Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 87
- chevron_right
lineārie vadi sūbim kas iet no maģa līdz pastiprinātājam, pārlūzuši pašā galā pie banāna/tulpes kas spraužas pastiprinātājā.
uuu man zinama lieta, man ar izgrabinaja letos vadus
Vari jau braukt uz kādu elektronikas veikalu un pirkt gatavu variantu. Vai tikai vadu uz metriem, vai arī RCA konektorus un atsevišķi un lodēt pats pie vecā vada. Izvēlies ērtāko - Lemona, Argus, Elfa Distrelec, utt..
Hmm, ievilku subim normalus vadus. Bet pie iedarbinata auto kaut kadas papildus skanas vibrinas tumbu =/ Nja vai nu mafons aizgaja čau, vai pastiprinatajam =/
Atvieno signāla vadus (RCA) pastiprinātāja galā - defekts pazūd?
Ja atvino, subis kluse. Tada sajuta it ka filts kaut kur butu nospradzis. Vakara meiginašu citu magnetolu ielikt.Jonjis rakstīja:Atvieno signāla vadus (RCA) pastiprinātāja galā - defekts pazūd?
Nezinu, ko biji domājis ar "filts". Filtrs? Nē.
Interneta diagnostika nav labākā lieta, bet visticamāk esi nosvilinājis maģa rca masu. Jāskatās uz vietas. Domāju, ka nomainot galvu defekts pazudīs. Remonts nav dārgs.
Interneta diagnostika nav labākā lieta, bet visticamāk esi nosvilinājis maģa rca masu. Jāskatās uz vietas. Domāju, ka nomainot galvu defekts pazudīs. Remonts nav dārgs.
Mhm, es tik ta uzrakstiju te. Mana r liekas ka pašam magim kaut kas notika, jo tam jau tomer 5 gadi :) Vakara dabušu citu, kuru velejos sev jau nopirkt. :) Skatišos.
Turpmāk, kad kaut ko dari ar vadiem - galvu vienmēr turi izslēgtu un RCA vadus vieno klāt pašus pēdejos, kad pārējais jau ir savienots.
Viss bij atvinots. Tas paradijas braucot klausoties muziku. Saka tā bezjega dot tās pabildus vibracis. Izsledzu visu ārā. Atvienoju pie pastipriantaja RCA vadu un konstateju ka vnk viņs iekša izbira, atluza viss. Tā ar atsledzu visu braukajis ar atslegtu. Šodien savacies ielikt normalus vadus priekš tā savilku, sasledzu. Un tas pats. Ātrak domaju kad pastipriantaja tas nedokontakts vibrejot radijas atdevies magnitolai.. Nez kā lai butu tur, tā pat bij sen laiks nomainit magnetoli uz jaunaku
Jonjis rakstīja:Tad ir problēma. Miera strāvu Tu bez viņa (multimetra, ampērmetra) nepārbaudīsi, ja tagad skaties vai akumulators "sēžas".Latko rakstīja: Kas ir multimetrs?
Iespējams, ka vieglākais variants būs meklēt kādu, kas saprot vairāk.
Akulumātoru ēda nost, bagažnieka lampiņa kura izrādās vislaik dega, jo bija ieķēries tas plasmas kas izslēdz kad aizver!
es saprotu, ka vajag šādus vadus. ar 2.5m vajadzētu pietikt. man vismaz tā liekas.Jonjis rakstīja:Vari jau braukt uz kādu elektronikas veikalu un pirkt gatavu variantu. Vai tikai vadu uz metriem, vai arī RCA konektorus un atsevišķi un lodēt pats pie vecā vada. Izvēlies ērtāko - Lemona, Argus, Elfa Distrelec, utt..
http://www.lemona.lv/index.php?page=item&i_id=78569#
Skaties vai nav pa īsu, ja vēl vēlies kārtīgi savilkt, lai viņus neredzētu. Ir arī šāds variants http://www.lemona.lv/index.php?page=item&i_id=43901
Pats izmantoju pašlodētus simetriskos Tasker mikrofona kabeļus ar Neutrik/Amphenol konektoriem.
Pats izmantoju pašlodētus simetriskos Tasker mikrofona kabeļus ar Neutrik/Amphenol konektoriem.
tie mazie galiņi kur iet klāt ? pats jau diez vai pārvilkšu. nav nekas tāds darīts un pašam īsti kur tik traki salonu izārdīt arī nav. pārpalikušo gabalu jau var smuki ierullēt bagāžniekā blakus sūbim.
Domāts kā remote vads.V1Beta rakstīja:tie mazie galiņi kur iet klāt ?
Cik cm vai collas nāk priekšā e36 sedaniem tumbiņas?
Magnetola JVC KD G821, 200w RMS subis, 350w pastiprinātājs.
Brālim pie lētā gala Pioneer 3500UI skan ļoti labi, pieslēdzu pie sava, skan diezgan slikti. Pārspraužot tulpītes no SUB izejām un parastajām maģī, skan daudz labāk, taču slēdzas laukā pie lielāka basa.
Kpc no SUB izejas neskan tik labi, kā no parastajām izejām?
Mans maģis pārāk vecs, ka nedod laukā tik labi kā jauns/lēts Pioneer?
Brālim pie lētā gala Pioneer 3500UI skan ļoti labi, pieslēdzu pie sava, skan diezgan slikti. Pārspraužot tulpītes no SUB izejām un parastajām maģī, skan daudz labāk, taču slēdzas laukā pie lielāka basa.
Kpc no SUB izejas neskan tik labi, kā no parastajām izejām?
Mans maģis pārāk vecs, ka nedod laukā tik labi kā jauns/lēts Pioneer?
Iespējams, ka no "parastajām" iet nefiltrēts signāls, kas atskaņo frekvencs, kas ir augstākas par 80-100Hz, ko parasti nedara SUB izeja. Līdz ar ko sanāk lielāks tesiens klausoties tīri uz dzirdi, bet ar skaņas kvalitāti protams tam nav nekāda sakara,iespējams,ka pareizāk skan tieši no SUB izejas. Nu pie nasacījuma, ka tā nav nokauta utt, bet šeit internet diagnostika nelīdzēs. Līdz ar ko jautājums, kādi filtru iestatījumi tiek izmantoti (SUB izejai, vai tā saucamai "parastajai" jeb front?
d[-_-]b
ir sekojošs jautājums:
Pēc kādiem parametriem izvēlēties audio kondensātoru?
Kās jāņem vērā?
Pēc kādiem parametriem izvēlēties audio kondensātoru?
Kās jāņem vērā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …