Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 87
- chevron_right
savieno pareizi vadus, vai skatos ka pirms tevis nav bijis kads likrocis un nav aizticis vadus kas nak no masinas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man ir tas pats gļuks, tik man kāds ir uztaisījis slēdzi plusa vadā, un zem OBC tajā kastītē ir veiksmīgi noslēpts.
Un grounds man ir antēna
Un grounds man ir antēna
- ikey07
Sveiki , interesejos tada jautajuma par hk muzikas sistemu. Stav ieksa orginali vis no rupnicas + man pat ir cd changer ieksa, tikai nevaru izpipet kapec vins nejiet it ka ielieku orginalu disku rada cd error, varbut kadam ir kadi varinati? Tad vel jaut ja nomaina orginalo magnetafonu pret kadu citu, kas notiek ar to hk, vis strada vai kaut kas ne?
Par CD Error nemācēšu teikt, bet, ja maģi nomaina uz citu, viss strādās. Vienīgi varbūt remote vadiņš būs jāpārvelk.
Kads zin kas varetu but par vainu....bmw e36 original pievienojot oroginal kasesu un pec tam cd magi-it ka rada ka vinam lampinas deg utt, bet displeja neko nerada , ari iesledzot gabaritus visas attiecigas lampinas deg, displejs tukss?
Kaads zin kas par gljuku vareetu buut kad blaupunkt CD43 ievadu kodu apstiprinu un izlez vnk atkal tas pats ka jaaievada kods? Ir kaads mastjers te kas var salabot? Vai varbuut kaads zin kur remontee ?
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Lodēju durvju skaļruņiem vadus klāt un pēc lodēšanas vairs nedzied... Pirms tam viss tika paarbaudīts un skanēja. Varbūt kāds zin ko es esmu izdarījis nepareizi?
Vai var konkrētāk?
* visi skaļruņi neskan?
* pie kā viņi pieslēgti?
Vai skaļruņiem jādzied?
* visi skaļruņi neskan?
* pie kā viņi pieslēgti?
Vai skaļruņiem jādzied?
Varbūt lodējot vadus pie "ķepiņām" atlodējās lodējums,kas nāk no skaļruņa uz ķepiņām?
Tikai minējums,jo pēc tā teksta neizprotu,ko lodēji...
Tikai minējums,jo pēc tā teksta neizprotu,ko lodēji...
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Iespējams dziesmas bez vokāla slēdz!Kraabis rakstīja:Lodēju durvju skaļruņiem vadus klāt un pēc lodēšanas vairs nedzied... Pirms tam viss tika paarbaudīts un skanēja. Varbūt kāds zin ko es esmu izdarījis nepareizi?
d[-_-]b
Neprecīzs kods. 3x kļūdīsies un parādīsies WAIT.guzlis rakstīja:Kaads zin kas par gljuku vareetu buut kad blaupunkt CD43 ievadu kodu apstiprinu un izlez vnk atkal tas pats ka jaaievada kods? Ir kaads mastjers te kas var salabot? Vai varbuut kaads zin kur remontee ?
Lodēju vadus pie kepinām...Jonjis rakstīja:Vai var konkrētāk?
* visi skaļruņi neskan?
* pie kā viņi pieslēgti?
Vai skaļruņiem jādzied?
Konkrēti runāju par skalruni vadītāja durvīs, tas arī ir vienīgais kurš nav pārcietis manu lodēšanu pārējie skan un viss normāli.
Pieslēgti pie magnetolas, pastiprinātāja utt man nav.
Neskan tas skaļrunis, kuru pat neesi aizticis, lodējis?
Ja lodēji un neskan tagad, iespējams, ka atlodējušies pievadi pie termināliem, jeb arī pie spoles tinuma izvada.
Ja lodēji un neskan tagad, iespējams, ka atlodējušies pievadi pie termināliem, jeb arī pie spoles tinuma izvada.
jautājums, kādā veida var nofiksēt e36 sedna bagāžniekā subi?
savādāk kuļas un maļas visu laiku.
savādāk kuļas un maļas visu laiku.
nopērc iekš depo mazās štropes 2.gab un krusteniski savelc
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Otrais variants... Lodēju un vairs neskanJonjis rakstīja:Neskan tas skaļrunis, kuru pat neesi aizticis, lodējis?
Paldies +/- skaidrs, skatīšos tālāk kur vaina, ja nu vienīgi kāds var piedāvāt strādājošu par kādu alinju vai četriem...
nu taa arii bija bet kods agraak dereeja bet peec remonta sanaak nenjem to kodu. biju atradis te vienaa topikaa kodu kalkulaatoru bet tas neder jo tur tas formaats seerijas nummuram ir : y1234 x 12345 bet man y1234 1 12345. ai poh jaaved uz blaupunkt servisu. ja nesataisiishu tad buus rezerves daljaam ja nu otrs noklaasiesdogMa rakstīja:Neprecīzs kods. 3x kļūdīsies un parādīsies WAIT.guzlis rakstīja:Kaads zin kas par gljuku vareetu buut kad blaupunkt CD43 ievadu kodu apstiprinu un izlez vnk atkal tas pats ka jaaievada kods? Ir kaads mastjers te kas var salabot? Vai varbuut kaads zin kur remontee ?
P.S BLJEEE tagat veel atcereejos ka otram arii nav koda
Var būt kāds ir saskāries vai ir pieredze/zināšanas par tādu brīnumu kā auto magnetolu no ražotāja "XTRON" !?!
Laikam, ķīnas brīnums. Runa iet par 2 DIN maģīti ar 7" ekrānu. Vairāki tā rāžotāja modeļi cenā nav tie lētākie. Sit pušu dažu labu Pioneer un citus "tipa brendus"
Laikam, ķīnas brīnums. Runa iet par 2 DIN maģīti ar 7" ekrānu. Vairāki tā rāžotāja modeļi cenā nav tie lētākie. Sit pušu dažu labu Pioneer un citus "tipa brendus"
Kādā veidā?korsa rakstīja: Sit pušu dažu labu Pioneer un citus "tipa brendus"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …