Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 87
- chevron_right
Paņem, apskaties - kreisajā pusē bagāžniekā aiz dekoratīvā apšuvuma.jomajo333 rakstīja:Mani interesē tāds jautājums, varbūt kāds zin, esmu dzirdējis ka nākot kkādi oriģinālie pastiprinātāji, tad jautājums, kur viņu meklēt, un vai manai 1994. gada kupejai tāds ir?
Cik lieli skaljrunji naak priekšā, apakašā? Tik 10 cm neOEM var ielikt?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Noņem režģi paskaties.. Tā laikam tur 13 cm nāk, tb 10cm teorētiski iemānīt varētu (iespējams caur kādu homemade pāreju),tikai atkal iespējams, ka tam ne oem ir kāds dziļāks magnēts utt, kas nelīdīs, tāpēc āskatās uz vietas.
P.S. No tiem 10 cm nekāda basa nedabūt nekad, tāds pīkstulis vien ir. Vispār priekšējā midbasa izvietojums E36 ir tāds, ka sliktāk vienkārši nevar (ja nu tikai motortelpā)!
P.S. No tiem 10 cm nekāda basa nedabūt nekad, tāds pīkstulis vien ir. Vispār priekšējā midbasa izvietojums E36 ir tāds, ka sliktāk vienkārši nevar (ja nu tikai motortelpā)!
d[-_-]b
Vai kadam ir nojausma kada izmera bmw copact aimugure ir skarluni??????
Izraku visu bagazhnieku, neko neatradu, laikam man speekrats nav apveltiits ar taadu ekstru, paldies par padomu! Shodien saliku originaalaas tumbas, pamaniiju vadus ne taadus kaadiem jaabuut priekshaa pie kaajaam, buus vairaak laiks, jaaizseko.
Šādi pastiprinātāji nenāk tikai HK sistēmām?
Ne tikai. Nāk arī vienkārši HI-FI sistēmas ar OEM pastiprinātājiem, bet biku švakākiem.
Sveiki, palasīju tēmā pirmās lapas, atradu, kā var pieslēgt aktīvo subi ar High Input ieeju, ja maģim nav lineārās izejas.
Bet jautājums ir par pastiprinātāja pievienošanu, konkrēti Pioneer gm 3.. sērijas, pie maģa bez lineārās izejas.
Kas tieši nepieciešams un vai beigās vienkāršāk nav maģi nomainīt?
Bet jautājums ir par pastiprinātāja pievienošanu, konkrēti Pioneer gm 3.. sērijas, pie maģa bez lineārās izejas.
Kas tieši nepieciešams un vai beigās vienkāršāk nav maģi nomainīt?
Tev vajag kko tādu, ja baigi gribās! Slēgsi klāt, piemēram, aizmugurējām tumbām (maģa izejām), bet izeju caur RCA vadiem pie pastiprinātāja. Bet pareizāk būtu protams nomainīt labi, jo šis paņēmiens skaņu diez ko labi neietekmēs!
d[-_-]b
No Tevis sacītā sapratu, ka vadiem, kas domāti tumbām, pievienoju rca vadu galus, spraužu iekšā "input" un pastūzis pieslēgts.
Bet skatos, ka man pastūzim labajā pusē ir "speaker input" ieeja, tas būtu tas pats un man nevajadzētu sagriezt rca vadus?
Un jautājums, kas ir LPF, kas kreisajā pusē atrodas?
Bet skatos, ka man pastūzim labajā pusē ir "speaker input" ieeja, tas būtu tas pats un man nevajadzētu sagriezt rca vadus?
Un jautājums, kas ir LPF, kas kreisajā pusē atrodas?
Tik tgd ieraudzīju, ka nepieliku linku:
http://www.12volt-shop.lv/1/product/WkdW.html
Vajag šadu kastīti,tās vadus pie tumbām, bet otrā galā būs RCA izejas kurasar RCA vadu var savienot ar to INPUT!
Tā kā Tev jau ir speaker input, tad vari slēgt no tumbām pa taisno uz turieni (tik tādu fišku būs jāsameklē).
LPF jeb Low Pass Filter ir filtrs, kas filtrē nost visas frekvences, kas ir augstākas par uzstādīto (te nav rakstīts cik konkrēti Hz ir tas iestatījums, jāskatās kādā PDF, bet nu varētu būt 80-100Hz). Parasti to izmanto subam, lai palaistu uz to tikai "basu". Ir arī tāds HPF filtrs, kas attiecīgi pilda otrādu funkciju, filtrējot nost zemās frekvences, attiecīgi izmantojams midbasiem,lai nemocītu tos ar zemo basu!
http://www.12volt-shop.lv/1/product/WkdW.html
Vajag šadu kastīti,tās vadus pie tumbām, bet otrā galā būs RCA izejas kurasar RCA vadu var savienot ar to INPUT!
Tā kā Tev jau ir speaker input, tad vari slēgt no tumbām pa taisno uz turieni (tik tādu fišku būs jāsameklē).
LPF jeb Low Pass Filter ir filtrs, kas filtrē nost visas frekvences, kas ir augstākas par uzstādīto (te nav rakstīts cik konkrēti Hz ir tas iestatījums, jāskatās kādā PDF, bet nu varētu būt 80-100Hz). Parasti to izmanto subam, lai palaistu uz to tikai "basu". Ir arī tāds HPF filtrs, kas attiecīgi pilda otrādu funkciju, filtrējot nost zemās frekvences, attiecīgi izmantojams midbasiem,lai nemocītu tos ar zemo basu!
d[-_-]b
Liels paldies par informāciju
Pēdējais labojis KA-91 - 17 Apr 2013, 21:04, kopā labots 1 reizi.
Parasti jau kkādi HPF filtri ir iestatāmi maģos, pat vislētākajos it kā bija...
d[-_-]b
Kāds te nodarbojās ar auto maģu remontu?
Kenwood maģim nestrādā displejs.
Kenwood maģim nestrādā displejs.
SunCoast Customs IIIM
apskaties,vai panelim vai maģim nav saliektas tās metāla kājiņas,ar kurām abi savienojas
Nav saliektas, viss taisni.
visas pogas strada un agaismojums maģim arī, tikai displejs neko nerāda. biju atskrūvējis- tur displejam 1 stūrī tāds takā melns pleķis iekšpusē, izskatās, ka varētu būt izdedzis. visi kontakti un lodējumi arī ok izskatās.
visas pogas strada un agaismojums maģim arī, tikai displejs neko nerāda. biju atskrūvējis- tur displejam 1 stūrī tāds takā melns pleķis iekšpusē, izskatās, ka varētu būt izdedzis. visi kontakti un lodējumi arī ok izskatās.
SunCoast Customs IIIM
Kur ir kāds labs veikals Rīgà kur var nopirkt jebkāda garuma auto radio antennu vadus?
suudi taadi, ka pa nakti bij noseedies akjis(deelj taa ka shaize sanaca un visu nakti bij noruucis kondiskas radiators ) un tgd magjis prasa kodu, kura man protams nav
magjis shaads, konkreetajaa mashinaa originaali nebija, ieprieksejam saimniekam, kurs vinu tur lika prasiju, vinam kods vairak neesot
kur dabuut, cik saprotu kkaa peec serial nr var dabuut vinju?
p.s. moska kaadam ir arii taas zaglushkas saaniem?
kur dabuut, cik saprotu kkaa peec serial nr var dabuut vinju?
p.s. moska kaadam ir arii taas zaglushkas saaniem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 87