Miglas lukturu uzstādīšana
Sveiki biedri!
Nesen beidzot iegādājos miglasd lukturus, bet liekot iekšā, radās viens jautājums.
Kā lai pareizi ievieto rāmīti?
Vienā pusē viņš ir jāpieskrūvē, lai gan caurumiņi bamperī neatbilst rāmīša caurumiem (izņemot vienu, no diviem), tas vēl būtu sīkums, izurbtu.
Bet kur otrā pusē lai liek to izvirzīto plastmasas pipuku no rāmīša?
Man tādas aizdomas, ka tik ar bamperi kaut kas nav kārtībā, varbūt kļūdos.
Bampers parastais, oriģinālais.
Nesen beidzot iegādājos miglasd lukturus, bet liekot iekšā, radās viens jautājums.
Kā lai pareizi ievieto rāmīti?
Vienā pusē viņš ir jāpieskrūvē, lai gan caurumiņi bamperī neatbilst rāmīša caurumiem (izņemot vienu, no diviem), tas vēl būtu sīkums, izurbtu.
Bet kur otrā pusē lai liek to izvirzīto plastmasas pipuku no rāmīša?
Man tādas aizdomas, ka tik ar bamperi kaut kas nav kārtībā, varbūt kļūdos.
Bampers parastais, oriģinālais.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visiem miglas lukturiem, ko var nopirkt, nenāk komplektā viena detaļa, kas stiprinās pie bampera balkas, kurā iemaucas tā otra daļa rāmīša. Dabūsi to, brīvi ieliksi migliniekus
Super. Varu iedomāties, kāda viņa izskatās, gan jau skrūvējas klāt pie bampera. Un kur viņu varētu dabūt? Bimmershopā neatminos redzējis.
Tikai lietotu OEM. Šrotos u.t.t.
Gandrīz vai jāsaka, nejēdzība. Būs vien jàmeklē, vienreiz vajag tos migliniekus ielikt.
Paldies par info!
Paldies par info!
Varbūt, kāds var piedāvāt, tā saucamo, miglas rāmīša rāmīti?
Uzjautāju dažiem biedriem, nav.
Apmeklēju dažus šrotus, diži nekā nav, jo lielākai daļai purni izdauzīti un bez bamperiem.
Un tiem, kam vēl ir bamperi, aplausti, samaģelkas.
Sāku arī domāt par samaģelku.
Nopirkt kādu metāla stūrīti, izurbt caurumiņus attiecīgajās vietās, un pieskrūvēt.
Uzjautāju dažiem biedriem, nav.
Apmeklēju dažus šrotus, diži nekā nav, jo lielākai daļai purni izdauzīti un bez bamperiem.
Un tiem, kam vēl ir bamperi, aplausti, samaģelkas.
Sāku arī domāt par samaģelku.
Nopirkt kādu metāla stūrīti, izurbt caurumiņus attiecīgajās vietās, un pieskrūvēt.
sveikii, gribas zinat kadas bus sekas ja piemeram miglas lampas pieslgtu pie prieksejiem gabaritiem..
a kads ir ko tadu izmeginajis ?
sketzz rakstīja:a kads ir ko tadu izmeginajis ?
izdegs drošinātāji, vai kusīs vadi. oma likums.
Piekrītu Rons-es tā ar gribēju izdarīt savam auto,bet zinoš cilvēks šaja jomā mani nosauca pa debīlu un teica ka tā nosvilināšot visu mašīnu-tur ir jaliek kautkads relejs un savs drošinātājs!
Špaktele dara brīnumus...
nu skaidrs tad labak nemeginashu
ja man nebesītu, ka idioti brauc pa nakti ar tuvajiem + miglām, es ieliktu shēmu, kā pieslēgt miglas pie gabarītiem caur releju, bet tā es vismaz ceru, ka ja kaut releju izdomās, kā pieslēgt, tad arī varbūt sāks kko domāt...
priekšējie miglinieki jau tā nebesī kā aizmugurējie...
Piekrītu, ka štrunts par priekšējiem migliniekiem, ja ir tādi, kas dedzina aizmugurējos. Ja priekšējās gaismas ir korekti noregulētas, nekam nevajadzētu besīt, jo pēc likuma pa nakti var braukt gan ar miglām + tuvajām, vai vienkārši tuvajām, pa gaišo dienas daļu, gan tikai tuvajām, vai tikai miglām.
http://www.tvnet.lv/online_tv/25119-ka_ ... s_lukturus
Par to, vai miglinieku vadus var likt klāt gabarītiem, nu volti ir tie paši, strāvas stiprums šķiet ka arī, vienīgais vaininieks pretestība, bet to paštukojot var novērst.
Par to, vai miglinieku vadus var likt klāt gabarītiem, nu volti ir tie paši, strāvas stiprums šķiet ka arī, vienīgais vaininieks pretestība, bet to paštukojot var novērst.
tik daudz muļķību sarakstīt vienā teikumā pastudē Oma likumu.evaness2 rakstīja:
pretestība hujetestība...evaness2 rakstīja:Piekrītu, ka štrunts par priekšējiem migliniekiem, ja ir tādi, kas dedzina aizmugurējos. Ja priekšējās gaismas ir korekti noregulētas, nekam nevajadzētu besīt, jo pēc likuma pa nakti var braukt gan ar miglām + tuvajām, vai vienkārši tuvajām, pa gaišo dienas daļu, gan tikai tuvajām, vai tikai miglām.
gabarīti katra lampiņa ir 5w, miglas katra lampiņa ir 55w.
ja pievieno miglas pa brutālo pie gabarītu vadiem, to slodze palielinas no 5w uz 60w - 12x lielāka slodze, nu ko lai saka? strāvas stiprums šķiet vienāds
btw
181. Braucot priekšējos miglas lukturus atļauts iedegt:
181.1. nepietiekamas redzamības apstākļos - atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;
181.2. diennakts tumšajā laikā neapgaismotos ceļa posmos - kopā ar tuvās gaismas lukturiem.
Sveiciens visiem!
Kāds var ieteikt meistaru kurš varētu uzstādīt priekšējos miglas lukturus?
(panelī ir poga tikai priekš aizmugurējiem migliniekiem, nav pogas priekš priekšējiem)
Kāds var ieteikt meistaru kurš varētu uzstādīt priekšējos miglas lukturus?
(panelī ir poga tikai priekš aizmugurējiem migliniekiem, nav pogas priekš priekšējiem)
Un pēc paraksta izskatās, ka cilvēks vēl remontē elektrotehniku!Rons rakstīja:tik daudz muļķību sarakstīt vienā teikumā pastudē Oma likumu.evaness2 rakstīja:
d[-_-]b
kādi 55w kādi 5w ko tu tur murgo?:Dpilnīgs sūds.