Degvielas sūknis
Fuel pump releybembis e36 rakstīja:
tagad otro dienu pabraukaju , liekas ka arī pateriņš ir palielinājies, vakarā dabūšu to deveju , pameiģināšu samainīt
pameiginaju samainit deveju , vispar vairs nelec, uzliku atpakal savejo ,pieleca, nobraukaju visu vakaru pa dragrace, viss lec un notiek, pa nakti pastaveja pie majas atkal nelec, 3x griezu un tad pielec ta ar grutiibam , aizbraucu uz darbu , noslapeju , uzreiz meginu pielaist vairs nelec , griezam un huj, pasteveja 2h , pielec uzreiz , devejs varbut bija beigts , ko uzliku ,tpc laikam nelec vispar, sodien , paskatijos , kad nelec, griezot degviela naak uz sprauslam , bet nebija dzirkstele , kas par huinu , jau apnika tas noladetais m50 , pie kompja nekur te nevaru pieslegt, jo neviens nenem tik vecu motoru , vienigais variants kas var pieslegt , var tikai atrakais pec nedelas , tas neder, masinu vajag jau pirms svetkiem dabutu gatavu
varbut kadam vel ir varianti ? sodien panemsu to devejus no ejosas masinas uzlikt un tad paskatities
varbut kadam vel ir varianti ? sodien panemsu to devejus no ejosas masinas uzlikt un tad paskatities
Pie manis var pieslegt, coms ar to kramejas, var redzeet visas beigtas lietas sho to nodzest!!! ja kas pm man!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
manejais ir bijis 1,6 ar ews , tagad tur stav tas noladetais m50b25, kad liku ieksa, nekadus ews vadus pa taisno nevienoju utt, tikai pargriezu vienu vadu pie ta liela apala stekera kas savieno motora provotku ar pareejo , nevaratu but ka tas ews sacis pist galvu ?
ja ews gļučī, vai tad vispār griež motors?
ir bijis, ka m50b25 nelec, hollu maiņa nelīdzēja, nebija dzirksteles, beigās izrādījās, ka kompis bija nomiris.
ir bijis, ka m50b25 nelec, hollu maiņa nelīdzēja, nebija dzirksteles, beigās izrādījās, ka kompis bija nomiris.
Nomainiju hollus , nekaa , rit uzliksu citu kompi , ja tad nekas nemainisies , tad nahuj to 2.5 araa miskastee , tupaakais motors kads bijis :@kkk_24 rakstīja:ja ews gļučī, vai tad vispār griež motors?
izdari kas teikts pamācībā, nekas tev vairs nepisīsies - viewtopic.php?f=21&t=3195baumanis rakstīja:Nomainiju hollus , nekaa , rit uzliksu citu kompi , ja tad nekas nemainisies , tad nahuj to 2.5 araa miskastee , tupaakais motors kads bijis :@kkk_24 rakstīja:ja ews gļučī, vai tad vispār griež motors?
nomainiju abus hollus , kompi, nekas nemainijas , vnk zb , tiesam bus tas sudam motors jarauj araa un jamet miskaste ?
tu izdariji ka ir pamaciba, savienoji tos vadus un atvienoji ews?
man ieksa ir m50b25, man tam motoram nav vajadzigs ews , Sancix man teica , lai pargriezu vienu vadu , kas vairs nedod ews signalu uz kompi , hvz vakara pameiginasu savienot tur kaut ko pa taisno ka taja pamaciba, bet man jau viss griez un degviela nak, tikai dzirktele nav , visu laiku jau gaja , pastaveja ta lamata menesi un sakas sitais murgsLācis rakstīja:tu izdariji ka ir pamaciba, savienoji tos vadus un atvienoji ews?
Nesen izbeidās degvielas sūknis, nomainījām turpat, un aizbraucu. Kopš nomainīju, ir kaut kāds gļuks, ka reizēm (arī vienmēr, kad ilgāk pastāvējusi un auksta) pielec uzreiz, ar pirmo, utt. Bet kad kaut kur pabraukāts, motors silts, vai jau padzisis, kaut kāda laža, ka cireiz pielec tāpat un uzreiz ar pirmo, bet dažreiz nākas zāģēt pat pa 3 reizēm un diezgan ilgi. Kad jāzāģē, tad liekas, ka nav beņas, pa sauso griež, kamēr, nezinu, sakačājas ko dedzināt. Bet kad pielec, nekādi gļuki nav, beņas netrūkst utt. Ajj, nezinu kā lai normāli pastāsta. Bet kas varētu būt pie vainas? :?
diagnostiku vajagabaumanis rakstīja:man ieksa ir m50b25, man tam motoram nav vajadzigs ews , Sancix man teica , lai pargriezu vienu vadu , kas vairs nedod ews signalu uz kompi , hvz vakara pameiginasu savienot tur kaut ko pa taisno ka taja pamaciba, bet man jau viss griez un degviela nak, tikai dzirktele nav , visu laiku jau gaja , pastaveja ta lamata menesi un sakas sitais murgsLācis rakstīja:tu izdariji ka ir pamaciba, savienoji tos vadus un atvienoji ews?
nu vot man tas pats, griez ta ka nebutu degvielas baaka, bet kad saku peetit degviela pienak, bet dzirkteliite hujReinholds rakstīja:Nesen izbeidās degvielas sūknis, nomainījām turpat, un aizbraucu. Kopš nomainīju, ir kaut kāds gļuks, ka reizēm (arī vienmēr, kad ilgāk pastāvējusi un auksta) pielec uzreiz, ar pirmo, utt. Bet kad kaut kur pabraukāts, motors silts, vai jau padzisis, kaut kāda laža, ka cireiz pielec tāpat un uzreiz ar pirmo, bet dažreiz nākas zāģēt pat pa 3 reizēm un diezgan ilgi. Kad jāzāģē, tad liekas, ka nav beņas, pa sauso griež, kamēr, nezinu, sakačājas ko dedzināt. Bet kad pielec, nekādi gļuki nav, beņas netrūkst utt. Ajj, nezinu kā lai normāli pastāsta. Bet kas varētu būt pie vainas? :?
un kad pierucas, viss normali strada, ne ristas , ne raustas, dod rucka un viss notiek
Pēdējais labojis baumanis - 18 Jūn 2015, 14:39, kopā labots 1 reizi.
Ja met motoru ārā padod Ziņu
laikam stumsu to stulbo lamatu aiz majas un japerk kaut kads dizelpowersLinc rakstīja:Ja met motoru ārā padod Ziņu
Degvielas sūknis nespej uzražot pietiekamu spiedienu.
Man par laimi tādas domas vēl nav bijušas. Aķis normāls, pazāģēju un aizbraucu. Dbaumanis rakstīja:laikam stumsu to stulbo lamatu aiz majas un japerk kaut kads dizelpowersLinc rakstīja:Ja met motoru ārā padod Ziņu
Neesmu gan skatījies dzirksteli, bet nu man tas parādījās uzreiz pēc nomaiņas. Ar veco sūkni, līdz tas atmetās, nekādi šitādi joki nebija.
pamegini iestumt, ja pieleks ews vainigs toc
Man bija pilnigi tas pats....nomainiju degvielas sukni un vis ok Vinsh nespej pietiekami padot degvielu