Dažādas problēmas ar elektroniku

Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

es izmantoji silikona kontaktu pushamo, katru reizi darbojoties gar auto es sapushu apkartejos kontaktus un man nau nekadu problemu ar zaljajiem.
miglam ari laiku atpakal peros ar nekontaktiem, lidz saliku visus vadus apakshejaa daljaa jaunus, izardiju kontaktu, iztiriju saliku ieksaa uz katru pinu pa kontaktam ( atgriezot valja lielo kontaktu bus divi apaklji kontakti uz katru pinu paredzeti) salimeju ar limes pistoli, lai mitrums nekadigi netiek klat un augstak uztaisiju savienojumus, lai nepiecieshamibas gadijumaa varetu atvienot vadus :super:
...
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

Nu man arī bij jau radusies doma darīt kā līdzīgi,apakšā visu satīrīt un aizpūst ciet un savienojumu,lai noņemtu taisīt kkur augstāk.
coupe 2.8
lisijs_ediks
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 18 Dec 2011, 22:49
Braucu ar: drapaku
Šeit ir kāds bmw elektriķis, kurš varētu atbraukt pie manis uz garāžu un uztaisit diagnostiku?
Kā jau citos topikos klāstīju savu problēmu ar neejošo m50b25 non vanos, kurš tika noswapots no m50b20 vanos? :supeer:
Profila bilde
AlpineLV
Ziņojumi: 308
Pievienojies: 14 Apr 2012, 16:40
Braucu ar: E46 320d
Atrašanās vieta: Lielvārde
Tā kā no elektronikas neko nejēdzu vērsīšos pie ekspertiem, problēma sekojoša- nedeg pasažiera puses miglinieks, pieslēdzu klāt pie šofera puses vada kurš 100% bet nekā, pamainuju arī patronu, tikai nezinu vai arī tā strādā, bet katrā ziņā nekas nemainijās, šofera puses miglinieks strādā ideāli. Nedaudz patīriju arī kontaktus, bet nekā
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

ja jau slēdzi klāt pie otras miglas vadiem un nekas nenotika,man rodas stulbs jautājums vai lampiņa ir vesela? :pupi:
coupe 2.8
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

iespējams ka arī drošinātājs. Jo dzirdēts ka dažim modeļiem iet 2 drošinātāji (uz katru miglu).
Protams varbūt arī lampiņa.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

a lampiņu nemēģināji nomainīt? :lol: :lol:
Profila bilde
AlpineLV
Jā lampiņa vesela, otra iemēģināta, nekā. Hmm, tad laikam ar drošinātājiem japačakarējas.
Profila bilde
Armando
Heineken

ja jau piesledzi vinju pie otra miglinieka, un tikuntaa nedeg, tad liec drosinatajiem mieru. nonjem miglai to apaljo korkji nost un pasties ieksaa vadinjus, vai nau noplisis kads nost no ta lodejuma.
...
Profila bilde
AlpineLV
Es to korķi pat apmainiju pret citu, un vadi nav noplīsuši.
Profila bilde
Armando
Heineken

panjem rokaa testeri un nomeri vai pienak strava, jo sitaa nevar but ka viena migla stradaa, piesledz pie tas stradajosas neejosho un tikuntaa neiet, ar visu to ka tur ieksaa viss ir vesels. spuldziti tiesam ieliki veselu? citreiz vinja uz aci izstas vesela, bet istenibaa nau
...
lisijs_ediks
Ziņojumi: 28
Pievienojies: 18 Dec 2011, 22:49
Braucu ar: drapaku
Tak panem ejoso miglu un pieliec klat ja neiet, tad strava nepienak, mekle paravumu, ja iet, jabrauc uz srotu pec jauna.
Profila bilde
AlpineLV
Viss kārtībā, paldies, uzliku trešo korķi un tagad strādā :pupi:
raceejs
Ziņojumi: 51
Pievienojies: 29 Okt 2012, 12:46
Braucu ar: e39
kads varetu palidzet kas var but pie vainas kadel nedeg apgaismojums gan logu pacelajiem,gan atrumu parslegam apaksa,(karba automats),tumsa diezgan kaitinosi.drosinatajus visus parbaudiju,visi veseli,varbut kads saskaries ar ko lidzigu,man vnk pirmais e36,nav ne jausmas.
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

Gan jau pašas lampiņas. Paskaties tās.
Profila bilde
Eriņš
Ziņojumi: 5
Pievienojies: 30 Okt 2012, 18:27
Braucu ar: e36 m3

30 Okt 2012, 22:24

Jautājums Kā var nomainīt aizdedzes atslēgas mehānismu.
Problēma ir ka viņš ir saplīsis un es nevaru iedarbināt mašīnu, atslēga negriežas.
Un mehānisms palicis pozīcijā, kad iedegās visas lampiņas panelī.
E36
Profila bilde
>bandiT<
Ziņojumi: 287
Pievienojies: 22 Jūl 2012, 17:01
Braucu ar: Braucamo
Reputācija: 1

Cau!
Kaarteejaa probleema! Logtiritaaji apstaajas kur grib! Kas tas varetu buut? Relejs?

Paldies!
Kaut kas briest!
Profila bilde
karl
Ziņojumi: 263
Pievienojies: 08 Aug 2012, 13:06
Braucu ar: prieku
Apskaties drosinataju, ja ne tad releja.
Profila bilde
Armando
Heineken

Eriņš rakstīja:Jautājums Kā var nomainīt aizdedzes atslēgas mehānismu.
Problēma ir ka viņš ir saplīsis un es nevaru iedarbināt mašīnu, atslēga negriežas.
Un mehānisms palicis pozīcijā, kad iedegās visas lampiņas panelī.
nonem plastmasus, atvieno kontaktu, talak bus tris (ja pareizi aceros) skruves, bet skruves ar kniedes veida galvinju, tev vajadzes ar kadu kaltinju vai ko tamlidzigu sist un tadaa veidaa skruvet valjaa.
pec tam jau tev vajadzes jauno sledzeni ar visu jauno aclegu, talak atkaribaa ir vai nau ews tev bus jaieliek jaunajai aclegai cips no vecas, karoc viss sitais process ir diezgan vienkarss ;)
...
Profila bilde
Seļuks
Ziņojumi: 52
Pievienojies: 04 Dec 2011, 21:08
Braucu ar: 325 tds

02 Nov 2012, 11:54

Sveiki.varbut kads var palidzet.neizdziest kmraditajs un pulkstenis.kad iznjem atslegu.konntaktgruba vesela un tagnedeg panela apgaismojums ari pie peckas pribombasiem..mosh kada normala elektrina numuru var iedot