Ģenerātors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
bet cik maksa jauns vesels generators?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Jauns 200~300 lietots kādi 30ls. man liekas, ka tepat tirgoja kāds.
Tiko paņēmu Somijā savam jaunu ģenerātoru. Bosch nebija uz sitiena pieejams, tāpēc ņēmu Valeo. Maksāja 230€Guncis rakstīja:bet cik maksa jauns vesels generators?
Pēdējais labojis korsa - 20 Jan 2013, 13:15, kopā labots 1 reizi.
priekš jauna ok cipars.
Kaut kad iepirku par 10ls, vienīgi neliela brīvkustība gultņiem, varētu nedaudz čīkstēt, bet ja cita nav, kādam laikam būs labs, jo nesanāca pat izmēģināt ,sataisīju veco. Tagad gan viņš man stāv plauktā, ja nu vajag, par 5ls atdošu.Guncis rakstīja:bet cik maksa jauns vesels generators?
nevar.
Tak sataisi ģeni un brauc laimīgs (ap 60ls ar darbu), ja gribi lētāk, tad var nopirkt lietotu pa 20ls, tik nekur nebūs garantijas ka pēc mēneša nebūs taspats.
Tak sataisi ģeni un brauc laimīgs (ap 60ls ar darbu), ja gribi lētāk, tad var nopirkt lietotu pa 20ls, tik nekur nebūs garantijas ka pēc mēneša nebūs taspats.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
intereses pec izjaucu ģenertoru - redzu, ka kolektoram vienas oglites vieta ir butiski izdilusi - otra ir ok.. apmeram mm starpiba...
kads ir mainijis, remontejis kolektoru, kadas aptuvenas izmaksas... ?
kads ir mainijis, remontejis kolektoru, kadas aptuvenas izmaksas... ?
bosch ģenis 2.5ls
valeo 5ls
ja ir pietiekoši biezs var aiznest apvirpot/pielīdzināt, bet domāju pie šīm cenām nav vērts ieekonomēt 1ls.
valeo 5ls
ja ir pietiekoši biezs var aiznest apvirpot/pielīdzināt, bet domāju pie šīm cenām nav vērts ieekonomēt 1ls.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
oo... paldies..
Kurš varētu ieteikt labu, nekosmisku diagnostiku ģenerātoram?
Mans jaunais "zelta ģenerātors" (ziemā pirkts pilnīgi jauns) pārstāja lādēt (iedegās lampiņa)
Mans jaunais "zelta ģenerātors" (ziemā pirkts pilnīgi jauns) pārstāja lādēt (iedegās lampiņa)
Ģenerātors vairs nelāde,iesakat kur vest uz remontu? STEIDZAMI
Nerings uz Jelgavas shosejas tiesi pirms izbrauksanas no Rigas. viss gerai ar to kantori! vai ari var pa taisno uz Baldoni vest pie viniem.
lieta tāda man uz ģenerātora zilo vadu kas ir d+ nepienāk strāva kas varētu būt pa vainu?
sāc ar drošinātājiem, tālāk instrumentu panelis,štepseļi utt. lādēšanas lampiņa deg pie iesl aizdedzes ?
lampele deg protams un stepseli ar itkaa visi vietaa.
Ja mēriji pie nedarbojoša dzinēja, tad tam tā ir jābūt.
reāli ir tā ka ieslēdzot aizdedzi ģenerātora lampele deg un pēcāk izdziest
viss kārtiibā problēma nowērsta
Ar ko atskiras generatori?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6