Audio sistēmas

Profila bilde
Shreks
Ziņojumi: 702
Pievienojies: 13 Nov 2012, 20:20
Braucu ar: 325i un Fionu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

15 Nov 2013, 14:40

Man tieši šobrīd nebija laika lasīt, vakarā izlasīšu ;)
Kādu subi iesaki?

Man vienkārši mājās stāv 2x300W MDS subji, pirmstam bija kastē baganā un normālu skanējumu varēja izjust tikai pie nolaista beņķa, tapēc domāju, ka varētu likt plauktā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...

15 Nov 2013, 14:51

325 BMW rakstīja:
ramyrez rakstīja:Taadeelj ka peak ir pa mazu magi, ;)
Pats meginaju tapewc ar raketu-neko no zila gaisa neizdomaaju-gribi(cherez zhopu)-sleedz klaat magim :doh:
Nevajag tēlot gudro, tur kur nevajag/tāds neesi un viss būs čikiniekā! :hahaha: pagaidam kko murgo diemžēl (pat laikam ne līdz galam izproti visas definīcijas) + iemestais projekts ar elipsēm jau tika paspriests šeit, tas ir sliktāks pat, ja tās elipses tupa plaukta iegrieztu! ;)
Nekaadu gudro neteeloju bet gan rakstu to ko zinu-gudro manliekas teelo tu -projekts esot ar elipseem slikts...kas tu taads esi lai no attaluma veerteetu?? Gudrinieks :idiots:
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

15 Nov 2013, 14:51

Jāskatās TS parametri tiem subjiem (ja ir atrodami kkur netā, lētiem s*diem parasti nav). Tad varēs pateikt derēs vai nē.
d[-_-]b
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55
Reputācija: 5

15 Nov 2013, 14:53

Pats meginaju tapewc ar raketu-neko no zila gaisa neizdomaaju-gribi(cherez zhopu)-sleedz klaat magim :doh:
Kas tieši "cherez zhopu"" pēc tavām domām?
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 14:55

ramyrez rakstīja:
325 BMW rakstīja:
Nevajag tēlot gudro, tur kur nevajag/tāds neesi un viss būs čikiniekā! :hahaha: pagaidam kko murgo diemžēl (pat laikam ne līdz galam izproti visas definīcijas) + iemestais projekts ar elipsēm jau tika paspriests šeit, tas ir sliktāks pat, ja tās elipses tupa plaukta iegrieztu! ;)
Nekaadu gudro neteeloju bet gan rakstu to ko zinu-gudro manliekas teelo tu -projekts esot ar elipseem slikts...kas tu taads esi lai no attaluma veerteetu?? Gudrinieks :idiots:
Kā Tu zini, ka tas ko Tu zini ir patiesība?!?!? A? Dadz grāmatas esi lasījis vai kā? Tā arī ir reāla problēma, ka vispār nejedzošie pieklausās tādus maz jēdzošos un beigās činī mega projektus, un fig pēc tam iestāstīsi ka tur viss ir di*sā. Bet internetā te spriest nav ko par šādām lietām, satiekamies Plazā, paklausamies viens otra instalus, citi lai ar paklausās un tad skatīsimies kas ko jēdz un ko nē... :sarunats:
d[-_-]b
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24

15 Nov 2013, 15:07

mobileaudio.lv
Vēlams sākt ar rakstiem nevis uzreiz pa taisno forumā muļķības prasīt :lol:
Profila bilde
Ramyrez

15 Nov 2013, 15:11

325 BMW

Ko tu piedaavaa man pretii nolikt? E36 ar oem hifi vai e60 ar prologic? :D
Ieprieksh mineeju kad tas tika taisiits paaris gadus atpakalj-taa ir veesture!-bet nod.rst to ko pat neesi dzirdeejis un redzeejis gan nav smuki-es tavu super uber kruto bembuku neaiztieku jo dziivee neasmu redzeejis-domaaju kad tur buutu par ko parunaat,a tu duušu sanjēmies skaisti noliec visu kas nav tevis darināts :doh:
Kr4 viss ko gribeeju teikt-nav maaka apkakaat visu kas nav tavs caur kompjutera ekraanu-tevi neviens te naiztika :nenene:
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 15:17

Tādas sistēmas pat nav ko redzēt/dzirdēt, te caur internetiem var saprast, ka nekas tur mega nav (pats princips ir nepareizs un viss, bez variantiem). Kkas tur skanēt protams var, bet kā Tu saki labi utt..nē (vismaz priekš manis)! Jā taisīts sen, piekrītu, un kā redzu Tu pats to saproti, tāpēc var vnk atzīt, ka jaunības kļūda utt. Man ar vairāki tādi mega projekti ir bijuši, gan PRO gan Car sistēmās, bet es jau to te neizlieku un nesak, ka nu tie bijuši baigi labie. :rolleyes:
P.S. Atbrauc ar prologic, gibu ievērtēt! Nopietni!!! :yes:
Pēdējais labojis Dj Plosky - 15 Nov 2013, 15:19, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
Jonjis

15 Nov 2013, 15:18

Nu, jau jūs cepjaties. Bezjēdzīgi.
Es tikai gribēju saprast, ko domāja ar "cherez dirsu", tulīt jau aizies ar personīgiem apvainojumiem.
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 15:20

Kādi apvainojumi, Tu ko, manuprāt diezgan ražīga diskusija notiek (vismaz no manas puses)! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
Ramyrez

15 Nov 2013, 15:22

Jonjis rakstīja:Nu, jau jūs cepjaties. Bezjēdzīgi.
Es tikai gribēju saprast, ko domāja ar "cherez dirsu", tulīt jau aizies ar personīgiem apvainojumiem.

Es personiigi nekad nevienu neapvainoju un neaizvainoju caur internetu jo tas ir gljeevi-dziivee neasmu uz muti kritis tapeec ja gribu kaadu aizvainot tad to daru sejaa-par to manu"cherez zhopu"-vnk domaaju kad ja dara tad dara normali-es biju saakumaa sleedzis caur magi un biju neapmierinaats ar skanjunbet kad piesleedzu caur pastuuzi pavisam cita lietA-visu saku peec personiskaas pieredzes nevis dalos ar citu pieredzeem ;)
Profila bilde
gda33
Ziņojumi: 776
Pievienojies: 18 Aug 2012, 14:42
Braucu ar: melnu e36
Reputācija: 2

15 Nov 2013, 15:24

labi meginasu velreiz, vienkarsi atbildies ar ja vai ne :D savadak te tads cepiens aizsacies ka manu jautajumu sen aizmirsusi :D

vai man ir jega aizstat aizmugures plaukta OEM tumbas kas tiek barotas no maga, ar ovalniecem kas tiks barotas caur pastiprinataju? bus tolks vai vnk lieki izmests laiks un mocibas :D neeju uz perfektu muziku, bet vienmerigu un nekroplotu skanejumu parastam ausim :)
Profila bilde
Ramyrez

15 Nov 2013, 15:25

325 BMW rakstīja:Tādas sistēmas pat nav ko redzēt/dzirdēt, te caur internetiem var saprast, ka nekas tur mega nav (pats princips ir nepareizs un viss, bez variantiem). Kkas tur skanēt protams var, bet kā Tu saki labi utt..nē (vismaz priekš manis)! Jā taisīts sen, piekrītu, un kā redzu Tu pats to saproti, tāpēc var vnk atzīt, ka jaunības kļūda utt. Man ar vairāki tādi mega projekti ir bijuši, gan PRO gan Car sistēmās, bet es jau to te neizlieku un nesak, ka nu tie bijuši baigi labie. :rolleyes:
P.S. Atbrauc ar prologic, gibu ievērtēt! Nopietni!!! :yes:
Nav ko vertet tur-gandriiz tas pats kas e39 DSP ;)
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 15:27

Nav jēdzīgi dzirdēts ne vien ne otrs , tāpēc interesanti! ;)
gda33 pieripo uz plazu, šodien būs lekcija! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
Ramyrez

15 Nov 2013, 15:27

gda33 rakstīja:labi meginasu velreiz, vienkarsi atbildies ar ja vai ne :D savadak te tads cepiens aizsacies ka manu jautajumu sen aizmirsusi :D

vai man ir jega aizstat aizmugures plaukta OEM tumbas kas tiek barotas no maga, ar ovalniecem kas tiks barotas caur pastiprinataju? bus tolks vai vnk lieki izmests laiks un mocibas :D neeju uz perfektu muziku, bet vienmerigu un nekroplotu skanejumu parastam ausim :)
Bail pat te kautko rakstiit ka atkal nenoeed:D
Tiiri mans subjektiivs viedoklis ka protams ka buus jeega-elipses dod pietiekami labu skanju
Profila bilde
Ramyrez

15 Nov 2013, 15:29

325 BMW rakstīja:Nav jēdzīgi dzirdēts ne vien ne otrs , tāpēc interesanti! ;)
Butu ar ko lieliities varbuut arii atbrauktu a citaadi zhurku izskustinaat vajag
Jonjis

15 Nov 2013, 15:38

ramyrez rakstīja:
Jonjis rakstīja:Nu, jau jūs cepjaties. Bezjēdzīgi.

par to manu"cherez zhopu"-vnk domaaju kad ja dara tad dara normali-es biju saakumaa sleedzis caur magi un biju neapmierinaats ar skanjunbet kad piesleedzu caur pastuuzi pavisam cita lietA-visu saku peec personiskaas pieredzes nevis dalos ar citu pieredzeem ;)
Pēc viena gadījuma nevajag spriest par visu.
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 15:39

"neeju uz perfektu muziku, bet vienmerigu un nekroplotu skanejumu parastam ausim :)" - tipa tiem, kas iegrūž vairāk naudas mūzikā ausis ir kkādas neparastas! :gigigi:
Ja par vienmērīgu skanējumu domā to, ka bass, vidējās frekvences un zemais gals skan vienadi skaļi, tad to pārbaudīt var ļoti vnk, nokačā sinusoīdas sweep'u no 20hz - 20kHz un iesledz autiņā, redzēsi kā skaļuma līmenis "peldēs" uz dažādām frekvencēm tām elipsēm,un arī pašai stock sitēmai ar... cik daudz kuram ir ieļaujams tas "peldējums" tas ir cits jautājums (minēju tik vnk metodiku izvertēšanai).
Par nekropļoto skanējumu - nu nokačā kādus trekus, ar ģitāru, bungām, cilvēka balsi (nezinu ko vēl parasti cilvēkam sanāk dzīvē dzirdēt ar savām ausīm dzīvajā/ne caur akustisko sitēmu) un pakalusies cik dabiski tas viss skan Tavā autiņā... Vot un būs atbildē par skaņas kropļošanu. Citam kroplis ir reali ausi griezoši tarkšķi, citam "nedzīvi" skanoša ģitāra vai cilvēka balss... es jau nezinu ko katrs konkrēti grib panākt. Viss ko es saku ir dzirdams ar PARASTU netrennētu cilvēka ausi! ;)
d[-_-]b
Jonjis

15 Nov 2013, 15:56

325 BMW rakstīja:Nav jēdzīgi dzirdēts ne vien ne otrs , tāpēc interesanti! ;)
A, ja nebūs, kam interesē? :o
Profila bilde
Dj Plosky

15 Nov 2013, 15:58

Nu nebūs, tad nebūs, pagajušo reizi kam bija interesanti, ar tiem parunājāmies! ;)
d[-_-]b