Instrumentu panelis
tātad vainai vajadzētu būt pašā panelī? ja es viņu pagaidām nemainīšu var kļūt sliktāk, vai tas ir nekaitīgs defekts?
Parasti nepaliek sliktàk.
Bet nav izslègts ka neatsakàs vispàr
Bet nav izslègts ka neatsakàs vispàr
nu jāsaka, ka pēdējā laikā sāk slēgties biežāk, laikam tomēr būšu spiests nomainīt :)
atkal pie tās pašas tēmas. taisos jau pirkt citu paneli, bet šovakar iedarbinot auto pamaniju ka nedeg viena no apgaismes lampiņām labu gribēdams izņēmu paneli, apskatijos lampiņu, saliku visu atpakaļ un tagad man nedeg neviena apgaismes lampiņa. vaina ir panelī vai arī esmu kaut ko sačakarējis?
Mainot instrumentu paneli nobraukums paliks tas pats un infa nak no kompja?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nē, būs tas, kas ir spidometrā, tur arī glabājas.bestbmw rakstīja:Mainot instrumentu paneli nobraukums paliks tas pats un infa nak no kompja?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Janka,kaut kur kontakts pazūd,man tā bija! īsti jau neatceros kur atradu vainu,bet šaubos,ka nomainot lampiņu būsi kko sačakarejis,ja nu vienīgi panelim štekerus nebūsi pievienojisjanchix rakstīja:atkal pie tās pašas tēmas. taisos jau pirkt citu paneli, bet šovakar iedarbinot auto pamaniju ka nedeg viena no apgaismes lampiņām labu gribēdams izņēmu paneli, apskatijos lampiņu, saliku visu atpakaļ un tagad man nedeg neviena apgaismes lampiņa. vaina ir panelī vai arī esmu kaut ko sačakarējis?
vitjazz, problēma atrisinājās, panelis nomainīts un viss strādā
kāds varbūt var palīdzēt - nerāda apgriezienus , motora temperatūru un visu laiku deg oilinspekcija -kur meklēt vainu?
Sveiki!
Varbūt kāds varat palīdzēt ar padomu, man ir 325 TDS 96.gada, jau kādu laiku šis niķojas, braucot un atmetot gāzi, pēc tam spiežot gāzes pedāli nekas nenotiek, ja atlaiž un lēnām atkal spiež gāzes pedāli, tad sāk klausīt un var piedot gāzi. Vēl reizēm kad atmet gāzi un spiež to par jaunu panelī iedegas lampiņa (skatīt linkā) - http://imgur.com/4IbA6VX
Ko lai dara? Cik esmu servisos bijis, neviens neko konkrētu nepasaka..
Varbūt kāds varat palīdzēt ar padomu, man ir 325 TDS 96.gada, jau kādu laiku šis niķojas, braucot un atmetot gāzi, pēc tam spiežot gāzes pedāli nekas nenotiek, ja atlaiž un lēnām atkal spiež gāzes pedāli, tad sāk klausīt un var piedot gāzi. Vēl reizēm kad atmet gāzi un spiež to par jaunu panelī iedegas lampiņa (skatīt linkā) - http://imgur.com/4IbA6VX
Ko lai dara? Cik esmu servisos bijis, neviens neko konkrētu nepasaka..
Sveiki, man ir mazliet savādāka problēma. No sākuma domāju ,ka ar motoru ir kāda problēma. Būtībā notiek tā, motors tākā slāpst nost un vienlaicīgi intrumentu panelī apgriezienu būlta lec uz augšu haotiski. Saprotu ,ka tas ir saistīts tikkai kas izraisa šādu efektu. Padodat ziņu ja kādam kas līdzīgs ir bijis. Paldies.
Izklausās pēc kloķvārpstas devēja.
Degvielas līmeņa bultiņai ari vajadzētu lēkāt.
Degvielas līmeņa bultiņai ari vajadzētu lēkāt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Paldies.
Interneta diagnostika ir tikai minējums.
100% drošs būsi kad pieslēgsi pc diagnostikai.
100% drošs būsi kad pieslēgsi pc diagnostikai.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jā patiešām lēkā visas būltas izņemot ātrumu. Tad, tas tā varētu būt ,ka ir nosprādzis kloķvārpstas devējs.
Varbut kads zin ka var compactam pieslegt ekonomaizeru. noswapoju uz 6cyl un priborka uz 6cyl. viss strada tikai nerada paterinu.
kuru pinu pie kurai fiskai vajag pieslegt????
kuru pinu pie kurai fiskai vajag pieslegt????
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
DIY sadaļā ir topiks.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Cau!
1997g.kompaktam 1.8 dizels
Nedarbojas panela apgaismojums.
Izjaucu un vajadzeja tik nomainit vienu spuldzi,bet vienalga nedeg.
Varbut ir kaada standarta vieta kur meklet vainu?
1997g.kompaktam 1.8 dizels
Nedarbojas panela apgaismojums.
Izjaucu un vajadzeja tik nomainit vienu spuldzi,bet vienalga nedeg.
Varbut ir kaada standarta vieta kur meklet vainu?
Tiešām tikai spidometrs nespīd?
Sveiki, vēlējos noskaidrot, kas varētu būt pie vainas.
Braucu ar savu e36 1.8is un uz instrumentu paneļa viss vienā mirklī izdziest, pēc laiciņa atkal viss aiziet, bet nu raustās vienozīmīgi, cik noprotu kaut kur ir nekontakts, bet ko īsti darīt?
Braucu ar savu e36 1.8is un uz instrumentu paneļa viss vienā mirklī izdziest, pēc laiciņa atkal viss aiziet, bet nu raustās vienozīmīgi, cik noprotu kaut kur ir nekontakts, bet ko īsti darīt?