digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 34
- chevron_right
Ok, liels paldies Ar vadiem jau likās ka nebūs tik viegli bet neko darīt. būs vien jācīnās
man atkal savādāks jautājums, melnais maziņais štekeris ar 3 vadiem. man viņi nav pievienoti panelim jo nav tā plastmasas štekera, tikai 3 vadi, atradu štekeri kas der panelim, bet nezinu kādā secībā jāvieno, divi ir melni un viens ar baltu svītriņu, no kuriem vienam ir dzeltena izolenta virsū vienam sarkana(ja tas ko maina).
p.s pečka pūš tikai uz logiem, regulējot uz seju vai kājām pat nedzird kad lāpstiņas staigātu.
P.P.S ar karsto/auksto un ātrumu viss ok.
varbūt kāds GURU vai level ASIAN var palīdzēt.
paskaties el shēmas šajā adresē tur būs saprotami kur un kas. http://www.autolib.diakom.ru/CAR/BMW/
Labs vakars!
Mazliet apjautāties lasīju tēmu izlasīju lielāko daļu visas lapaspuses, be tnekur neatradu vajadzigo info, iespējams bija ,bet nepielieca un lai nebojātu domu gājienu uzjautāšu.
Antifrīzs ir
Atgaisots ir
Termostats nomainits ir.
Man ir dalītā klima un silda tikai blakus sēdētāja pusi. mana pusē pūš aukstu blakus sēdētājam siltu
Idejas vai ieteikumi pie kā ķerties?
Mazliet apjautāties lasīju tēmu izlasīju lielāko daļu visas lapaspuses, be tnekur neatradu vajadzigo info, iespējams bija ,bet nepielieca un lai nebojātu domu gājienu uzjautāšu.
Antifrīzs ir
Atgaisots ir
Termostats nomainits ir.
Man ir dalītā klima un silda tikai blakus sēdētāja pusi. mana pusē pūš aukstu blakus sēdētājam siltu
Pečkas vārsti, kuri ir motortelpā.Mazkalns rakstīja:Labs vakars!
Antifrīzs ir
Atgaisots ir
Termostats nomainits ir.
Viens no vārstiem ir nomiris un nekustās
reku var dabūt citu, cena laba: http://goo.gl/hmL9xJ
bilde no neta:
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
noārdīju visu paneli, atslēdzu digitālo regulātoru, pastāvīgi darbojas pečka, kur meklēt to vainu? voaa
Kādu regulatoru atslēdzi? To digitālo paneli noņēmi?
ja būtu zinājis, ka būs tāds sex, uzgrieztu skaļāk muzonu un laistu dzīvēdogMa rakstīja:Kādu regulatoru atslēdzi? To digitālo paneli noņēmi?
ja pereizi saprotu, tad tu domā šo verķi nu jau noārdīju pilnīgi visu, vēlāk salikšu bildes kādas izskatās visas tās iekšas
pieņemsim, ka gribēju satīrīt salonu
paldies tev DOGMA par info
Drīzāk apskaties vai salona filtrs nav pilns ar mesliem .Mazkalns rakstīja:Labs vakars!
Antifrīzs ir
Atgaisots ir
Termostats nomainits ir.
Man draugam tā volvo bija iztīrija salona filtru un viss aizgāja .:)
JA nemaldos, tad digitālajai ir tā, ka, ja atvienots digitālais modulis, pečka strādā vienā noteiktā ātrumā, kaut kas tāds ir palicis atmiņā.Arturo rakstīja:ja būtu zinājis, ka būs tāds sex, uzgrieztu skaļāk muzonu un laistu dzīvēdogMa rakstīja:Kādu regulatoru atslēdzi? To digitālo paneli noņēmi?
ja pereizi saprotu, tad tu domā šo verķi nu jau noārdīju pilnīgi visu, vēlāk salikšu bildes kādas izskatās visas tās iekšas
tā bija jā, pahodu sasteidzu ar ārdīšanudogMa rakstīja:JA nemaldos, tad digitālajai ir tā, ka, ja atvienots digitālais modulis, pečka strādā vienā noteiktā ātrumā, kaut kas tāds ir palicis atmiņā.Arturo rakstīja:ja būtu zinājis, ka būs tāds sex, uzgrieztu skaļāk muzonu un laistu dzīvēdogMa rakstīja:Kādu regulatoru atslēdzi? To digitālo paneli noņēmi?
bet tā patās bija skaļš tas propeleris, hvz ko tagat
ar to dikitālo itkā viss man slēdzās, kad izslēdzu, tad panelī pārslēdzās, tik cik uz zemiem apgriezieniem darbojās
bet patstāvīgi strādāja
man nau daudz jāsaka labākais būs visu salikt atpakaļ
Nav tik traki
Sanāk, ka no analogas uz digitālo ir tikai jānojauc panelis, jāizceļ pecka, jāieliek digitāla un jāliek panelis atpakaļ?dogMa rakstīja:+, ja ir pavisam parastā pečka, tad arī vajadzēs vilkt vadus u.t.t., tas vairs nav tik vienkārši, ka no analogas klimas pāriet uz digitālo, kur tikai skrūvēšana.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
No analogās ar kondišku jā, bet, ja ir pavisam parastā ar 3 grozāmajiem, tad nē.Kikaps rakstīja:Sanāk, ka no analogas uz digitālo ir tikai jānojauc panelis, jāizceļ pecka, jāieliek digitāla un jāliek panelis atpakaļ?dogMa rakstīja:+, ja ir pavisam parastā pečka, tad arī vajadzēs vilkt vadus u.t.t., tas vairs nav tik vienkārši, ka no analogas klimas pāriet uz digitālo, kur tikai skrūvēšana.
Savā ziņā sprieguma regulators, kas "regulē" pečkas motoriņa apgriezienus.
runājot par ežiem, digitālajai klimai kur lai dabon viņu, kāds ņēmis varbūt jaunu - kur un cik?
p.s. varbūt ir kādam piedāvājumā
p.s. varbūt ir kādam piedāvājumā
Sveiki!
Iesēžos auto, uzsildu, uzgriežu pečku - bet pūš tikai auksto gaisu (atskaitot priekšējo vējstiklu, kur jūtams siltums)
Ieteikumi, risinājumi?
(e36 318d)
Iesēžos auto, uzsildu, uzgriežu pečku - bet pūš tikai auksto gaisu (atskaitot priekšējo vējstiklu, kur jūtams siltums)
Ieteikumi, risinājumi?
(e36 318d)
Pečkas vārsts, kurš atrodas pie bremžu vakuma,viņam izdilst/aizdirsas vārsti karstais/aukstais
Kada tev pecka ? Esu dzirdejis ka uz salonu silto gajsu pus tikaj digitalas klimas , ja maldos tad varsti , radiators , tosola cirkulacija motora , mozka vel kas
Pasam problema , digitala klima un viena puse pus silto gajsu a otra auksto , secinaju ka varsti greko , nenemos ardit jo nezinu ka atgajsot 2.5tds'u
Pasam problema , digitala klima un viena puse pus silto gajsu a otra auksto , secinaju ka varsti greko , nenemos ardit jo nezinu ka atgajsot 2.5tds'u
Tada lieta nesen panemu 318tds, viss strada ka nakas, bet peksni saku spaidit digitalo klimu, un konstateju, ka spiezot podzzinjas, strada ta kas puss uz sejas un uzliekot uz auto, aizmugurejo logu apsildi nevar ieslegt uz prieksejo logu ari nevar ieslegt, bet viss pareijais strada, pie vainas ir klimat kontroles bloks?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 34