Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 120
- chevron_right
Protams ka ir iespējams ka jaunajam ir kirdik.
Un viņam uzkarst jau nevajadzētu
Un viņam uzkarst jau nevajadzētu
Karst viņš tāpēc, ka spuldzīšu pusē ir īsslēgums. Nomēri aizejošā pusē pretestību pret masu.
Kas varētu būt par vainu, ja bagāžnieks neslēdzas ciet/vaļā ar pulti(gan oriģinālo, gan signalizācijas), bet ar atslēgu mehāniski slēdzas kopā ar pārējām durvīm?
Man bagāžnieks ar neveras ciet ar signalizāciju, bet ar atslēgu viņu aizslēgt varu. Man vnk cik iztestēju, nepienāk strāva pie bagāžnieka motoriņa, kas slēdz bagāžnieku.uteo rakstīja:Kas varētu būt par vainu, ja bagāžnieks neslēdzas ciet/vaļā ar pulti(gan oriģinālo, gan signalizācijas), bet ar atslēgu mehāniski slēdzas kopā ar pārējām durvīm?
Es liktu uz to ka motoriņš nestrādā:o
Bet kpc tad, slēdzot ciet bagāžnieku ar atslēgu, aizslēdzas/atslēdzas arī visas durvis?
Nezinu gan, man slēdzās ar atslēgu visas durvis atsevišķi. Pajauc nost bagāžnieka apšuvumu un pasties vai motoriņš strādā, kad slēdz ciet vaļa ar pulti. Ja viņš pilda savas funkcijas, tad nezinu kas varētu būt pie vainas.
Neesmu elektriķis, bet vai tad nav tā, ka ir centrālās bloks pie kura pieslēdz signalizāciju un oriģinālo centrālo uz pults. Tātad, ja centrālā(motoriņš bagāžniekā) strādā tikai ar atslēgu, tad viņai(viņam) jāstrādā arī ar pulti, ne tā?
Palabojiet, ja runāju kko galīgi garām.
uteo runā tasnību, sk linku
http://www.unofficialbmw.com/images/lock.pdf
http://www.unofficialbmw.com/images/lock.pdf
Slēdzot ar atslēgu (mehāniski) motoriņš nav nekādi iesaistīts. Tālāk jau nav grūti iedomāties vainīgo.uteo rakstīja:Neesmu elektriķis, bet vai tad nav tā, ka ir centrālās bloks pie kura pieslēdz signalizāciju un oriģinālo centrālo uz pults. Tātad, ja centrālā(motoriņš bagāžniekā) strādā tikai ar atslēgu, tad viņai(viņam) jāstrādā arī ar pulti, ne tā?
Tikai pirmajā jautājumā ir grūti saprast : 1. slēdzas no vadītāja durvīm ? 2. slēdzas tikai no bagažnieka?
Slēdzot no bagāžnieka, slēdzas visas durvis arī. Neesmu mēģinājis no šofera durvīm slēgt un pārbaudīt, vai slēdzas arī bagāžnieks.
uteo, parlocijies vads locijuma vietaa, panem testeri, parauj tepkji nost pie lampas un izsvani vadus, pats redzesi.
pat varetu minet un likt 5ls uz resno/balto vadu
pat varetu minet un likt 5ls uz resno/balto vadu
...
uteo huļiš māni cilvēkus, es jau te sāku štukot, kā ellē tev verētu ar pulti bagāžnieks neslēgties, bet, ja slēdz ar atslēgu durvis, tad ar centralku aizslēdzas, a izrādās tu bagāžnieku slēdz ar to atslēgu un vēl prasi kur vaina
un rons, slēdzot ar atslēgu motoriņš ir tik daudz iesaistīts, ka viņš ir mehāniski savienots ar slēdzeni un aizslēdzot/atslēdzot tajā nostrādā slēdzis, kas padod signālu uz ZKE bloku
un rons, slēdzot ar atslēgu motoriņš ir tik daudz iesaistīts, ka viņš ir mehāniski savienots ar slēdzeni un aizslēdzot/atslēdzot tajā nostrādā slēdzis, kas padod signālu uz ZKE bloku
Seeingman, lasi divreiz ! MOTORĪTS NAV IESAISTĪTS. par stāvokļa devēju nav runa. Tu domā, ka es vakar vakarā no citas planētas ierados ? nesmīdini...
Saku uz 90% ka gaismas slēdzis, ja dimmeris un drošekļi neko nemaina. Man bija tas pats, nomainīju slēdzi, un viss uz urrāoscar rakstīja:Es nez, pašam gaismas slēdzim deg apgaismojums, biju mainījis lampņu gaismas slēdzim, moš kkas notika, bet nu čakarēties kā toreiz dabūju, lai slēdzi dabūtu atpakaļ, vairs negribētu!
bet parbaudiju un secinaju, ka strava no gaismas sledza atnak lidz dimmerim!
1. stāvokļa devējs bagāžnieka slēdzenei ir iekš motorīša korpusaRons rakstīja:Seeingman, lasi divreiz ! MOTORĪTS NAV IESAISTĪTS. par stāvokļa devēju nav runa. Tu domā, ka es vakar vakarā no citas planētas ierados ? nesmīdini...
2. pašu motrīti mehāniski kustina slēdzējs ar atslēgu, elektroniski, jā tas nav iesaistīts, mehāniski gan
Nu tad ja dimmeris un drošekļi strādā, tāpat kā gaismu slēdzis, mvisam jābūt ok Aizņemies no kāda gaismu slēdzi un noprovē, man arī ilgi šķita, ka tas nevar būt, jo pie dimmera strāva bija, taču pēc gaismas slēdža nomaiņas viss strādā uz urrāoscar rakstīja:bet parbaudiju un secinaju, ka strava no gaismas sledza atnak lidz dimmerim!
Ar tevi viss ir labi ? Tu tiešām domā, ka vīenīgais uz planētas esi redzējis e36 centrālo ?seeingman rakstīja:1. stāvokļa devējs bagāžnieka slēdzenei ir iekš motorīša korpusaRons rakstīja:Seeingman, lasi divreiz ! MOTORĪTS NAV IESAISTĪTS. par stāvokļa devēju nav runa. Tu domā, ka es vakar vakarā no citas planētas ierados ? nesmīdini...
2. pašu motrīti mehāniski kustina slēdzējs ar atslēgu, elektroniski, jā tas nav iesaistīts, mehāniski gan
Labāk beidz tukši vienreiz muldēt un oponēt man, bet ķeries pie lietas un izdari kko noderīgu.
how about no?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …