurumu.
bet ja tev auto ir ar elektrisko ventilatoru, tad gan tas nau labi, galigi nau labi tad
...
Sveiki!
Lieta tāda, draugam bija e36 1.8is 96.gada, tagad ielikām iekšā no e36 93.gada m50b25 ar vanos visu swapu, kompi bosch, pravodka, utt.. tik lieta tāda, ka dzirkstele ir tikai 2 podā..!spoles veselas..!!!
Aizdomas, ka kkaut kur vadi nesakrīt, un viens džeks ieminējās, ka ews pie vainas varētu būt.
Lūdzu palīdziet ar kādu info, lai var iedarbināt to motoru, ja nē, mans draugs jau gatavs bmw atdot lūžņos un nopirkt golpu..
edit.
tagad nav arii dzirksteles un degvielas...degvielai nenostradaa relejs, bet kur meklēt to dzirksteli..?
Lieta tāda, draugam bija e36 1.8is 96.gada, tagad ielikām iekšā no e36 93.gada m50b25 ar vanos visu swapu, kompi bosch, pravodka, utt.. tik lieta tāda, ka dzirkstele ir tikai 2 podā..!spoles veselas..!!!
Aizdomas, ka kkaut kur vadi nesakrīt, un viens džeks ieminējās, ka ews pie vainas varētu būt.
Lūdzu palīdziet ar kādu info, lai var iedarbināt to motoru, ja nē, mans draugs jau gatavs bmw atdot lūžņos un nopirkt golpu..
edit.
tagad nav arii dzirksteles un degvielas...degvielai nenostradaa relejs, bet kur meklēt to dzirksteli..?
Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco?
aha! sairsi!Armando rakstīja:uztraukumam nau pamata ja nau elektriskais ventilators, bet ir parastaa termomufte. ja ir parastaa mufte, visticamakais ka kads pirms tevim mainijis radiatoru un ielicis no auto ar elektrisko ventilatoru, termo sledzi atstajot ieksaa lai noblokjetu caurumu.rvars rakstīja:Jāsāk pamazam lasīt kopā jaunais auto, tāpēc arī pirmais jautājums
Kas tas ir par devēju, kas man ir nokniebts un ko viņš dara? Kaut kāds termoslēdzis? Ja jā, tad cik slikti ir tas, ka man viņš ir nokniebts un kāds varētu būt iemesls nokniebšanai?
[img]http://img.lejup.lv/images/lejupqcfmqau1338375918.jpg [/]
Dzinējs m43b18
bet ja tev auto ir ar elektrisko ventilatoru, tad gan tas nau labi, galigi nau labi tad
termoslēdzis parasti nāk lai pareizi darbinātu kondiškas ārējo ventilatoru.
bildē redzu, ka kondiška ir, vismaz viena no trubām
pašlaik esmu tada kondicija, ka neatceros vai tas termoslēdzis slēgāja 2. ātrumu ventilatoram vai arī ja palika par karstu radiators pieslēdza kondiškas ventilatoru palīgā termomuftei, jo ir tak 2 radiatori caur kuriem gaisu vilkt (kondiskas gadijuma).
izdari tā - iedarbini auto, aizej paskaties kas notiek ar to ventiku nevajadzetu griezties
tad ieslēdz kondišku, vajadzētu sākt griesties, ja ir kluss motors varesi ari dzirdet. kondiškai tā uz vietas stāvot padarbojoties kadu laiku vajadzētu ieslēgties otrajam ātrumam...( to srazu varēs dzirdēt ka auto parvershas par putekljusuceju)
nesairsu nesairsu, par to kondisku nezinaju, jo man tada nau, iespejams tev ir taisniba, neesmu parliecinats tapec neapstrideshu, un ja taa, tad personigi man nau problemas atzit ka es kauko nezinaju
...
Paldies, viss ok, tgd!!!Armando rakstīja:parbaudi velreiz drosinatajus, iapsu veribu pieversot drosinatajiem- 22-5A; 26-10A; 37-10A; 23-5A; 27-5A; 31-5A; 46-15Ajenchs rakstīja:nee, tur viss ok, jau izraustiiju 100x, es saku, kkadas konsules liku kopa, paneli liku virsu, un laizhot klaat pazuda tahometr. bendz, temp dachiki :(
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Varbūt kādam jau ir bujusi līdzīga problēma... Lieta sekojoša, kad pilnība izslēdz aizdedzi un izņem atslēgas, tik un tā panelī deg odometra rādījums, logu tīrītājus var ieslēgt utt, tāda sajūta it kā aizdedze ir palikusi pagriezta pirmajā pozīcijā...
Domāju varbūt kontaktgrupa beigta, atvienoju tai štekeri, bet tik un tā nekas nemainījās..
Ir kādi padomi?
Auto E36 328 kabrio
Domāju varbūt kontaktgrupa beigta, atvienoju tai štekeri, bet tik un tā nekas nemainījās..
Ir kādi padomi?
Auto E36 328 kabrio
Vadības bloku ielikām no tās pat mašīnas, no kuras ņēmām visu motora swapu!!!dogMa rakstīja:Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco?
Pirmajā dienā starteri grieza no salona ar atslēgu, bet otrajā vairs negrieza... Tagad atradām, ka pie EWS kompja savienojot abus resnos vadus, starteris atkal strādā no salona ar atslēgu..
Tātad, jautājums, kas vēl jāsavieno, lai motoru varētu iedarbināt..???
edit
Problēma atrisināta..
Vajadzēja tikai atvienot EWS kompi un savienot abus divus resnos vadus kopaa.. tagad rūc, tikai apgriezieni peld, un tahometrs gandrīz pilnu apli iet riņķī. biju dzirdējis, ka kkadi vadi jasavieno, lai tahometrs pareizi rādītu..!!! Taa ir..?ja jaa, tad kādi.?
vajag pameeriit ar testeri pie kontaktiem kas iesleedz pirmo poziiciju. vai vinji nelaiz uz iiso kautko..makaveli rakstīja:Varbūt kādam jau ir bujusi līdzīga problēma... Lieta sekojoša, kad pilnība izslēdz aizdedzi un izņem atslēgas, tik un tā panelī deg odometra rādījums, logu tīrītājus var ieslēgt utt, tāda sajūta it kā aizdedze ir palikusi pagriezta pirmajā pozīcijā...
Ir kādi padomi?
Auto E36 328 kabrio
tik cik cilindru dzineejam- tik cilindru spidometram jaabuut!ivaa rakstīja:Vadības bloku ielikām no tās pat mašīnas, no kuras ņēmām visu motora swapu!!!dogMa rakstīja:Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco?
Pirmajā dienā starteri grieza no salona ar atslēgu, bet otrajā vairs negrieza... Tagad atradām, ka pie EWS kompja savienojot abus resnos vadus, starteris atkal strādā no salona ar atslēgu..
Tātad, jautājums, kas vēl jāsavieno, lai motoru varētu iedarbināt..???
edit
Problēma atrisināta..
Vajadzēja tikai atvienot EWS kompi un savienot abus divus resnos vadus kopaa.. tagad rūc, tikai apgriezieni peld, un tahometrs gandrīz pilnu apli iet riņķī. biju dzirdējis, ka kkadi vadi jasavieno, lai tahometrs pareizi rādītu..!!! Taa ir..?ja jaa, tad kādi.?
Tad sanāk, ka jāmaina panelis viss..???
piedod, bet tavu komentāru īsti nesapratu..!
piedod, bet tavu komentāru īsti nesapratu..!
nu nejau viss panelis,bet paņem pašu spidometru(pribambass kurā ir redzams viss kas notieks,ātrums,apgriezieni un vēl tur deg visdažādākas lampiņas )
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …