Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 31
- chevron_right
gadijumaa nav uzsleegts uz faarenheitiem vai kkaa taa?
Cerams, ka tu joko To taču es māku, parslēgties no F uz C
par pinem no galvas nezinu
pats devējs var būt pipec. var notestēt devējam pieliekot multimetru un mērot pretestību. kādai jābūt pretestībai pie attiecīgajiem grādiem meklē pats
pats devējs var būt pipec. var notestēt devējam pieliekot multimetru un mērot pretestību. kādai jābūt pretestībai pie attiecīgajiem grādiem meklē pats
Atradu problēmu
Tagad tik jāizdomā kur iebāzt to termistoru, jo šodien pa dienu rād''ija pat līdz +40
Tagad tik jāizdomā kur iebāzt to termistoru, jo šodien pa dienu rād''ija pat līdz +40
Kas pa problēmu bija? Ieliec bremžu lūkā, citur rādīs pa lielam nepareizi.
Nav jau to luuku
tad piestiprini pie bampera kur ir gaisa lūkas ķepas/stiprinajumi
Tur ari esmu piestiprunajis, tik dirna kad ara bija +30 obc radija + 30-40
Check coolant level iedegās OBC , paskatos līmeni, pielēju mazliet antifrīzu, līmenis pilns, bet neregulāri atkal noslāpējot mašīnu vai pa laikam tāpat OBC parāda Check coolant level, un atd atkal pazūd un rāda ka check ok. Varbūt kāda ideja kas pa vainu un kur skatīties?
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
sweiki!!
gribeju uzinat vai var samainit OBC kompjus???
man masina ir 7poguOBc gribu ielikt 18pogu OBC,..
kaukas ir japartaisa vai ne??
Parlikt var tikai vajadzes vados iejaukties lai stradatu 18pogu...kompis41 rakstīja:sweiki!!
P.s ja pasam neizdodas iesaku Dogmu...
a kads tur cakars ar tiem vadiem liels vai mazs???
Kā kuram. Man nav čakars, bet, kad pirmo reizi to darīju, tad bija čakars
Palasi šo pašu topiku no sākuma, tad atver DIY sadaļu par OBC, palasi un zināsi. Bļin, viss ar pirkstu jārāda :marux_dusmīgs:kompis41 rakstīja:sweiki!!
vai kads ir remontejis obc pogas ? kas tur isti ir jadara vai ir jamaina uzreiz viss pogu bloks
Jāmaina visa poga ar klipsi. Var pa vienai pogai mainīt.
vai ir iespejams OBC ieksa nomainit valodu? man visu raksta vaciski, bet gribu angliski! ir redzets ka obc ar vacu pogam, rada visu angliski :)
Ir, irgda33 rakstīja:vai ir iespejams OBC ieksa nomainit valodu? man visu raksta vaciski, bet gribu angliski! ir redzets ka obc ar vacu pogam, rada visu angliski :)
Ieej slēptajā izvēlnē (1000 un 10 pogas kopā) tad ar ciparpogām ievadi 10 un spied SET, pēctam ar ciparpogām uzliec valodu, kuru gribi (tur ir angļu, spāņu, franču, vācu utt.) Vienīgi uzliekot ENG var gadīties, ka jānomaina tas, kā rāda temperatūru un vidējā ātruma rādījumus, kā arī patēriņu Ja tev nav lielais OBC, tad parocies pa netu, noteikti kāds zin, kā nomainīt
(Sīkāk par hidden menu: http://www.bmwe36blog.com/bmw-on-board- ... crets.html)
Pēdējais labojis Kon4a - 12 Sep 2013, 22:19, kopā labots 1 reizi.
uh danke :) jaiet bus jasaliek :)Kon4a rakstīja:Ir, irgda33 rakstīja:vai ir iespejams OBC ieksa nomainit valodu? man visu raksta vaciski, bet gribu angliski! ir redzets ka obc ar vacu pogam, rada visu angliski :)
Ieej slēptajā izvēlnē (1000 un 10 pogas kopā) tad ar ciparpogām ievadi 10 un spied SET, pēctam ar ciparpogām uzliec valodu, kuru gribi (tur ir angļu, spāņu, franču, vācu utt.) Vienīgi uzliekot ENG var gadīties, ka jānomaina tas, kā rāda temperatūru un vidējā ātruma rādījumus, kā arī patēriņu Ja tev nav lielais OBC, tad parocies pa netu, noteikti kāds zin, kā nomainīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 31