Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 120
- chevron_right
Es vnk gibu zinaat kursh ir kurs kada kras plus kada minus un kursh ir tas kas pienaak pie magisha, man vietam braucoot snjac citiem bmw taa nav bijis!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
BALTS! BALTS vads padod signālu (ierosme), lai ieslēdzas signāla pastiprinātājs. Gan maģa pusē, gan pie FM/AM signāla pastiprinātāja ir BALTS.
kā tu zini, ka abās pusēs ir balts, nevar tak zināt kāds egons ir līdis pie vadiem
pateiksi tagad cilvēkam balts, šis tur kaut ko saslēgs, nokurinās un tu būsi vainīgs, tā kā labāk ššš
pateiksi tagad cilvēkam balts, šis tur kaut ko saslēgs, nokurinās un tu būsi vainīgs, tā kā labāk ššš
Taisnība jau ir
Kur pievienot atpakaļskata spoguļa vadus (pašaptumšojošā). Neizskatās, ka man oriģināli tur ir nācis tāds un tagad skatos, ka spogulis ir, bet vads pie tā nenāk. (no kādām lampiņām man paņemt vadus vai arī tur varētu nesakrist volti?) Kāds kaut ko tādu varbūt ir darijis un var palīdzēt?
Man ir problēmiņa, runa iet pe e36 coupe, lieta ir tāda kā jau zinam atverot jeb kādu no abām durvīm atverās bišku logs vaļā, bet man ir tā ka atverot kaut vienas durvis un tie logi atverās abām durīm kaut vai ja atver tikai vienas durvis. Kā arī ja abas durvis ir ciet un atver bagāžnieku tad atverās abām durīm logs vaļā bišku tākā pie durvju atvēršanas, kur varētu būt vaina. Itkā nemaisa nekādā gadijumā, bet gribās izlabot.
nepareizi savienoti vadi peec komforta modulja vai pats modulis chupaa
signalizācija noteikti čerez Ž ielikta un taisa ģlukus komforta blokam.
ar centrālo atslēgu vari no abām durvīm aizslēgt/atslēgt mašīnu?
ar centrālo atslēgu vari no abām durvīm aizslēgt/atslēgt mašīnu?
Bus japarbauda, bet man liekas ka tikai no vaditaja durvim! :( kur skatities vai ari pie ka versties, lai labo so kludu?
ja kas vainīga bija signalizācija un auto datā nekas par tās apiešanu nav rakastīts.Rons rakstīja:Kobreti rakstīja:auto BMW dzinējs m42 ja jau ņemies ar auto elekrības ārstēšanu tad auto data un šajā gad etm ir labs špikeris. ko tur vēl komentēt . ?
pie ieslēgtas aizdedzes jānoņem akim kleme uz 11min un pēc tam jāpieliek atpakaļ un 15 min.tas viss jadara ar durvīm vaļā un visu pārejo.
kāds var pastāstīt par temperatūras sensoriem
m50 viens sensors ir blokā ( eļā vai tīri tikai blokā) iet uz ecu.
otrs sensors ir dzesēšanas sķidrumā (laikam)- iet uz paneli.
Katrs no šiem sensoriem rāda atšķirīgus lielumus. vismaz kad samaina vietām sķidrumam mazāka temp, blokam lielāka.
m52 ir viens sernsors, no kurienes tas ņem temperatūru? vienkārši no bloka?
tad ko un kā ieteikmē ieplūdes temperatūra?
piem pie auksta gaisa.
piem pie silta gaisa vai karsta.
ko viņs pieregulē vadoties pēc šī sensora.
m50 viens sensors ir blokā ( eļā vai tīri tikai blokā) iet uz ecu.
otrs sensors ir dzesēšanas sķidrumā (laikam)- iet uz paneli.
Katrs no šiem sensoriem rāda atšķirīgus lielumus. vismaz kad samaina vietām sķidrumam mazāka temp, blokam lielāka.
m52 ir viens sernsors, no kurienes tas ņem temperatūru? vienkārši no bloka?
tad ko un kā ieteikmē ieplūdes temperatūra?
piem pie auksta gaisa.
piem pie silta gaisa vai karsta.
ko viņs pieregulē vadoties pēc šī sensora.
man tik viens atslēgu komplekts palicis. atslēgu elekmentāri - pievīlē. kaut kā otru pulti var uztaisīt ?
man te tada problemama lidzko auto uzsilst lidz 90 gradiem un uzgaze auto noslapst ko man tagad darit?
Diagnostika?
Velreiz paldies Kobreti par pavadītajām 3 dienām manā garažā meklējot dzirksteliKobreti rakstīja:ja kas vainīga bija signalizācija un auto datā nekas par tās apiešanu nav rakastīts.Rons rakstīja:Kobreti rakstīja:auto BMW dzinējs m42 ja jau ņemies ar auto elekrības ārstēšanu tad auto data un šajā gad etm ir labs špikeris. ko tur vēl komentēt . ?
pie ieslēgtas aizdedzes jānoņem akim kleme uz 11min un pēc tam jāpieliek atpakaļ un 15 min.tas viss jadara ar durvīm vaļā un visu pārejo.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
atziisos ar elektroniku dizi nedraudzeejos bet ir vajadziiba maz apalidziba , vajadziiga pretestibu ielikt keedee numura apgaismojumaa, cik nomeriju tad sanaak ka vajaga 5w 7OMI bet skatos taja pasa argusaa tur visas pretestiibas ir ar kaut kaadiem savadakiem parametriem noraditas, varbutas kaads taja visu saprot un varetu pateikt kura tiesi pretestiiba man ir vajadziiba no visiem , jav ieprieks paldies
http://web.argus.lv/products/hwindex.htm?cat=W81
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
pamēģini pieslēgt paralēli spuldzītēm parastu auto releju 85,86 kāju, vai divus paralēli. uz e38 tas atrisināja problēmu.KLAVINS rakstīja:atziisos ar elektroniku dizi nedraudzeejos bet ir vajadziiba maz apalidziba , vajadziiga pretestibu ielikt keedee numura apgaismojumaa, cik nomeriju tad sanaak ka vajaga 5w 7OMI bet skatos taja pasa argusaa tur visas pretestiibas ir ar kaut kaadiem savadakiem parametriem noraditas, varbutas kaads taja visu saprot un varetu pateikt kura tiesi pretestiiba man ir vajadziiba no visiem , jav ieprieks paldies
Cau!
Sodien pa pusei izaardiju salonu un uzgaju so vadinu! Naak itka no aizmugures kautkur un beidzas pie kompa! Nezinu kur tas vells iet un ko vins dara varbuut kaads zin? Aizmugure vinam rakstiits made in thailand Moska ielikt veelaak??
Varbut kautkada bijusi signalizacija?
p.s telefona kvalitate!! (Lampinieks!!
Sodien pa pusei izaardiju salonu un uzgaju so vadinu! Naak itka no aizmugures kautkur un beidzas pie kompa! Nezinu kur tas vells iet un ko vins dara varbuut kaads zin? Aizmugure vinam rakstiits made in thailand Moska ielikt veelaak??
Varbut kautkada bijusi signalizacija?
p.s telefona kvalitate!! (Lampinieks!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kas briest!
http://web.argus.lv/shop/productinfo/AX ... windex.htm 1omsRons rakstīja:pamēģini pieslēgt paralēli spuldzītēm parastu auto releju 85,86 kāju, vai divus paralēli. uz e38 tas atrisināja problēmu.KLAVINS rakstīja:atziisos ar elektroniku dizi nedraudzeejos bet ir vajadziiba maz apalidziba , vajadziiga pretestibu ielikt keedee numura apgaismojumaa, cik nomeriju tad sanaak ka vajaga 5w 7OMI bet skatos taja pasa argusaa tur visas pretestiibas ir ar kaut kaadiem savadakiem parametriem noraditas, varbutas kaads taja visu saprot un varetu pateikt kura tiesi pretestiiba man ir vajadziiba no visiem , jav ieprieks paldies
http://web.argus.lv/shop/productinfo/AX ... windex.htm 15 omi
vari slēgt 7x1omīgos ķēdē vai 2x15 omīgos paralēli, lai iegūtu sev vajadzīgo vērtību, to cik tev lielu pretestību vajag (vai areizi esi izrēķinājis) lai nodzēstu OBC kļūdu, dēļ diožu šķūninga nummura apgaismojuma, es gan tev nepateikšu - slinkums rēķināt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 120