Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 87
- chevron_right
Oriģinālais rūpnīcas štekeris tika amputēts un piekniedēts kautkāds cits, lai varētu iespraust Pioneer maģi. Pioneer maģis tika izņemts un piesprausta pāreja uz BMW OEM, lai varētu pieslēgt CD43 maģi. Bet jaunais maģis neizdveš nevienu skaņu - slēdzas iekšā, meklē un atrod stacijas, bet skaņa pa tumbām laukā nenāk. Ar Pioneer skanēja. Kā arī man ir rūpnīcas pastiprinātājs bagažniekā un tumbas uz aizmugurējā plaukta. Vajag saslēgt, lai skan pilnīgi visas tumbas, jaunais maģis sāk skanēt un palaist caur rūpnīcas pastiprinātāju skaņu
1. Par OEM pastiprinātāju aizmirsti (mēsls priekš mūsdienu iespējām).
2. Atrāk kādu meistaru satiksi www.mobileaudio.lv
neredzot auto, protams, grūti spriest, bet nu šķiet, ka tur darbs uz mazu pusstundiņu.
2. Atrāk kādu meistaru satiksi www.mobileaudio.lv
neredzot auto, protams, grūti spriest, bet nu šķiet, ka tur darbs uz mazu pusstundiņu.
Es pamatā klausos tikai radio, vēlāk pielikšu mp3. Attiecīgi man īpašu neko nevajag. Paldies par adresi.
Sveiki!
Kads zini kadi atsledzini ir vajadzigs lai varetu iznemt Blaupunkt Essen Mp 36 no mashina?
Mangiti : http://www.google.lv/search?q=blaupunkt ... B500%3B239
Blaupunkt atsledzini :
http://www.google.lv/search?q=blaupunkt ... AA#imgdii=_
Kads zini kadi atsledzini ir vajadzigs lai varetu iznemt Blaupunkt Essen Mp 36 no mashina?
Mangiti : http://www.google.lv/search?q=blaupunkt ... B500%3B239
Blaupunkt atsledzini :
http://www.google.lv/search?q=blaupunkt ... AA#imgdii=_
Līdz pirmdienai iespējams jums biedri iegūt šo 500w estrādes tumbu. 75ēriki! zvanīt!!! ---> 25367701
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Gribeju uzzinat, no kurienes pienak magjim ACC vads?
Jo sanak taa ka man magis ir ieslegts 24/7 ja nenonem paneli. Gribu uztaisit taa lai pagriezot atslegu iesledzas ari magis, jo tagad ir savienots pa taisno..
Man teica ka tas vads nak no sledzenes.
Jo sanak taa ka man magis ir ieslegts 24/7 ja nenonem paneli. Gribu uztaisit taa lai pagriezot atslegu iesledzas ari magis, jo tagad ir savienots pa taisno..
Man teica ka tas vads nak no sledzenes.
Violets/balts pie maģa sarkanā vada. Paņem voltmetru un nomēri.
Es skatijos tur bija pieslegts dzeltens un sarkans pie sarkanaa vada, un ir 2 vadi apgriezti, tikai krasas neatceros
bet ar voltmetru parbaudiju pie ieslegtas aizdedzes strava nepienaca.
Parbaudiju ari pie sledznes, kad pagriezu vienu reizi tad strava pienaca tikai pie resnajiem vadiem, pagriezu lidz galam tad paradijas vel 2 vados, bet vienaa vada nebija stravas.
nevar but taa ka pati sledzene psc ?
bet ar voltmetru parbaudiju pie ieslegtas aizdedzes strava nepienaca.
Parbaudiju ari pie sledznes, kad pagriezu vienu reizi tad strava pienaca tikai pie resnajiem vadiem, pagriezu lidz galam tad paradijas vel 2 vados, bet vienaa vada nebija stravas.
nevar but taa ka pati sledzene psc ?
Nezinu par slēdzeni, kā arī nezinu, ko tu tur esi mērījis.
Violets/Balts no kurienes tas vads nak, vinja sakums kur ir ? beigas ir pie magji, sakums kur ?
Oem buisness rds magim pastav iespeja pieslegt subi?
Kaut kāda iespēja vienmēr pastāv.
Jāskatās pēc situācijas, kādas ieejas ir pastiprinātājam.
Edit: Tu jau to pašu vienreiz jautāji, vienu lapaspusi atpakaļ.
Jāskatās pēc situācijas, kādas ieejas ir pastiprinātājam.
Edit: Tu jau to pašu vienreiz jautāji, vienu lapaspusi atpakaļ.
* ja pastiprinātājam ir high input ieejas, izmantot tās;
* pirkt high>low level konverterus;
* izveidot RCA izejas.
toreiz bija doma tumbas slegt caur pastuzi. ar subi jau savadak, ne velti magiem ir spec subja izejas
Ne velti audio sistēmās ir vēl 100500 citas lietas, ko būtu jāslēdz/jāregulē/jāievēro, bet uz tām mums taču pofig, ko tad te iespringt. Slēdz pastiprinātāju caur Hi-input ieeju (ja tāda nav, ir kastītes pārošanā - ieeja slēdzas pie, piemēram, aizmugurējiem skaļruņiem, izeja caur RCA pie pastiprinātāja), noregulē LPF uz kādiem 200 Hz un ajdā!
P.S. Izmantojot OEM maģus domāju šis risinājums ir līmenī! :)
P.S. Izmantojot OEM maģus domāju šis risinājums ir līmenī! :)
d[-_-]b
Kāds var pateikt, kādi ir izmēri pīkstuļiem durvīs, aizmugurējām tumbām un priekšējām, kuras ir sānā pie kājām, viss sedanam. Gribu nomainīt visas tumbiņas, jo jaunais maģis laikam būs visas izsitis laukā, trakoti liela čarkstoņa, krīt uz nerviem jau.
Cik grūti to visu vispār ir nomainīt, runāju par to vai tas ir plug&play vai arī tur vēl ar vadiem jāpiņķerējas, ja piemēram pieliek kaut kādas pioneer utt..šajā ziņā vispār saprašana nulle.
Cik grūti to visu vispār ir nomainīt, runāju par to vai tas ir plug&play vai arī tur vēl ar vadiem jāpiņķerējas, ja piemēram pieliek kaut kādas pioneer utt..šajā ziņā vispār saprašana nulle.
Subja + vads no drošinātāja uz katru pusi apmēram 5 cm bij izdedzis, reāli vads melns, pats drošinātāja apvalks ar tāds diezgan pakusis, par ko tas varētu liecināt?
Vadi ir Vibe ražojums un vadu resnums ir paredzēt priekš 2kw kaut pašam iekšā stāv 800W
Vadi ir Vibe ražojums un vadu resnums ir paredzēt priekš 2kw kaut pašam iekšā stāv 800W
Paskaties ka nav kkur kopā sagājuši, vai vnk nav kārtīgs savienojums kas uzkarsa, jo vadi varbūt kautvai 10kw, bet ja kāds savienojums ir vnk "pietīts", var uzkarst un sākt kust.
Man brālim šitā gandrīz mašīna nosvila, labi ka sajuta dūmus salonā.
Man brālim šitā gandrīz mašīna nosvila, labi ka sajuta dūmus salonā.
Pēdējais labojis ikey07 - 26 Mai 2014, 16:45, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
Sūdīgs savienojums = lielāka pretestība = sāk karst.
Tāpēc labāk iesaku pirkt ANL tipa drošinātājus un ligzdas.
Tāpēc labāk iesaku pirkt ANL tipa drošinātājus un ligzdas.
Maģis neizslēdzas izņemot atslēgu no aizdedzes, principā strādā visu laiku, izslēgt varu tikai noņemot paneli. Kā novērst šādu nebūšanu?
*edit
Iepriekšējos postos laikam apspriesta šī tēma, skatos vadus..
*edit
Iepriekšējos postos laikam apspriesta šī tēma, skatos vadus..
Pēdējais labojis Chelios - 26 Mai 2014, 17:10, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 87