Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 87
- chevron_right
Sūds tas HK, ja sānāk reāli pa lēto dabūt, var likt, visādi citādi tikai pontam, ka HK ielikts...cipruss18 rakstīja:Prieks e36 ir pieejama harman kardon audio sistema oem?
d[-_-]b
ir kàds zināms guru?matissc rakstīja:Blin laikam bija taa, ka jaatur tas magjis ieslegts uz 1h lai varetu vadit no jauna...
Var vnk atstat aizdedzi uz pirmo klikski, lai vnk magjis iet.
Bet par kodu jau gan ir slideni, jaaved dros pie kkada magju guru, kurs var atkodet. man toreiz paveicaas, izvilku magji un kods ar markieri bij uz magja uzrakstits
man jau ir rakstīts bet tomēr laikam nederēja.
Neveicot nekādas pārbūves, no veikalā pirktajiem skaļruņiem var dabūt labāku skanējumu, kā HK?325 BMW rakstīja:Sūds tas HK, ja sānāk reāli pa lēto dabūt, var likt, visādi citādi tikai pontam, ka HK ielikts...cipruss18 rakstīja:Prieks e36 ir pieejama harman kardon audio sistema oem?
Manuprāt, HK skan ļoti labi, salīdzinot ar stock.
Nu gan jau, ka neviens te vnk nav salīdzinājis stock pret HK jaunus nenobeigtus skaļruņu komplektus vienā konkrētā autiņā (līdz ar ko teikt labāki/sliktāki būtu nekorekti). Arī kkādu secinājumu izdarīšana tā "uz ausi" var notikt, ja klausītājam ir liela pieredze auto audio sistēmu testēšanā.
Arī es neesmu salīdzinājis, nav mans līmenis!
Tomēr visi HK licēji/slavētāji, piemēram, nekad nerunā par filtru maiņu (neesmu te redzējis), līdz ar ko, pat ja HK skaļruņi ir ar kko labāki, visu skaņu sačakarēs lētie stock filtri (iespējams, ka pašam HK nekas mega labāks tur ar nav), bet ja tie stock filtri der/ir pietjūnēti arī HK skaļruņiem, tad to parametiem jābūt stipri līdzīgiem ar stock skaļruņiem, līdz ar ko ar nekas labāks ieliekot viņus nesanāk. Pie tam galvenā problēma E36 stock sistēmā ir nevis paši skaļruņi, bet to novietojums un noformējums (midbasam), tāpēc to blusu tvarstīšana (mēģino kko uzlabot) mainot stock uz HK ir tīri aiz neko darīt, un kā jau teicu, ja vnk vecie skaļruņi ir jau nokauti un HK dabūts palēto.
Neticību visām šīm tipa krutajām auto audio sistēmām (HK, Bose utt) rada arī citi fakti, piemēram, kad tiek slavētas sistēmas ar 18 (vai pat vairāk) skaļruņiem izmētātiem pa salonu, kaut gan kads audio daudz maz rubījošs cilvēks zin, ka jo mazāk skaļruņu, jo labāk...tb 3joslu stereo sistēmā pietiek ar 7 skaļruņiem, lai nosegtu visu skaņas joslu.. Plus daudzi citi kasjaki šādās sistēmās, līdz ar ko šādas sistēmas domātas tikai tiem, kas neko nerubī no skaņas lietām un uzķeras uz mega skaļruņu kopējām jaudām, skaļruņu skaitu un citām lietām, kurām ar skaņas kvalitāti nav nekāda sakara.
Arī es neesmu salīdzinājis, nav mans līmenis!
Tomēr visi HK licēji/slavētāji, piemēram, nekad nerunā par filtru maiņu (neesmu te redzējis), līdz ar ko, pat ja HK skaļruņi ir ar kko labāki, visu skaņu sačakarēs lētie stock filtri (iespējams, ka pašam HK nekas mega labāks tur ar nav), bet ja tie stock filtri der/ir pietjūnēti arī HK skaļruņiem, tad to parametiem jābūt stipri līdzīgiem ar stock skaļruņiem, līdz ar ko ar nekas labāks ieliekot viņus nesanāk. Pie tam galvenā problēma E36 stock sistēmā ir nevis paši skaļruņi, bet to novietojums un noformējums (midbasam), tāpēc to blusu tvarstīšana (mēģino kko uzlabot) mainot stock uz HK ir tīri aiz neko darīt, un kā jau teicu, ja vnk vecie skaļruņi ir jau nokauti un HK dabūts palēto.
Neticību visām šīm tipa krutajām auto audio sistēmām (HK, Bose utt) rada arī citi fakti, piemēram, kad tiek slavētas sistēmas ar 18 (vai pat vairāk) skaļruņiem izmētātiem pa salonu, kaut gan kads audio daudz maz rubījošs cilvēks zin, ka jo mazāk skaļruņu, jo labāk...tb 3joslu stereo sistēmā pietiek ar 7 skaļruņiem, lai nosegtu visu skaņas joslu.. Plus daudzi citi kasjaki šādās sistēmās, līdz ar ko šādas sistēmas domātas tikai tiem, kas neko nerubī no skaņas lietām un uzķeras uz mega skaļruņu kopējām jaudām, skaļruņu skaitu un citām lietām, kurām ar skaņas kvalitāti nav nekāda sakara.
d[-_-]b
Jautājums par kondensatoriem vai no ta ir tolks vai nav???
Pārsvarā par šo lietu esmu dzirdējis dažādas atsauksmes ,daži sak ,ka pilnīgs mēsls un nav tolka ,citi saka ,ka it kā kondensators nodrošina ,lai ģeneratoru nečakarētu un vienmērīgu strāvas plusmu ,nečakarējo aķi.
Pats gan parasti nelieku ,bet nu kādas ir jūsu domas par to verķi..
Pārsvarā par šo lietu esmu dzirdējis dažādas atsauksmes ,daži sak ,ka pilnīgs mēsls un nav tolka ,citi saka ,ka it kā kondensators nodrošina ,lai ģeneratoru nečakarētu un vienmērīgu strāvas plusmu ,nečakarējo aķi.
Pats gan parasti nelieku ,bet nu kādas ir jūsu domas par to verķi..
Kondensators, kuru arī būtu jēga likt, maksās tikpat cik lielākā daļa foruma audio sistēmu! Attiecīgivar saekonomēt benzīnam!
d[-_-]b
http://eu.mouser.com/Search/ProductDeta ... 0IwfQPeA==
Un no šādiem taisam grupu. Bet arī, pa lielam no šī jēga ir SPL'am - priekš dažu sekunžu burp'a.
Un no šādiem taisam grupu. Bet arī, pa lielam no šī jēga ir SPL'am - priekš dažu sekunžu burp'a.
Tur tiek krosēts aktīvi no ampa, nedomāju, ka kāds tur baigi iesprings uz HK filtriem325 BMW rakstīja: Tomēr visi HK licēji/slavētāji, piemēram, nekad nerunā par filtru maiņu (neesmu te redzējis), līdz ar ko, pat ja HK skaļruņi ir ar kko labāki, visu skaņu sačakarēs lētie stock filtri (iespējams, ka pašam HK nekas mega labāks tur ar nav), bet ja tie stock filtri der/ir pietjūnēti arī HK skaļruņiem, tad to parametiem jābūt stipri līdzīgiem ar stock skaļruņiem, līdz ar ko ar nekas labāks ieliekot viņus nesanāk.
Nu vot es par to ampu pat nezināju! Nu toties ir iespēja jūzeriem viegli pietjūnēt aktīvos filtrus tajā ampā!
Par kondensatoriem, var arī kko tādu: http://caraudio.in.ua/product/kondensat ... -dpc-1000/
Kurš ņems?!
Par kondensatoriem, var arī kko tādu: http://caraudio.in.ua/product/kondensat ... -dpc-1000/
Kurš ņems?!
d[-_-]b
jautajums specukiem!
isak sakot, sasledzu subi tikko, bet problema paradas taja, ka tad kad klausies klusu, subis dauzas ka nenormals, bass tads ka maz neliekas, kad uzgriez muziku skalak, ta lai dzirdi ari ko dzied, subis pazud! praktiski neskan, itka strada, bet basa nav! vai ta varetu but stravas problema vai kkur citur vainu meklet? itka reguleju reguleju caur magi ko vien vareju, bet problemu neatrisinaju! magi uzgriez uz kadiem 6-10 no 45 skalas, un subis vnk ardas, uzgriez uz 30, subi gandriz vai nejut!
isak sakot, sasledzu subi tikko, bet problema paradas taja, ka tad kad klausies klusu, subis dauzas ka nenormals, bass tads ka maz neliekas, kad uzgriez muziku skalak, ta lai dzirdi ari ko dzied, subis pazud! praktiski neskan, itka strada, bet basa nav! vai ta varetu but stravas problema vai kkur citur vainu meklet? itka reguleju reguleju caur magi ko vien vareju, bet problemu neatrisinaju! magi uzgriez uz kadiem 6-10 no 45 skalas, un subis vnk ardas, uzgriez uz 30, subi gandriz vai nejut!
man ar tā bija ,man šķiet ,kad mīnus vada vaina ,kur to vieno ja pie korpusa vnk auto tad taa bus ,bet ja pie aķa mīnusa ,tad varbūt pazudīs ,bet nesolu!
Nu nezinu.Man pluss nāk no aķīša uz kondensātoru,un no kondensātora uz pastūzi.Bet mīnus man gan kondiķim gan pastūzim nāk no korpusa.man viss ok.Domājams ka vainu meklē vainu pastūzī,vai vados,kas nāk no maģa uz pastūzi
Iesākumam vari tam līnijas vadam, suba pastūža pusē pieslēgt ko citu (kaut vai pa4akarēties tupa kādas austiņas pielikt) un pakausīties vai tiešām zūd tas signāls (diez vai protams, nu bet ja), ja viss būs čotka, tad tiešām jāskatās barošana tam pastiprinātājam un vai kārtīgi kontakti visur (tādēļ varētu nepietikt barošanas pastūzim un viņš sasniedzot kkādu skaļuma līmeni tupa aiziet klipingā), ja aķis aizmugurē eksperimenta pēc iesaku arī mīnusa vadu piemest klāt tieši aķim nevis virsbūvei (tā īstenībā arī būtu jādara). Protams, es ceru ka patiprinātājs vispār der tam subim kas ir pieslēgts?! Jeb ir kāds aktīvais?
d[-_-]b
nomainits pastiprinatajas, un problemas ka nebijusas :)
Šajās lietās galīgi neesmu zinošs, bet kvalitatīvu un labu mūziku gribās, kā jau visiem.
Ja man stāv stock tumbas ar stock maģi, bet gribu kā jau iepriekš rakstīju kvalitatīvu mūziku, kas man ir nepieciešams? Zinu, ka ir 2 tumbas aizmugurēs, cik zinu, tad laikam arī tur blakus ir pīkstuļi, neesmu pārliecināts, pēc shēmas tā nopratu, tad 2 pīkstuļi durvīs, priekšējās pa 1 katrā un lejā starp sāniem laikam arī ir pa tumbai, tiešām nezinu.
Man pietiek ar tumbām un pastiprinātāju vai sabūferi un maģis arī jāmaina, tas daudz ko maina tajā visā? Tagad stāv kasetniets orģinālais, bet gribu rds business cd 42 maģi, jo negribu salonā kopskatu bojāt un tās modernās magnetolas ar netīk.
Ja man stāv stock tumbas ar stock maģi, bet gribu kā jau iepriekš rakstīju kvalitatīvu mūziku, kas man ir nepieciešams? Zinu, ka ir 2 tumbas aizmugurēs, cik zinu, tad laikam arī tur blakus ir pīkstuļi, neesmu pārliecināts, pēc shēmas tā nopratu, tad 2 pīkstuļi durvīs, priekšējās pa 1 katrā un lejā starp sāniem laikam arī ir pa tumbai, tiešām nezinu.
Man pietiek ar tumbām un pastiprinātāju vai sabūferi un maģis arī jāmaina, tas daudz ko maina tajā visā? Tagad stāv kasetniets orģinālais, bet gribu rds business cd 42 maģi, jo negribu salonā kopskatu bojāt un tās modernās magnetolas ar netīk.
Kas Jums ar to orģinālo skatu? Un par kādu budžetu vispār ir runa? Savādāk jēga varbūt pat nav runāt.
jautajums zinosakiem cilvekiem, ko labak aizmugure likt kupejai? stav pastiprinatajs lieks, ko domaju slegt uz aizmugurejam tumbam, bet kadas labak likt? stav itka vairakas ovalnieces, bet pec citu teikta they suck, midbasus? tad atkal kkas javeido lai smuki stavetu ieksa, orginalas sak birt ara, tapec gribu samainit, bet gribas pa smuko to izdarit :) any ideas ?? :)
Aizmugurē tikai subi. Tam visam neredzu jēgu. Ja pat ko ieliksi, tur jāpako plaukts, citādi d-darbs un materiāls. Skaļruņi! Nevis tumbas.
Tiešām jāsāk ar bužetu, cik daudz atvēlēts? Darot visu pats, jārēķinās ar latiem 500-800 (robežas nosaka tas, cik daudz komponentes tiks pirktas lietotas un cik jaunas), lai būtū jēga vispār kko SĀKT. Citādi nestāsti ka gribi kko kvalitatīvi, Tu to negribi, Tev tikai liekās!byrbyr rakstīja:Šajās lietās galīgi neesmu zinošs, bet kvalitatīvu un labu mūziku gribās, kā jau visiem.
d[-_-]b
līdz 200lsJonjis rakstīja:Kas Jums ar to orģinālo skatu? Un par kādu budžetu vispār ir runa? Savādāk jēga varbūt pat nav runāt.
Neko superkrutu man nevajag, vajag, lai nečarkst pie pilna skaļuma/basiem un ir tīkami klausīties.325 BMW rakstīja:Tiešām jāsāk ar bužetu, cik daudz atvēlēts? Darot visu pats, jārēķinās ar latiem 500-800 (robežas nosaka tas, cik daudz komponentes tiks pirktas lietotas un cik jaunas), lai būtū jēga vispār kko SĀKT. Citādi nestāsti ka gribi kko kvalitatīvi, Tu to negribi, Tev tikai liekās!byrbyr rakstīja:Šajās lietās galīgi neesmu zinošs, bet kvalitatīvu un labu mūziku gribās, kā jau visiem.
nu ar tekstu pilns skalums nozime, ka tu gribi kko grandiozu, jo katram magim skaluma regulacija atskiras... sac ar budzetu kada velies ieklauties muzikas instalacijai, un tad tev vares piedavat normalus variantus, nevis uzrakstit tev sarakstu, bet tu pateiksi ka pa dargu vai kas tads!byrbyr rakstīja:līdz 200lsJonjis rakstīja:Kas Jums ar to orģinālo skatu? Un par kādu budžetu vispār ir runa? Savādāk jēga varbūt pat nav runāt.Neko superkrutu man nevajag, vajag, lai nečarkst pie pilna skaļuma/basiem un ir tīkami klausīties.325 BMW rakstīja:Tiešām jāsāk ar bužetu, cik daudz atvēlēts? Darot visu pats, jārēķinās ar latiem 500-800 (robežas nosaka tas, cik daudz komponentes tiks pirktas lietotas un cik jaunas), lai būtū jēga vispār kko SĀKT. Citādi nestāsti ka gribi kko kvalitatīvi, Tu to negribi, Tev tikai liekās!byrbyr rakstīja:Šajās lietās galīgi neesmu zinošs, bet kvalitatīvu un labu mūziku gribās, kā jau visiem.
sac ar to ka mekle normalu magnetolu, ar kuru var veikt regulaciju, gan subim gan skalruniem atseviski, nevis 5 regulacijas un neko ta pat nesaprot, ka tas ir lielakajai dalai leto, jauno magnetolu... talak mekle subwooferu ja velies, mana skatijuma 500 w RMS ir tas ko vajag, var pieregulet skaisti un ja ari uzgriez tur atri galva sak dunet... prieksa kkada veida midbasus un aizmugure kada normala paskata skalrunus! un visu es sava gadijuma vilksu caur pastiprinatajiem, lai skana ir kvalitativaka un var ari atbilstosi saregulet!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 87