Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 87
- chevron_right
Nebūtu darba pasākums, tad šodien piebrauktu, varētu arī savā pieredzē dalīties, ja jau Jums tur tik jautri.
Nu varbūt kādu citu reizi. Domāju, ka es ar gana daudz ko jaunu uzzinātu no Tevis!
d[-_-]b
Te daudz var runa't un plašumā. Piem, man jau sāk aptrukties "kratišanas" Jūtu jasak štukot par kaut ko jaudigāku
kaadam moska ir no shitada magja priekshinja?
vai ari kur varetu meklet?
ebay meginaju, neatrada(vai arii nemaku tur mekleet...)
paldies!
vai ari kur varetu meklet?
ebay meginaju, neatrada(vai arii nemaku tur mekleet...)
paldies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Hazard rakstīja:Te daudz var runa't un plašumā. Piem, man jau sāk aptrukties "kratišanas" Jūtu jasak štukot par kaut ko jaudigāku
Kādas atsauksmes par Business CD43 + oem hi-fi sistēmas kopēju kvalitāti? Vai tomēr skatīties kaut ko uz aftermarket pusi tieši maģi?
Varbūt kādam piedāvājumā ir Ground Zero pastūzis viena kanāla jauda 1kw? Vajadzētu tā kā kārtīgāk manu subi izkustināt
Cabooom
vari vēl plauktā izgriezt caurumu un ar kko nodekorēt lai vizuāli simpātiski izskatā un efekts būs tāds patsShreks rakstīja:Man tieši šobrīd nebija laika lasīt, vakarā izlasīšu
Kādu subi iesaki?
Man vienkārši mājās stāv 2x300W MDS subji, pirmstam bija kastē baganā un normālu skanējumu varēja izjust tikai pie nolaista beņķa, tapēc domāju, ka varētu likt plauktā
Cabooom
1 kW uz kādu pretestību?unider rakstīja:Varbūt kādam piedāvājumā ir Ground Zero pastūzis viena kanāla jauda 1kw? Vajadzētu tā kā kārtīgāk manu subi izkustināt
d[-_-]b
Kādēļ tieši GZ? Ko gribi slēgt klāt?unider rakstīja:Varbūt kādam piedāvājumā ir Ground Zero pastūzis viena kanāla jauda 1kw? Vajadzētu tā kā kārtīgāk manu subi izkustināt
Ir Hifonics BX1000D. viewtopic.php?f=15&t=80&start=460 viens no pēdējiem sludinājumiem. Ja kas interesē PM.
Nav NEKĀDAS garantijas, ka būs tas pats efekts (skaņas ziņā)!unider rakstīja:vari vēl plauktā izgriezt caurumu un ar kko nodekorēt lai vizuāli simpātiski izskatā un efekts būs tāds patsShreks rakstīja:Man tieši šobrīd nebija laika lasīt, vakarā izlasīšu
Kādu subi iesaki?
Man vienkārši mājās stāv 2x300W MDS subji, pirmstam bija kastē baganā un normālu skanējumu varēja izjust tikai pie nolaista beņķa, tapēc domāju, ka varētu likt plauktā
d[-_-]b
Lietoju 2kw GZ, ar nominālo 1kw, tāpēc vēlos piemklēt klāt GZ patūz1 tieši subamJonjis rakstīja:Kādēļ tieši GZ? Ko gribi slēgt klāt?unider rakstīja:Varbūt kādam piedāvājumā ir Ground Zero pastūzis viena kanāla jauda 1kw? Vajadzētu tā kā kārtīgāk manu subi izkustināt
Ir Hifonics BX1000D. viewtopic.php?f=15&t=80&start=460 viens no pēdējiem sludinājumiem. Ja kas interesē PM.
Cabooom
manuprāt ka būs gan, jo basam taču vajag izvērsties nevis tupa pa bagāžnieku klaiņot un ja normāla izmēra caurums plaukta, tad domāju ka rezultāts būs tīri oke!325 BMW rakstīja:Nav NEKĀDAS garantijas, ka būs tas pats efekts (skaņas ziņā)!unider rakstīja:vari vēl plauktā izgriezt caurumu un ar kko nodekorēt lai vizuāli simpātiski izskatā un efekts būs tāds patsShreks rakstīja:Man tieši šobrīd nebija laika lasīt, vakarā izlasīšu
Kādu subi iesaki?
Cabooom
uj neatceros, uz suba bija rakstīts, bet viņš tur ir kārtīgi nostrādāts, ka žēl plēst ārā!Jonjis rakstīja:Modelis?
Cabooom
Jūs gribat teikt, ka būs sūdīgāk, vai tā pat? Es par to plauktā likšanu biju domājis, lai iegūtu labāku skanējumu/vietu baganā/nebūtu jālaiž krēsls lejā utt.325 BMW rakstīja:Nav NEKĀDAS garantijas, ka būs tas pats efekts (skaņas ziņā)!unider rakstīja:vari vēl plauktā izgriezt caurumu un ar kko nodekorēt lai vizuāli simpātiski izskatā un efekts būs tāds patsShreks rakstīja:Man tieši šobrīd nebija laika lasīt, vakarā izlasīšu
Kādu subi iesaki?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
čomam iekš e36 plauktā ir parastā kkāda kanalizācija truba un rezultāts manupraat ir uz visiem 100%
Cabooom
Godīgi? Domāju, ka ar šiem subjiem nav jēga krāmēties - likt vēl plauktā. Vai šiem subjiem ir T/S parametri pieejami? Ja nav, neredzu jēgu pat dot mērīt, jo katru skaļruni nevari likt free-air noformējumā.
Edit: ja reiz Tev ir kupeja, normāls subs FI/slegtā kastē un atmet vienu benķa atzveltni, un nečakarēt plauktu
Edit: ja reiz Tev ir kupeja, normāls subs FI/slegtā kastē un atmet vienu benķa atzveltni, un nečakarēt plauktu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 87