Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 31
- chevron_right
Kāds ir saskāries ar to, ka OBC nepareizi kalkulē range? Patēriņu rāda pareizu, bet range kalkulācija ir pārāk optimistiska, RW-VBR rādītājs ir vismaz par litru zemāks nekā patēriņš pēc tā paša OBC un reālajiem datiem.
Visiem tā ir. E36tie vēl nemāk to darīt precīzi.
tikai viens jautājums. Tas OBC tur ir nācis oriģināli?
kāds var pastāstīt cik liels gemaks ir to OBC ievilkt autiņā kurā nav OBC?
96. gada kupeja
96. gada kupeja
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Vari paskatīies DIY sadaļā, ir sīks un smalks tutoriālis kas un kā jādara, bet ja tev sajēga par elektroniku kautcik ir, tad ilgāk par 3h neaizņems - vēl atkarīgs, cik daudz vēlies visu savilkt, t.i. ar CC vai bez, ja bez, tad to par 3h ilgak nebūs, jo viss ir pēc krāsām un shēmām labi saprotams Iesaku izmantot kādu vecu pravodku, nevis likt vienkrāsainus vadus, pašam vieglāk un vēlāk kļūdas labot ir krietni saprotamāk un ērtākAzbests rakstīja:kāds var pastāstīt cik liels gemaks ir to OBC ievilkt autiņā kurā nav OBC?
96. gada kupeja
Re, tutorialis viewtopic.php?f=21&t=58&hilit=OBC+DIY
Ja ir vēlme pēc CC: (nav dabeigts, bet daļējo vismaz var ) viewtopic.php?f=21&t=1601&p=117004#p117004
tieši dēļ CC arī gribu OBCKon4a rakstīja:Ja ir vēlme pēc CC: (nav dabeigts, bet daļējo vismaz var ) viewtopic.php?f=21&t=1601&p=117004#p117004
cik skaitās daļējs? man tiešām šī visa lieta ir pamelna bilde, bija viens sedans savulaik ar pusbeigtu OBC, t.i. kā parasti neviens pikselis nerādija
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Nu ja bilde melna, tad būs grūti, bet gan jau ka var, neko nesačākarējot, galvenais sekot visam līzi, izurbt shēmas pa simt reizēm un sekot tutoriālimAzbests rakstīja:tieši dēļ CC arī gribu OBCKon4a rakstīja:Ja ir vēlme pēc CC: (nav dabeigts, bet daļējo vismaz var ) viewtopic.php?f=21&t=1601&p=117004#p117004
cik skaitās daļējs? man tiešām šī visa lieta ir pamelna bilde, bija viens sedans savulaik ar pusbeigtu OBC, t.i. kā parasti neviens pikselis nerādija
Katrā ziņā ir tā - daļējs CC nozīmē, ka rāda neesošu logu šķidrumu, par zemu līmeni dzesēšanas šķidrumam un bremžu pedāļa slēdža veselibu (t.i. parāda, ja slēdzis čupā un neiet, veic pārbaudi pie katra pirmā pedāļa spiediena pēc aizdedzes veikšanas). Pilns ir ar visām lampām (pr. tuvie, pr. gabarīti, pak. gabarīti, bremžugunis, numura apgaismojums), lai ievilktu pilnu ir ko pačakarēties, pats neesmu to vēl sadarījis, bet ir plānā, jo grūti saņemties jaukt vaļā visas apgaismes pravodku Daļēju CC ievilkt ir diezgan īzī, īpaši, ja velkot OBC ir ievilkti arī visi ekstra vadi (temperatūras devēji, bremžu pedāļa slēdzis nomainīts uz 4 pinu utt.) un rezultāts arī ir jauks, jo ieslēdzot auto vairs nav CheckControl Inactiv vai visi degoši piskeļi, bet uzraksts Check Control OK :)
Ja velc OBC es silti iesaku neticēt muļķībām par neatrodamu vadu priekš CODE funkcijas - ja tev ir EWS II, tad tas vads turpat zem bardaciņa ir, un lai arī tā funkcija nav ikdienā ļoti izmantojama, bet ir jauki, ka tāda ir
nesen spaidot obc, atklaju, ka man shitas obc atskiras no iepriekseja auto obc..
spiezhot timer pogu, ieprieksejam iesleedzaas hronometrs, bet shim man ir timer on/off un timer1/timer2...tas darbojas ar pechku, nafig masinai kurai nav autonomka vajag to? logu atsviidinaashanai?
spiezhot timer pogu, ieprieksejam iesleedzaas hronometrs, bet shim man ir timer on/off un timer1/timer2...tas darbojas ar pechku, nafig masinai kurai nav autonomka vajag to? logu atsviidinaashanai?
Tas ir paredzēts lai atdzesētu salonu vasarā. Sāk darboties kādu pus stundu pirms braukšanas. Ja palasītu lietotāja manuāli vis būt skaidrsmatissc rakstīja:nesen spaidot obc, atklaju, ka man shitas obc atskiras no iepriekseja auto obc..
Izskatās pēc 7 pogu displeja štekera.TomsRj rakstīja:Šis ir OBC štekeris? Virsū ir rakstīts BMW 1383650
Problēma 323i 1996.g - 11 pogu OBC met laukā dažādas kļūdas saistītas ar aizmugures gaismām - no sākuma bija gabarīti, tad bremzes un tagad jau nācis klāt ir arī numura apgaismojums. Lukturu spuldzēm kontakti notīrīti un, protams, ka viss arī aizmugurē deg. Check moduli arī nomainīju, nekas nemainījās.
Vai ir kāds liels štekeris, kur aiziet provodka uz aizmugures gaismām? Tīri nočekot vai nav zaļais iemeties. Jebšu kādas citas idejas?
Vai ir kāds liels štekeris, kur aiziet provodka uz aizmugures gaismām? Tīri nočekot vai nav zaļais iemeties. Jebšu kādas citas idejas?
ē, tagad iedomājos - kad nospied bremzes, tev aizmugurē nesākas disene? mozh zeme kkur nav..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Visu laiku nebija
Kāds varētu būt iemesls tam, ka obc non-stopā bļauj? Tā brīdinošā skaņa, kurai būtu jānopīkstas, kad temperatūra ir mazāka par 3 grādiem. Šorīt atnācu pie mašīnas, nebiju vēl signalizāciju noņēmis, dzirdu šis jau iekšā bļaustās, grūti pateikt cikos viņš to sācis darīt Spied ko gribi, nekas nemainās. Norāvu klemi, uzpīpēju, pieliku atpakaļ - nekādas reakcijas, turpina bļaut. Pagaidām vienkārši norāvu pīkstuli. Vēl ir gadījies ka +10 grādos ieliek sāniski, tad arī šis nobļaujās. Tam ir kāds izkaidrojums vai ar OBC viss slikti?
tikai minējums-bet vai āra temperatūras devējs normāli darbojas? es gan mazliet šaubos ka viņš tiek ņemts vērā pie izslēgta auto.
Sveiki! Ir tāda lieta ka dabūju sev 18 pogu obc bet ar sabojātu displeju! ko varētu darīt lietās labā? vai ir iespējams viņu apmainīt un vai vispār tādu var atsevišķi iegādāties?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
visu var salabot, bet man tie paši obc nemaksā tik daudz lai kaut ko tur labotu un meklētu rezerves daļas.
bet ja tas displejs ir dabūjams par saldu ciparu kādēļ gan nepamēģināt remontēt, pietam uz šādiem darbiem arī nēesmu uz jūs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 31