Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 120
- chevron_right
Sveiki.varbut kads var palidzet.neizdziest kmraditajs un pulkstenis.kad iznjem atslegu.konntaktgruba vesela un tagnedeg panela apgaismojums ari pie peckas pribombasiem..mosh kada normala elektrina numuru var iedot
Hello, te ir kads elektrikis, vajag palidzibu ar panela apgaismojumu, vairs nedeg, nezinu kur kerties klat, varbut kads grib sataiiist, par samaksu
Ev fanāt, ķer granāt.
ir doma ar laiku iegādāt elektriskos spoguļus. agri no rītiem un vakaros ziemā noder.
saprotu, ka savienojot vadus elektriski regulēsies. bet kā īsti pieslēgt to apsildi, lai nospiežot pogu salonā spoguļi sāktu sildīt ? mašīna man 92. gada kupeja.
saprotu, ka savienojot vadus elektriski regulēsies. bet kā īsti pieslēgt to apsildi, lai nospiežot pogu salonā spoguļi sāktu sildīt ? mašīna man 92. gada kupeja.
paripini uz leju un iegusi atbildi viewtopic.php?f=9&p=15543#p15543Seļuks rakstīja:Sveiki.varbut kads var palidzet.neizdziest kmraditajs un pulkstenis.kad iznjem atslegu.konntaktgruba vesela un tagnedeg panela apgaismojums ari pie peckas pribombasiem..mosh kada normala elektrina numuru var iedot
...
Sveiki. šodien parādījās problēma ar pagriezinu lukturiem. Ieslēdzot gabarītus viss ir kā vajag, bet kad ieslēdz tuvās un rāda pagriezienu priekšā mirgo lukturi nevis pagriezieni. Bet kad ieslēdz tālās un pagiezienu deg pagriezieni un mirgo tālās. kur meklēt problēmu, relejā, drošinātājos, pagriezienu slēdzī vai kkur iet uz masu / īso?
Pēdējais labojis dibenštekers - 04 Nov 2012, 19:18, kopā labots 1 reizi.
Apsildāmie spoģuļi elektrību ņem no spoguļu motorīša vadiem.V1Beta rakstīja:ir doma ar laiku iegādāt elektriskos spoguļus. agri no rītiem un vakaros ziemā noder.
tad sanāk tikai savienot vadus un pogu nospiežot darbosies ?
Es nesaprotu, par kādu pogu tu runā? Piedarbināsi, sāks darboties.
salonā loga apsildes. paldies. viss skaidrs.
dibenštekers rakstīja:Sveiki. šodien parādījās problēma ar pagriezinu lukturiem. Ieslēdzot gabarītus viss ir kā vajag, bet kad ieslēdz tuvās un rāda pagriezienu priekšā mirgo lukturi nevis pagriezieni. Bet kad ieslēdz tālās un pagiezienu deg pagriezieni un mirgo tālās. kur meklēt problēmu, relejā, drošinātājos, pagriezienu slēdzī vai kkur iet uz masu / īso?
Relejs. Vismaz čomam tā bija - relejs bija kaputt, un pagriezienu vietā mirgoja tuvie lukturi, tuvo gaismu vietā dega pagriezieni. Nezinu, kā pie velna tas var būt, bet releja nomaiņa nostrādāja :)
Un jautājums - logu tīrītāji, kad ieslēdz uz jebkura režīma, pēc laika iesķeras uz otro režīmu un izslēgt nevar pat izņemot atslēgu no aizdedzes. Nezinu kur meklēt vainu, zinu, ka man viss tīrītāju pasākums iet caur t.s. Wisch-Wasch moduli, kurā ir divi releji, tāpēc ticu, ka citu releju vairs nav. Drošekļa izņemšanas nelīdz, ja ieliek atpakaļ, viss turpina darboties pilnā sparā, un joprojām izslēdzams nav.
Ceru, ka nav WW modulis, jo galīgi negribas tagad pirkt tādu moduli, kas drošvien maz nemaksā
Ceru, ka nav WW modulis, jo galīgi negribas tagad pirkt tādu moduli, kas drošvien maz nemaksā
318 IS relejs derēs, man 318I ?Kon4a rakstīja:dibenštekers rakstīja:Sveiki. šodien parādījās problēma ar pagriezinu lukturiem. Ieslēdzot gabarītus viss ir kā vajag, bet kad ieslēdz tuvās un rāda pagriezienu priekšā mirgo lukturi nevis pagriezieni. Bet kad ieslēdz tālās un pagiezienu deg pagriezieni un mirgo tālās. kur meklēt problēmu, relejā, drošinātājos, pagriezienu slēdzī vai kkur iet uz masu / īso?
Relejs. Vismaz čomam tā bija - relejs bija kaputt, un pagriezienu vietā mirgoja tuvie lukturi, tuvo gaismu vietā dega pagriezieni. Nezinu, kā pie velna tas var būt, bet releja nomaiņa nostrādāja :)
Jautajums par centralo atslēgu.Visiem e36 vina nak?:/
Manam 91 gada vina laikam nav,vai ari ja ir tad nestrada.
Jautajums kur ko skatities un vai vinai nak kads atsevisks bloks?
nezinu vai visiem nāca centrālā ,
bet centrālās bloks ir zem bardačoka
taču laikam vieglāk būtu atplēst durvju apdari un apskatīties vai ir motoriņš...
bet centrālās bloks ir zem bardačoka
taču laikam vieglāk būtu atplēst durvju apdari un apskatīties vai ir motoriņš...
vieglāk ir atplēst bagāžnieka abšivku bet bija jānāk centrālajai visiem
arī taisnība..
Ir centralka,un vel vieglak ir to paskatitie bendzina bakas vacinam
Jautajums ar ko sakt?kur ko skatities?
Tie bloki medz nodegt?
Jautajums ar ko sakt?kur ko skatities?
Tie bloki medz nodegt?
pirmkārt sāc ar drošinātājiem, tad pārbaudi centrālās moduli, kurš ir aiz bardačoka un aiz abs bloka...
Par paneļa gaismām - pamēģini ielikt citu Gaismu slēdzi, man tas bija pie vainas, otrs variants ir dimmer slēdzis, ja esmu pareizi sapratis tavu rpoblēmu. Par km rādītāju gan nezināšu...Seļuks rakstīja:Sveiki.varbut kads var palidzet.neizdziest kmraditajs un pulkstenis.kad iznjem atslegu.konntaktgruba vesela un tagnedeg panela apgaismojums ari pie peckas pribombasiem..mosh kada normala elektrina numuru var iedot
Bloks, kā jau teica, ir zem bardačoka.huliits rakstīja:Jautajums par centralo atslēgu.Visiem e36 vina nak?:/
Nestrādājošas centralkas problēma bija arī man, nomainīju šofera durvju motoriņu (kas sanāk arī kā slēdzis pārējām durvīm) un viss aizgāja.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 120