Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- chevron_right
Tika pārlikts OBC no 11 pogu uz 18 pogu. Viss bija ok, bet tagad noņemot nost klemmes no aķa un uzliekot atpakaļ, visu laiku pīkst gongs. Pie auto neesmu, pie OBC klāt arī vēl neesmu bijis, tāpēc detalizētāks info nav..
gribu ielikt m51 tds'am 18 pogu OBC , man jamekle tiesi no sitada motora obc vaj no citiem ari deres , vaj benzinnieka OBC der dizelim ? un cik varetu maksat pieslegsana un vadu ievilkšana (tagad stav 8pogu temp. un pulkstens)
Degvielas tips nav svarīgs. Raksti userim Dogma, viņš nodarbojas ar OBC pieslēgšanu. Nav dārgi.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Lai precīzi darbotos vidējais patēriņš utt., tad būtu ieteicams no dīzeļa, bet, ja nē, tad jāmeklē kāds, kurš var iestatīt pareizo korekcijas skaitli (caur kompi), jo manuāli korekcijas skaitli nevar tik daudz noregulēt.
Privet,rebjata! Problema takaja,stoit 18 ODBC,vsjo rabotajet,vsjo pokazivajet krome "RENGE" - pokazivajet "---", chto delatj,v chjom problema?
Visdrīzāk, ka neprecīzi ielikts OBC. Ja OBC bijis no rūpnīcas, tad jāskatās.
A kur tad skatit?
Ekonometrs strādā? Uz OBC ātrumu rāda? Spidometrā ātrumu rāda? Uz OBC ātrumu rāda? Degvielas dačiks strādā? Uz OBC degvielas līmeni rāda?
Jaa,viss tas strada ideali. Bet cik vel var pabraukt ar topku,nav zinams ... :( rada probelus "---"
Degviela bākā ir?
Shutnik Domaju ka gljuks kads,ieleju pilnu baku, rada tas pats '"---"
ja visu raada iznjemot renge, auto vienkarsi nezin cik vins var nobraukt ar attiecigo daudzumu.
kaukur sen kad mani tas viss intreseja lasiiju, ka lai pareizi raditu renge uc radijumus janokalibree kompis manuali.
bet kaa tas bija jadara to gan vairs neaceros no galvas.
pameklee pa arzemju forumiem. bet pirms sac kalibreshanu notestee reali cik vari nobraukt ar attiecigu bendz daudzumu
kaukur sen kad mani tas viss intreseja lasiiju, ka lai pareizi raditu renge uc radijumus janokalibree kompis manuali.
bet kaa tas bija jadara to gan vairs neaceros no galvas.
pameklee pa arzemju forumiem. bet pirms sac kalibreshanu notestee reali cik vari nobraukt ar attiecigu bendz daudzumu
...
Sleeptajaas obc funkcijaas jaizvelas funkcija nr20
Nu,nu a vairak par sho nr.20? Kas un kaaa...
fiksais jautājums - tiem, kam rūpnieciski nav bijis OBC, vai ir drošinātāji iekš drošinātāju kastes priekš OBC?
nevaru tikt skaidrībā ar savējo
nevaru tikt skaidrībā ar savējo
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Man vispār bija parastais pulkstenis. Lai ieliktu 18 pogu OBC, pat kapotu neatvēru~
Tā iedomājos iemest nelielu piedāvājumu, gan jau, ka ir vēl kāds, kas netiek skaidrībā ar sava obc CONSUM rādījumu, rāda pārāk lielu/pārāk mazu un ar 20. funkciju regulējot nevar dabūt vēlamo rezultātu, ir tā, ka OBC iekšā ir iekodēts dzinēja kods, kad liku savai IS kupejai OBC no analoga pulksteņa tad man rādija patēriņu no 13L-17L, bet reālais bija pie 9L-11L un 20. funkcija bija nolikta uz 750(mazākais pieļaujamais) beigās tā arī netiku gudrs, kupeju pārdevu un iepirku 318tds kūti, tai arī ieliku 18 pogu OBC un patēriņu rādija ap 12L, sāku rakties pa netu, lielākie hinti nāca no lietotāja yanks (lielais paldies tev), izrādās, ka mašīna jāpieslēdz pie datora un jāpiekodē OBC pie noteiktā dzinēja, kad beidzot man tas izdevās ar manu tds'u, OBC atmiņā bija iekodēts, ka dzinējs ir m52b28, ierakstīju m41d17 un tgd viss bumbās, tālāk jau precīzi var pieregulēt ar 20. funkciju. Piedāvājums tāds, ja kāds pats vēlas to visu iemācīties, varu apstāstīt, kas un kā, ja pats negrib čakarēties, tad par kādu cigarešu paciņu varu mēģināt izpalīdzēt, bet rezultātu, gan nevaru solīt, jo pats to darījis esmu tikai vienu reizi pieļauju, ka ar tādu pašu metodi var piekodēt jebkuru mašīnas vadības bloku, bet mēģinājis esmu tikai OBC, ja vajag par to pašu cigarešu paciņu varu pieslēgt mašīnu pie kompja un nolasīt dzinēja kļūdas, nodzēst tās, nolasīt devēju rādijumus un vēl pāris sīkumus.
Sveiki mēģināšu velreiz jautāt šeit .
Tad nu ir tā ka bieži restartejas 7 pogu obc , tas ir pazūd pulkstenis un datums ?
kā to labot ?
piereizes var atgādināt kurā vieta tieši var iepirkt tos termorezastorus pa leto lai nerada -37C
Tad nu ir tā ka bieži restartejas 7 pogu obc , tas ir pazūd pulkstenis un datums ?
kā to labot ?
piereizes var atgādināt kurā vieta tieši var iepirkt tos termorezastorus pa leto lai nerada -37C
Iepirkt var argusā.
Par restartēšanos - paskaties kontaktus, vadus. Ja tie veseli, pamēģini obc nomainīt.
Par restartēšanos - paskaties kontaktus, vadus. Ja tie veseli, pamēģini obc nomainīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- chevron_right