Kā pateikt, ka strādā apsildāmie spoguļi?
Nesen uzlikti apsildāmie spoguļu stikliņi, bet nevaru saprast, vai tie strādā..
Kā ātri un ērti pateikt, ka strādā?
Veci posti no bavariancar
ziņoja driver
Visas šīs opcijas ir pastāvīgas, spoguļu apsilde ir visu laiku (protams ja tāda vispār ir, ar to aptumšojamo spoguli tas pats.).
ziņoja uldisa
Tikai aizmirsi piemineet, ka spogulhu apsildes intensitaati nosaka aareejaas temperatuuras deveejs, t.b. vasaraa vismaz manam vinhi nestraadaa
ziņo driver:
Es domāju ka to jau puiki zin...
Īsti shēmas pētījis nēesmu, bet pievienojos tam, ka e36 tur viss ir po tupomu.
Vismaz man vienam no e36 ir spoguļu apsilde un nevienā no lūkām nav temp devējs (analogais pulkstens ).
Par tēmas jautājumu - pieliekot roku var just, ir pietiekoši silti, tik kārtīgi uzsilst tikai pēc kādām 3 min.
Vismaz man vienam no e36 ir spoguļu apsilde un nevienā no lūkām nav temp devējs (analogais pulkstens ).
Par tēmas jautājumu - pieliekot roku var just, ir pietiekoši silti, tik kārtīgi uzsilst tikai pēc kādām 3 min.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Noparko auto pēc iespējas vēsākā vietā, tad vienam stikliņam novieno vadus, otram atstāj. Turpinājumā uzsmidzini apmēram vienādu daudzumu ūdens uz abiem spoguļiem. Ja apsilde strādā, spogulis ar novienotajiem vadiem nožūs dāāāāudz lēnāk par silstošo. Elementāri, Mendelson! Pārbaude aizņems apmēram 10 minūtesdogMa rakstīja:Nesen uzlikti apsildāmie spoguļu stikliņi, bet nevaru saprast, vai tie strādā..
Un - jā, E36 apsilde strādā nepārtraukti, bez jebkādiem temperatūras dačikiem u.c. muļķībām
jautajums.man apsildes nav.ja noirkshu spogulus ar apsildi es vinus vareshu pieslegt,jo nak ziema un taa bus aktuala tema.
norauj spoguļa stikliņu un apskaties vai jau tev nav vajadzīgo vadu, jaunākajiem gadiem ir vadi ja arī nav apsildāmo stikliņu (nopērkam jaunus stiklus pa padsmit ls un viss gatavs)
Ja arī nav vadu, tad nav liela bēda - jāizjauc spogulis un jāpielodē 2 vadi klāt kontaktiem pie motoriņa - nekāda papildus pravotka iekš auto/durvīm etc nav vajadzīga, jo e36 apsilde strādā po tupomu - kad ieslēgta aizdedze
Ja arī nav vadu, tad nav liela bēda - jāizjauc spogulis un jāpielodē 2 vadi klāt kontaktiem pie motoriņa - nekāda papildus pravotka iekš auto/durvīm etc nav vajadzīga, jo e36 apsilde strādā po tupomu - kad ieslēgta aizdedze
.
Pēdējais labojis klimpis - 11 Jūn 2012, 14:07, kopā labots 1 reizi.
E36 tas ir pavisam primitīvs, t.i., apsilde. Tā ir pieslēgta pa taisno pie logu reg. motoriņa. Līdz ko pagriez aizdedzi, tā sāk apsildīt.