Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 31
- chevron_right
Nav par ko, ja kas, jautā :)gda33 rakstīja:uh danke :) jaiet bus jasaliek :)Kon4a rakstīja:Ir, irgda33 rakstīja:vai ir iespejams OBC ieksa nomainit valodu? man visu raksta vaciski, bet gribu angliski! ir redzets ka obc ar vacu pogam, rada visu angliski :)
Ieej slēptajā izvēlnē (1000 un 10 pogas kopā) tad ar ciparpogām ievadi 10 un spied SET, pēctam ar ciparpogām uzliec valodu, kuru gribi (tur ir angļu, spāņu, franču, vācu utt.) Vienīgi uzliekot ENG var gadīties, ka jānomaina tas, kā rāda temperatūru un vidējā ātruma rādījumus, kā arī patēriņu Ja tev nav lielais OBC, tad parocies pa netu, noteikti kāds zin, kā nomainīt
kas varētu būt nnosprādzis obc ja pēc tam kad akjis nosēdās vinam vairs nevar iestatīt laiku un slēptās funkcijas ar vairs neredz viss pārējais strādā ?
Jāvar iestatīt laiku. Līdz ko iestatīsi to, būs piejamas arī apslēptās funkcijas
Paturi clock pogu..
Paturi clock pogu..
mēgināju laiku es varu saslēgt bet saglabāt nesaglabājas piespraudu citu kompi viss ok bet tas nekā negrib
SET/RES poga strādā?
Tiesi kad sppiezu to set pogu vins nesaglabaa laiku vins visu s datus restartee un javada pa jaunu
paprovē pie datuma ievadīt datumu, kas nav šodiena, piemēram, 01.01 vai 11.11.soulles rakstīja:Tiesi kad sppiezu to set pogu vins nesaglabaa laiku vins visu s datus restartee un javada pa jaunu
Man arī bija tāds joks jaunajam OBC - nedaudz paspaidījos un viss kā vajag iet tagad
Man bija tā- viss strādāja. Tad izdega lampiņa pulksteņa displejam. Un tas pats,kas Tev- slēptās funkcijas nevar iestatīt. Uzspied numuru,spied set un resetojas, nevis parāda to,ko vajag. Nomainīju spuldzīti un viss strādā.soulles rakstīja:Tiesi kad sppiezu to set pogu vins nesaglabaa laiku vins visu s datus restartee un javada pa jaunu
Un par pulksteņa iestatīšanu,pulksteņa poga jātur,kamēr lielajā displejā parādās uzraksts, lkm input time(vai tas pats vāciski/itāliski utml.). Jātur sekundes piecas laikam.
Lieta tāda 11pogu obc pikseli var teikt nav,ir iespēja tos atjaunot,vai tīri jāmaina viss obc?
var megint atjaunot, parlimejot vai ka tur bij displeja plati, bet tas ir 50/50 bus vai ne, izdevigak un drosak ir nomainit obc
Jā vakar meiģināju pārļimēt,rezultāts pāris piksēļi vairāk
Ja kādam ir var piedāvāt 11 pogi obs ar labiem pikseliem.
Ja kādam ir var piedāvāt 11 pogi obs ar labiem pikseliem.
Lieta tada gribu likt iekwa OBC,Bet es nezinu ka un ko darit.doma likt7 pogu.vai var kads pateikt ja agrak nau biis obc.vai tur vadi bus vai ir javelk visu pawam?
viewtopic.php?f=18&t=2190
Būs jāvelk vadi.Tad Mozus nokāpa no kalna un teica: "Še, ļaudis, gramatikas likumi! Jums būs tos iepazīt un ievērot!" Bet ļaudis tam teica:"nē lol nau verc"
Gan jau dogMa var līdzēt.
OBC pēc atvienošanas no strāvas,sāka taisīt kaut kādus brīnumus!
Pie iedarbināta dzinēja vai tikai pie ieslēgtas aizdedzes kāp benzīna patēriņš kamēr līdz galam,pēc tam braucot tā kā drusku nokrītas un apstājoties atkal kāp atpakaļ!
Pie iedarbināta dzinēja vai tikai pie ieslēgtas aizdedzes kāp benzīna patēriņš kamēr līdz galam,pēc tam braucot tā kā drusku nokrītas un apstājoties atkal kāp atpakaļ!
KāpJSKALINS rakstīja:OBC pēc atvienošanas no strāvas,sāka taisīt kaut kādus brīnumus!
Te nav nekāda gramatikas stunda!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …