Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 87
- chevron_right
Man patīk šitas.you will have to either drive arouond for a bit, wash the car for an hour or so or do something with the car on for the code to reset.
varbut kads palidzes noradit virzienu kuraa skatities.
karoc lieta tada, ka ik pa laikam, un ar vien biezak un tiesi kad muzika taa klusak pagriezta lai var sarunaties, subis ieblaujas un kadu pus sekundi (kjipa taka kads uzgriestu pilnu katushku). skaljak klausoties taa nenotiek.
saak krist uz nerviem, mazo modina augshaa vislaik
sabufers nau aktivais, pastuzi ari neesmu vel vienojis nost lai parliecinatos ka tas nau magjis.
pastuzis nau nekads krutais, vibe.
kadam kada reala ideja kur skatities?
paldies
karoc lieta tada, ka ik pa laikam, un ar vien biezak un tiesi kad muzika taa klusak pagriezta lai var sarunaties, subis ieblaujas un kadu pus sekundi (kjipa taka kads uzgriestu pilnu katushku). skaljak klausoties taa nenotiek.
saak krist uz nerviem, mazo modina augshaa vislaik
sabufers nau aktivais, pastuzi ari neesmu vel vienojis nost lai parliecinatos ka tas nau magjis.
pastuzis nau nekads krutais, vibe.
kadam kada reala ideja kur skatities?
paldies
...
Nu vai nu maģis vai nu pastiprinātājs,pats skaļrunis diez vai... Iespējams verbūt lineārais vads, varbūt.. Jātestē!
d[-_-]b
nu tas jau skaidrs, ka pats skalrunis nee subis iet caur pastuzi, parejas tumbas no magja,
tumbas neieplercas, tata reali magjis tas nau, vienk gribeju zinat kuras komponenetes varetu but beigtas un atbildigas par to ieks pastuzha.
tumbas neieplercas, tata reali magjis tas nau, vienk gribeju zinat kuras komponenetes varetu but beigtas un atbildigas par to ieks pastuzha.
...
Blin, maģis tas VAR būt, jo elektriskās shēmas maģa lineārajā izejā ir vienas, jaudas izejas pavisam citas, tb tur ir kam nogļukot!
d[-_-]b
signals uz subi tiek sutits kaa signals uz tumbu, es neizmantoju to subja funkciju. tapec man tas liek domat ka pastuzis vainigs.
bet nu labi, varu jau nomainit magjiti un pabraukt ar citu lai parliecinatos ka vaina pastiprinataajaa.
bet nu labi, varu jau nomainit magjiti un pabraukt ar citu lai parliecinatos ka vaina pastiprinataajaa.
...
Nu, ja tāda "profesionāla" pieeja tiek izmantota skaņas signāla nosūtīšanai uz pastiprinātāju, tad jā, gan jau problēma pastiprinātājā, un, ja netiek izmantota HI Input ieeja, tad visdrizāk tas ir arī cēlonis bojājumam!
d[-_-]b
profesionala vai neprofesionala, tam nau nozimes, vienk prasiju vainas virzienu...
skianjas kvalitate man auto zolida, lai cik neprofesionali man tur viss butu salikts
skianjas kvalitate man auto zolida, lai cik neprofesionali man tur viss butu salikts
325 BMW rakstīja:Nu, ja tāda "profesionāla" pieeja tiek izmantota skaņas signāla nosūtīšanai uz pastiprinātāju, tad jā, gan jau problēma pastiprinātājā, un, ja netiek izmantota HI Input ieeja, tad visdrizāk tas ir arī cēlonis bojājumam!
...
Nu vārds "zolīds" katram saprotams pa savam! :) Kas par sistēmu, cik joslas, kādi skaļruņi, kāds ir to izvietojums, kādas krosēšanas frekvences, vai ir laika aiztures un level regulācijas uz katru kanālu u.tt.? Ja uz katru punktu atbide ir jā, tad jā, to var mēģināt saukt par zolīdu skaņas sistēmu.
P.S. Ja skaņas signāls ir korekti nodots pastiprinātājam, tad varētu mēģināt pagrozīt skaļuma regulēšanas kloķi, iespējams tur potenciometrs iet uz beigām (tas būtu vienkāršakais risinājums),visādi citādi tur var būt gļūki mikroshēmās/operacionālajos pastiprinātājos, kurus bez atbilstošām zināšanām un aprīkojuma labot būtu praktiski nereāli - attiecīgi nodod remontā un viss.
P.S. Ja skaņas signāls ir korekti nodots pastiprinātājam, tad varētu mēģināt pagrozīt skaļuma regulēšanas kloķi, iespējams tur potenciometrs iet uz beigām (tas būtu vienkāršakais risinājums),visādi citādi tur var būt gļūki mikroshēmās/operacionālajos pastiprinātājos, kurus bez atbilstošām zināšanām un aprīkojuma labot būtu praktiski nereāli - attiecīgi nodod remontā un viss.
d[-_-]b
atbilde uz tam lietam ir nee
ps neteicu ka zolida sistema, teicu ka preks manim zolidi skan skalji un skaidri bez plerksanas un grabonjas.
bet nu nenovirzisimies no temas.
skaljuma klokji pastuzim vai magjim?
pa to nebiju iedomajies, ja magjim, tad tas nau atkarigs uz kadu skaljumu, 1, 5 vai 10, talak jau tas vairs nau noverots.
par tadu laboshanu te var aizmirst, tad jau letak aiziet un pa kadiem 150 eiro nopirkt citu pastuzi.
tapec jau jautaju pec padoma
ps neteicu ka zolida sistema, teicu ka preks manim zolidi skan skalji un skaidri bez plerksanas un grabonjas.
bet nu nenovirzisimies no temas.
skaljuma klokji pastuzim vai magjim?
pa to nebiju iedomajies, ja magjim, tad tas nau atkarigs uz kadu skaljumu, 1, 5 vai 10, talak jau tas vairs nau noverots.
par tadu laboshanu te var aizmirst, tad jau letak aiziet un pa kadiem 150 eiro nopirkt citu pastuzi.
tapec jau jautaju pec padoma
...
Pastūzim, pastūzim! Ja remonti baigi dārgie (pat sīki), tad tiešām vieglāk iepirkt jaunu.
d[-_-]b
problēma ar BMW Business cd rds radio lai ieslēgtu nevar ievadīt kodu, tātad kad spiež pogu 1 ievadās koda otrais cipars nevis pirmais, tālāk spiežot pogu 2 neievadās neviens cipars, spiežot pogu 3 ievadās ceturtais cipars nevis trešais, ar pogu 4 tas pats kas ar otro. jautājums varbūt kāds zin vadības panelim ir savs procesors vai tas pa tiešo komunicē ar maģa procesoru, kā arī varbūt kāds zina kur varētu iegūt maģa elektronisko shēmu?
paldies par palīdzību!
paldies par palīdzību!
pats atbildēšu uz saviem jautājumiem varbūt kādam noder: shēmu gan nedabūju, bet maģis sāka strādāt, knibinājos un izjaucu - saliku sāka ar darboties konstatēju ka skaļuma maināmais pocis nestrādā kā nākas, aptuveni pēc 5-10min darba tas pats atkal pogas nestrādā un un visi gļuki atpakaļ pieliku citu poci un maģis iet mans rezumē ir tāds ka potenciometrs noslogoja galveno procesoru, jo visa vadība notiek caur to un ar laiku ar radās darbības traucējumi varbūt tā, a varbūt kaut kas cits, bet galvenais ka strādā.sandis25 rakstīja:problēma ar BMW Business cd rds radio lai ieslēgtu nevar ievadīt kodu, tātad kad spiež pogu 1 ievadās koda otrais cipars nevis pirmais, tālāk spiežot pogu 2 neievadās neviens cipars, spiežot pogu 3 ievadās ceturtais cipars nevis trešais, ar pogu 4 tas pats kas ar otro. jautājums varbūt kāds zin vadības panelim ir savs procesors vai tas pa tiešo komunicē ar maģa procesoru, kā arī varbūt kāds zina kur varētu iegūt maģa elektronisko shēmu?
paldies par palīdzību!
Jautājums, vai e36 business CD RDS lasa pašrakstītos audio CD(ne mp3 utt)? Vnk ir aizdoma, ka lasa tikai orģinālos, vai arī es to esmu nosapņojis?
lasa arī ierakstītos
tik rakstam ar zemāko iespējamo ātrumu, ar 52x būs errors.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Paldies par info
ar 52x arī citos maģos var ieķert error, parasti uz max zemāko rakstu
ar 52x arī citos maģos var ieķert error, parasti uz max zemāko rakstu
Paša kļūda, viss noskaidrots.
Mani interesē tāds jautājums, varbūt kāds zin, esmu dzirdējis ka nākot kkādi oriģinālie pastiprinātāji, tad jautājums, kur viņu meklēt, un vai manai 1994. gada kupejai tāds ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 87