Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 87
- chevron_right
Pēdējais teikums ir viena sakarīga doma! Visas nosauktās jaudas vari brīvi dalīt uz 10! Protams, jo resnāki vadi, jo labāk, bet tehnika tiešām nav tā, ar kuru varētu kačāt! :)1th rakstīja:Pirms kāda laika tika pieslēgts Toxic subis (1kw) un Megakick pastūzis (2kw), bet nedod ārā kā vajadzētu. Kas varētu būt par problēmu? Biju dzirdējis, ka varbūt tā varētu būt vadu vaina, jo man ir tievie, bet ir cilvēki kuri saka, ka caur biezajiem vadiem labāk skan, vai tās ir pilnīgas muļķības? Pieņemu tādu variantu, ka pastūzis ir ne tā saregulēts, jo pats es to nedarīju un īpaši lielas sajēgas par to nav, tāpēc pašam ne īpaši gribās pie tā ķerties klāt. Varbūt kāds var ieteikt kādu cilvēku kurš visas regulēšanas lietas par attiecīgu samaksu varētu izdarīt, vai vismaz pastāstīt ar ko labāk sākt, ja pats domāju līst klāt.
Vai vienkārši komplektācija ir fufelis?
P.S. Un galvenais, ka problēma pat nav tajā jaudā, bet gan subā un viņa noformējumā (visdrīzāk) kā tādā. Ļoti iespējams, ka labs subs no 10W skanēs skaļāk nekā Tavs no 100vai 500 W.
d[-_-]b
Nu iespējams probēma ir skaļruņos, vai to pasīvajos filtros, ja tie gājuši kopā ar jauno autiņu(tajās melnajās kastītēs, kurām neviens nepievērš uzmanību, bet kuras skaņu var iespaidot pat vairāk kā maģis vai pastiprinātājs) . Iepējams šājā autiņā ir arī kāda problēma ar barošanu. Skat tepat blakus ir apspriests.mikinsh36 rakstīja:Varētu būt ka tumbās ir čarkstoņa, jo pieslēdzot usb vai cd arī ir blakus trokšņi, bet daudz mazāki kā tad kad iet rādio.325 BMW rakstīja:Radio čarkstēt nevar Skaļruņi var izdot kkādu čerkstoņu/pieskaņas. Efekts novērojams tikai pie rādio klausīšanās, jeb uz CD/USB ar?
Biju domājis ka tumbām vadi kko sit uz īso, bet nekā pa vienai tumbai ravēju nost un nekas nemainijās tāpat čarkst.....:(
d[-_-]b
Magis araa slekties nedrikst. Pastiprinataju likt neiesaku ja netaisies likt nopietnus skarlunus. loti iespejams ka iet kas uz iso .... bet neko neredzot un nedzirdot gruti palidzet.endorphine rakstīja:Sveiki tads jautājums, man iekš e36 tagad 6 skaļruņi:
1)2 gab apakšā 13 '' kājās ap 50w EV 130
2) 2 gab durvīs standarta bmw laikam midibass vai kas durvīs skaitās, oem bmw
3) 2 gab aizzmugurē 13 '' Hertz ECX 130 Hertz
mafons :) kautkads sony 4x 50 wat, bet nu neteiktu ka skaņa ir baigi skaļa un laba, ja uzgriežu skaļāku par 21 iedaļu magnetola slēdzās ārā, jautājums tāds-vai tas sanak, ka vajag atsevīšķu pastiprinātaju, lai skaņa būtu skaļāka -labāka?
kādu un cik kanalu un watu pastiprinātāju likt? un kur jaliek? bagāžniekā? kā lai savelk tos skaļruņu vadus. hmh, varbūt kāds to ir darījis, un var padalīties ar teorētisko konfiguraciju.
Nedzen dumumu! Jebkurš maģis, kurus te lieto, izdos labi ja 17-18W uz 4 om (50w tā ir max jauda, ko raksta veikalnieki un ražotāji). Tas ir maz priekš kārtīga dinamiska diapazona, pat ar sūdīgiem skaļruņiem. Ka maģis slegties ārā nedrīkst, tas ir tāpat skaidrs. Iepriekš arī tika uzrakstīts kāpēc tas tā var notikt/notiek.
d[-_-]b
jebkurs??? 17w :d vecais tad tu normalu magi neesi redzeejis
uteo rakstīja:pa 5 sec Tu viņu varētu izņemt, brutāli raujot laukā, neatvienojot vadus
wtf? ko nozīmē maģis slegties ārā nedrīkst? kāpēc viņš slēdās ārā? man viss ir savilkts stock , tikai samainīti pie kajām 13' skaļruņi uz jauniem un aizmugures uz jauniem, durvīs paliek tie paši oem skaļruņi, nekādu krosoveru man nav. Nu tagad galigi galva sajuka lasot, pēc idejas ja no maģa var palaist caur stok vadiem signalu uz skaļruņiem durvīs un kas pie kājām, un pievilkt pastiprinātāju bagāžniekā un pievilkt tam klāt sūbi un aizmugures skaļruņus? vai ta neskanēs labāk?
a kur tā melnā kastīte atrodama?325 BMW rakstīja:Nu iespējams probēma ir skaļruņos, vai to pasīvajos filtros, ja tie gājuši kopā ar jauno autiņu(tajās melnajās kastītēs, kurām neviens nepievērš uzmanību, bet kuras skaņu var iespaidot pat vairāk kā maģis vai pastiprinātājs) . Iepējams šājā autiņā ir arī kāda problēma ar barošanu. Skat tepat blakus ir apspriests.mikinsh36 rakstīja:Varētu būt ka tumbās ir čarkstoņa, jo pieslēdzot usb vai cd arī ir blakus trokšņi, bet daudz mazāki kā tad kad iet rādio.325 BMW rakstīja:Radio čarkstēt nevar Skaļruņi var izdot kkādu čerkstoņu/pieskaņas. Efekts novērojams tikai pie rādio klausīšanās, jeb uz CD/USB ar?
Biju domājis ka tumbām vadi kko sit uz īso, bet nekā pa vienai tumbai ravēju nost un nekas nemainijās tāpat čarkst.....:(
Man arī pašam ir pavīdējusi doma par barošanas problemu, bet tai neesmu vēl pieķēries.
zinaataaji apstaastat ar ko atkiras monobloks no parasta pastuuzha?-atbaucu majaas ar vaacu auto un pie suukneeshanas atradu bagaazniekaa audision monobloku kautkaadu!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Pielietojams priekš subjiem. Tur vēl ir dažas nianses, bet pa lielam, lietotājam tas neko neizteiks.Jonjis rakstīja:Monobloks - 1kanāla pastiprinātājs.
No maģa Tev nāk pilns skaņas spektrs (augšas, vidi, BASS). Ja nebūs krosovera/fitru, tad BASS ātri vien izdemulēs to durvju pīkstuli. Normālās audio sistēmas neskaitot, ka ir kreisā un labā puse (tb stereoskaņa) katrs skaļrunis arī atskaņo savu skaņas diapazonu (zemo galu, vidus, augšas utt), ko tam nodot filtri (pasīvie, kas atrodas starp pastiprinātāju/maģi un skaļruni, vai aktīvie,kas iebūvēti maģi, pastiprinātājā vai kādā skaņas procesorā) , tieši tāpēc, ka visu diapazonu viens konkrēts skaļrunis atskaņot vnk nespēj (subs nevilks augšas (būs vainu kropļi vainu klusums), savukārt pīkstuļi nevilks zemo galu, visdrīzāk kā jau teicu vnk nokursies nedaudz iegiežot skaļumu).endorphine rakstīja:wtf? ko nozīmē maģis slegties ārā nedrīkst? kāpēc viņš slēdās ārā? man viss ir savilkts stock , tikai samainīti pie kajām 13' skaļruņi uz jauniem un aizmugures uz jauniem, durvīs paliek tie paši oem skaļruņi, nekādu krosoveru man nav. Nu tagad galigi galva sajuka lasot, pēc idejas ja no maģa var palaist caur stok vadiem signalu uz skaļruņiem durvīs un kas pie kājām, un pievilkt pastiprinātāju bagāžniekā un pievilkt tam klāt sūbi un aizmugures skaļruņus? vai ta neskanēs labāk?
Tā ka pikstulim vismaz kkādam vienam kondensatoram, bet ir jābūt pie tā pīkstuļa. Un jā tas jau būs sūdīgs, bet filtrs.
Caur pastiprinātāju skanēs labāk, būs arī nedaudz mazāka slodze palikušajiem diviem kanāliem, kas skanēs no maģa (barošanas ziņā). Par to vai priekšējie skaļruņi skanēs labāk, kā jau teicu var parbaudit tgd vnk atslēdzot aizmugurējos.
d[-_-]b
ccaw ! gribu subuferi 5kw. nauda ir. un wēl es gribu nosiltināt auto no ārpuses ar ruberoīdu un no apaksas ar vati.
war man piedāvāt fonobloku uz tetrodēm, vai pentodēm, bet tad ttur barblokā jābūt kenetronam.. ne mazāku par 5kw... vēl var man piedāvāt ultraskaņas līdzstrāvas skaļruņus, bez ruberoīda un pufaikauduma.
ja kādam kkas ir -pm/pn.
war man piedāvāt fonobloku uz tetrodēm, vai pentodēm, bet tad ttur barblokā jābūt kenetronam.. ne mazāku par 5kw... vēl var man piedāvāt ultraskaņas līdzstrāvas skaļruņus, bez ruberoīda un pufaikauduma.
ja kādam kkas ir -pm/pn.
priekš ceturdienas, šī nav tā pati labākā iecere...325 BMW rakstīja:Ej nosities!
vnk mēģināju sakopot 90% šī topika jautājumu, iekš viena.~+-
cilvēki ir palikuši gaužām slinki uz lasīšanu....
Cik budžets?Rons rakstīja:ccaw ! gribu subuferi 5kw. nauda ir. un wēl es gribu nosiltināt auto no ārpuses ar ruberoīdu un no apaksas ar vati.
ja kādam kkas ir -pm/pn.
ko lien svešā makā ?
Nu, jāsaprot - vai no tā žoga, kurš ir garāžā, ir vērts tīt subim spoli!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 87