El.Lūka
Jau ierpeikš atvainojos, ja šāds posts pastāv - izskatiju visu sadaļu, bet neatradu.
Tātad ir problēma ar elektrisko lūkas mehānismu. Viss ok , itkā , ver vaļā un ciet BET nenofiksējas vietās kur vajadzētu. Respektīvi, es varu atvērt lūku vainu pilnībā vainu tikai ciet. Viens čalis teica, ka vajagod noregulēt mehāniosmu, bet nav ne jausmas kā to izdarīt. Ja kāds to varētu izskaidrot
Iemetīšu bildes kā tas mehanisms man izskatās. °
Bmw 318is 1994.
Tātad ir problēma ar elektrisko lūkas mehānismu. Viss ok , itkā , ver vaļā un ciet BET nenofiksējas vietās kur vajadzētu. Respektīvi, es varu atvērt lūku vainu pilnībā vainu tikai ciet. Viens čalis teica, ka vajagod noregulēt mehāniosmu, bet nav ne jausmas kā to izdarīt. Ja kāds to varētu izskaidrot
Iemetīšu bildes kā tas mehanisms man izskatās. °
Bmw 318is 1994.
Nesaprotu..
Tu nevari lūku pusē apturēt?
ja taa, tad izklausas ka kads pats vilcis electro luuku manualaas vietaa.
vai ari pogai kaukads gluks ka neatlaiz valjaa.
vai ari pogai kaukads gluks ka neatlaiz valjaa.
...
man ari bija luka manuala bet viss strada ok ,kaut vai elektribu nema no gaismas salona
<C> Way
Arī ņēmu strāvu no apgaismojuma un viss ir kārtībā...
visticamāk ka pogai kkāds gļuks...
visticamāk ka pogai kkāds gļuks...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Nu, apmēram tā..dogMa rakstīja:Nesaprotu..
Pamēģināšu nomainīt pogu, redzēs vai tad strāda.
Čau visiem! Man tāda problēma... kāds varētu pateikt, kur vaina, ka lūka un logi ir uz pastāvīga plusa? verās arī kad nav atslēga aizdedzē!
Tev bez aizdedzes vinja veras arii ja stundu jau taa izsleegta? Man kaadu laicinju peec aizdedzes izsleegshanas veel shancee,bet peec kaadaam piecaam minuuteem vai kkaa taa vairs nevar atveert ,aizveert ....
Jap, tikko pārbaudīju un viss strādā arī pēc 1h!
Pasēdi mašīnā ar ciet durvīm 15min, kad izņemta aizdedzes atslēga, neko nedarot. Tad nekas nestrādās.
Līdz ko tu attaisi durvis, auto "pamostas" un logus var virināt arī pie izņemtas atslēgas.
Līdz ko tu attaisi durvis, auto "pamostas" un logus var virināt arī pie izņemtas atslēgas.
Veilers tagad seezj 15 min nekustiigs
Kamēr auto nav "aizmidzis", logi, lūka u.t.t. strādās. Bet kustēties gan var, kamēr sēdi tās 15min
dogMa rakstīja: Kamēr auto nav "aizmidzis", logi, lūka u.t.t. strādās. Bet kustēties gan var, kamēr sēdi tās 15min
Ok, izprovēšu šito variantu un došu ziņu!
Tad nu tā... nosēdēju kādas 15min un nekas nemainījās!neizdziest pat salona apgaismojums! nevar pie vainas būt tas komforta bloks? jo man gļuko arī centralka. visu laiku slēdzot ciet veras uzreiz vaļā, bet aizslēdzas ar 9.reizi!un tā visu laiku! izzvanīja vadus kas bagažniekā un tur viss kārtībā! iesākās ar to, ka neslēdzās ārā salona apgaismojums aiztaisot durvis un tagad ir tik tālu jau! no kura gala ko meklēt? help!!!Veilers rakstīja:dogMa rakstīja: Kamēr auto nav "aizmidzis", logi, lūka u.t.t. strādās. Bet kustēties gan var, kamēr sēdi tās 15min
Ok, izprovēšu šito variantu un došu ziņu!
Paskaties slēdzenes pie stoikām. Ka tik nav sadilušas tās mazās podziņas (mikroslēdži). Pagaidām lieku uz to.
ok, pačekošu!
biju piemirsis atbildēt... jap, pie vainas bija mazā podziņa vadītaja durvīs! tagad sataisīts! paldies par info...
Ir tā ka biju izjaucis salonu,bet liekot kopā vairāk pēkšņi nestrādā luuka,kur meklēt vainu no kurienes iet ti vadi no luukas motoriņa?
P.S vadi nav mana stiprā puse.
P.S vadi nav mana stiprā puse.
Veči! Vajag palīdzību!
Tā tad = lūka ir kad strādā un ir kad nestrādā.Dabūju elektro motoriņu no ejošas lūkas. Apmainīju. Nekādas izmaiņas. Tad ievēroju kad strādā tad kad pogai apgaismojums deg. To var redzēt braucot pa ceļu (nedeg un pēc kāda brīdi iedegas un tad atkal nedeg). Cik saprotu kontakts kur zūd. Bet kur lai meklē vainu? Varbūt ir kāds relejs kur paslēpts, kurš būtu jāpārbauda? Man tumša bilde pa šo. Ja kādam ir kāds padoms būšu priecīgs izprovēt.
Tā tad = lūka ir kad strādā un ir kad nestrādā.Dabūju elektro motoriņu no ejošas lūkas. Apmainīju. Nekādas izmaiņas. Tad ievēroju kad strādā tad kad pogai apgaismojums deg. To var redzēt braucot pa ceļu (nedeg un pēc kāda brīdi iedegas un tad atkal nedeg). Cik saprotu kontakts kur zūd. Bet kur lai meklē vainu? Varbūt ir kāds relejs kur paslēpts, kurš būtu jāpārbauda? Man tumša bilde pa šo. Ja kādam ir kāds padoms būšu priecīgs izprovēt.
Šodien parakņājos pa to lūkas meh. Motoriņš strādā pieliekot pa taisno pie AKB, tā tad nenāk strāva. Bet īsti nav saprašanas no kuras vietas viņš saņem +. uz slēdzi 16 nr ir - un 5 ir +, to es atkodu. Bet kur tālāk man paskatīties?