Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 120
- chevron_right
Man saak likties ka gaisa masas meritajs, jo no riita pieruucinot, ieberot mizaa, sajuutas skatoties spogulii bija, itkaa diizelii buutu iekaapis
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Aizņemies no kāda ejoša auto, un patestē!G1RT5 rakstīja:Man saak likties ka gaisa masas meritajs, jo no riita pieruucinot, ieberot mizaa, sajuutas skatoties spogulii bija, itkaa diizelii buutu iekaapis
Ja ir no kā aizņemties, tad maini un testē, bet, ja nav, tad labāk dodies uz dianostiku.
nedeg numura apgaismojums kautgan strava pienak un salona nedeg galvena lampina bet tas mazas kas blakam deg un aizmugurejas ari deg,lampinas mainiju
Pēdējais labojis gunaars - 12 Aug 2012, 20:48, kopā labots 1 reizi.
Sāc ar drošinātājiem..gunaars rakstīja:nedeg numura apgaismojums kautgan strava pienak un salona nedeg galvena lampina bet tas mazas kas blakam ir deg un aizmugurejas ari deg,lampinas mainiju
drosinataji veseli un strava ari pienak
Tad kaut kur ir vienkārši nekontakts!gunaars rakstīja:drosinataji veseli un strava ari pienak
kur tad tur varbut nekontakts? ja strava pienak pie lampinas bet nedeg nesaprotu kapec ta
par strāvas pienākšanu - kā tas izpaužās? skatījies ar testeri?
nu ja ar to sruvgrieni
tad varbut man kkur masas nav?
un ir reizes kad es nevaru pielaist,pagriezot atslegu viss ir taka jabut bet starteris nesak griezt un ta vairakas reizes pacakarejoties piedarbinu...
un ir reizes kad es nevaru pielaist,pagriezot atslegu viss ir taka jabut bet starteris nesak griezt un ta vairakas reizes pacakarejoties piedarbinu...
pārbaudot liki abus vadus klāt.
Vai liki klāt tikai "+"?
Vai liki klāt tikai "+"?
nu pie viena indikators iedegas pie otra ne
iespējams ka Tev masa nepienāk.
vislabāk paņemt ir testeri un paskatīties, vai pienāk strāva.
+ iespējams ka bagāžnieka atvēršanās locīšanās vietā ir pārrāvums.
Kā arī vari paņemt vienkārši masu (paņem jebkādu vadu) no jebkuras vietas un pievienot kā alternatīvu un redzēsi, vai tad degs.
vai vari arī atbraukt uz piektdienas sabraucienu un tad varam uz vietas visu izčekot un atrast vaininieku.
vislabāk paņemt ir testeri un paskatīties, vai pienāk strāva.
+ iespējams ka bagāžnieka atvēršanās locīšanās vietā ir pārrāvums.
Kā arī vari paņemt vienkārši masu (paņem jebkādu vadu) no jebkuras vietas un pievienot kā alternatīvu un redzēsi, vai tad degs.
vai vari arī atbraukt uz piektdienas sabraucienu un tad varam uz vietas visu izčekot un atrast vaininieku.
toc japamegina ar vadu
a ko tu saki par to ka reizem nevaru pielaist behu?
a ko tu saki par to ka reizem nevaru pielaist behu?
Par palaišanu man liekas ka pie vainas varētu būt bendiks.
UP.. kāds zin vai nē?gin4a rakstīja:Tagad tā piefiksēju, ka notiek arī tā, ka tad, kad durvis ir vaļā - Lūka darbojas, a kad ciet, tad nedarbojas....gin4a rakstīja:Problēma, ka elektriskā lūka ik pa laikam strādā un pārējo laiku nestrādā... parasti strādā tad, kad viņu nevajag...
ar drošinātājiem viss kārtībā, nezinu, kas pa problēmu... mož kādam ar tā ir bijis...
spaidot pogu, kura slēdzelē salonam gaismas ārā, iekšā lūkā ar raustās... tiku līdz relejam, kas par to atbild un izskatās tādi kā bildē... ja kāds zin, tad var pateikt, vai vadiem tur jābūt kā ir man un ja vajag savādāk, tad pateikt kā... :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad salona apgaismojums ir ieslēgts tad strādā lūka?
Taisni tāa... bet ne vienmēr.... ir reizes, kad vsp nedarbojas ne tā, ne šitā.... tad es to releju noņemu, pielieku atpakaļ un atkal ir tas prikols, ka, kad durvis vaļā(tātad- deg salona apgaismojums) tad lūka darbojas.... kad durvis ciet, tad nedarbojas... ;D apstājas kaut vidū atvērtaRENIO rakstīja:Kad salona apgaismojums ir ieslēgts tad strādā lūka?
Ta problēma varētu būt relejs, uuun ta kāds zin, kur tādu var iegādāties, vai kāds arī var pārdot to releju...
Relejs saucas "Relais 61.35-8 353 090"
jāskatās lūkas elektromotoriņa vadi.
Iespiejams ka "+" ir paņemts no salona apgaismojuma, tādēļ tā arī strādā.
Noņemt nost no abšivku kur lūkas poga un paskaties, kas tur notiek.
Iespiejams ka "+" ir paņemts no salona apgaismojuma, tādēļ tā arī strādā.
Noņemt nost no abšivku kur lūkas poga un paskaties, kas tur notiek.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 120