Gabarītu pārvietošana uz pagriezienu!
Tātad ko ieteiktu jūs? kā lai pārvieto gabarītus uz pagriezienu lampu?
itkā viens variants varētu būt meklēt divkontaktu ligdzu ar divkontaktu spuldzi tik kur lai kaut ko tādu sameklē? vēl bija doma urbt pagriezienā caurumu un iemontēt kādu citu ligzdu ar spuldzīti?
ko jūs ieteiktu???
domāju ka tēma nav offtopicks, ja ir tad lai iet šinī topikā runa par gaismām...
itkā viens variants varētu būt meklēt divkontaktu ligdzu ar divkontaktu spuldzi tik kur lai kaut ko tādu sameklē? vēl bija doma urbt pagriezienā caurumu un iemontēt kādu citu ligzdu ar spuldzīti?
ko jūs ieteiktu???
domāju ka tēma nav offtopicks, ja ir tad lai iet šinī topikā runa par gaismām...
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
tieši tā tik kur lai to amerikāni atrod?Ruu rakstīja:Cik saprotu cilvēks grib uztaisīt tā saucamās amerikankas. Kā Tu domā samainot vadus, viņš pagriezienus rādīs? Cik zinu, tad ir iespēja nopirkt jau gatavus tos pagriezienus (vai es kaut ko jaucu?), bet nu ja pats taisa, tad domāju ka taisi vēl vienu caurumu ar lampačku iekšā.
esmu jau labu laiku meklējis bet pagaidām bez rezultāta...
tik traki es negribu tad jau arī var saslēgt lai pagriezieni ir tuvie un tuvie ir pagriezieni....uteo rakstīja:Es domāju uztaisīt tā, lai ieslēdzot pagriezienu degtu gabarīti, bet ieslēdzot gabarītus degtu pagriezieni Gudrs es neesmu tādā jomā, bet vismaz variet pasmieties
bet turam tēmu pie dzīvības lai varu atrisināt savu problēmu...
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Taadu fiichu te redzeeju paaris 5tiem bembjiem, izskatijaaas , varbuut taapec ka viniem bija elektronika chupaa un pagriezieni dega vislaik un stop gaismas mirgoja kaa pavaroti.EV5200 rakstīja:Tātad ko ieteiktu jūs? kā lai pārvieto gabarītus uz pagriezienu lampu?
ko jūs ieteiktu???
nezinu kā tā var sataisīt, bet ja normāli sataisa visu kā vaig, tad skats vienkārši ideāls ir, tā vismaz es domāju, bet katram savs...Archizlv rakstīja:Taadu fiichu te redzeeju paaris 5tiem bembjiem, izskatijaaas , varbuut taapec ka viniem bija elektronika chupaa un pagriezieni dega vislaik un stop gaismas mirgoja kaa pavaroti.EV5200 rakstīja:Tātad ko ieteiktu jūs? kā lai pārvieto gabarītus uz pagriezienu lampu?
ko jūs ieteiktu???
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Ieej realoem.com, izvēlies amerikāņu tirgum paredzēto tipu (e36) un pameklē divkontaktu spraudņus, bet ar to stāsts nebeigsies, jo tiem vēl vajadzēs pievilkt nepieciešamo strāvu klāt, t.i., mazāk par 12V.
Zinu, ka marux bija uztaisījis tādu variantu, tikai viņs salika diodes iekšā laikam, varu arī maldīties.
Zinu, ka marux bija uztaisījis tādu variantu, tikai viņs salika diodes iekšā laikam, varu arī maldīties.
Man bija pagriezienos iemontētas paneļa apgaismojuma lampiņas, kas pieslēgtas pie gabarītiem. Izskatījās apmēram šādi: Bet, ja grib visu "pa smuko", jāliek iekšā divkontaktu spuldze. Domāju, ka kkad atgriezīšos pie šī varianta - nenormāli patika, kā izskatījās...dogMa rakstīja: Zinu, ka marux bija uztaisījis tādu variantu, tikai viņs salika diodes iekšā laikam, varu arī maldīties.
Man tā ir un es daŗīju tā...
Aizgāju uz šrotu, nopirku no hondas bremžu lukturu ligzdu un ieliku sev.. Protams arī vadu pievienoju tur klāt. Kāpēc no hondas? Jo Hondas patrona ļoti labi der e36 pagriezienu lukturī. Un viss strādā kā vajag.. ieslēdz gabarītus deg pagriezieni, ieslēdz pagriezienu iedegās paagrieziens vēl spilgtāk.
Par šo to, protams, paldies lietotājam KeX
Aizgāju uz šrotu, nopirku no hondas bremžu lukturu ligzdu un ieliku sev.. Protams arī vadu pievienoju tur klāt. Kāpēc no hondas? Jo Hondas patrona ļoti labi der e36 pagriezienu lukturī. Un viss strādā kā vajag.. ieslēdz gabarītus deg pagriezieni, ieslēdz pagriezienu iedegās paagrieziens vēl spilgtāk.
ieliec bildi, vai video kā izskatās
Pastāsti vēl no kādas hondas ņēmi to brīnumu!eddioc rakstīja:Man tā ir un es daŗīju tā...
coupe 2.8
oi, to gan neatceros.. bet, paņem to pavarotu..pastaigā pa šrotēm un piemēri.. Atceros, ka tur no hondas tām patronām tur ar vīli vai nazi vajadzēja bik maliņu pielīdzināt, bet tas sīkums. Bet to maliņu nevajag galīgi līdzenu, jo tad neturēsies un būs jādomā kā nostiprināt.
Vēlāk nofočēšu.. :)
Vēlāk nofočēšu.. :)
+1Archizlv rakstīja:Nu nezinu, es palieku pie sava, izskataas ka autinam ir elektronika uz iiso sagaajusi Galiigi un pavisam nepatiik amerikaanu variants, tieshaam nesaprotu ko juus tur smuku esat saskatiijushi?