Instrumentu panelis
Ir tāda lieta, ka manam, e36 coupe, instrumentu panelim ir tāds niķis ''restartēties''. Visi rādītāji nokrīt uz nullēm, un pēc 2 sek. atgriežas vietās. Varbūt kāds zin, kas par vainu. Lasiju bmwpowerā, vel kādam tā bija bijis, bet neviens nebija atbildējis.
Maini spidometru
un tālāk viss būs ok? Vienkārši ceru, ka vaina nav kkur dziļāk.
Tieši tāda pati vaina bija arī man, viss strādā, tad visas bultas nokrīt, pēc mirkļa atkal strādā. Kkur kontakti droši zuda, jo, ja pasita nedaudz pa pašu spido, kad tas atslēdzās, bultas lēkāja. Nomainīju spido un par problēmu esmu aizmirsis. Nu, tagad atcerējos.
man arī raustas instrumentu panelis,vai varbūt tas pie vainas kad kaut kas tur iet uz īso un lādē ārā aķīti?
un vai tas ka saliku netīšām otrādi uz aķīti vadus var sabojāt kaut ko?
un vai tas ka saliku netīšām otrādi uz aķīti vadus var sabojāt kaut ko?
izsleedzas arii kruiizs un logtiiriitaaji?
man nav kruīzene,,
Man arī šad tad visi mērītāji, braucot, nokrīt, un tūlīt atkal ir darbībā. Tā jau kuro gadu. Domāju, ka kaut kur kontakts zūd, jo nu mūsu ceļi ir tādi, kād ir, jo kas gan cits tos auto sajāj, ja ne ceļi un nesaimnieciskā valsts, pašvaldību darbība, jeb bezdarbība.
Taču, kamēr nav atrubījies pavisam, vai uz ilgāku laiku, tikmēr baigi neuztraucos, jo ir citas, lielākas problēmas, kad nosprāgs, nomainīšu, nav problēmu, un to pašu iesaku arī tēmas autoram.
Taču, kamēr nav atrubījies pavisam, vai uz ilgāku laiku, tikmēr baigi neuztraucos, jo ir citas, lielākas problēmas, kad nosprāgs, nomainīšu, nav problēmu, un to pašu iesaku arī tēmas autoram.
Loti bieza problema musejiem e36iem kad instrumentu panelim visi mērītāji, braucot, nokrīt, un tūlīt atkal ir darbībā. Nopirkt citu nav variant, jo parasti vini visi ar kosjakiem un ar milzigiem noskr. Tapec piedavaju izarstet jusejo .. PM.
Nereti bez spidometra braucu (bieži nestrādā). Vispār jau biku rēcīgi. :) Domāju, kontakts pie reduktora jāpatīra.... tad jau redzēs.
Jautājums tāds, kas varētu būt par vainu, ka nedeg spidometra paneļa apgaismojums, lampiņas visas veselas kā arī nedeg pečkas paneļa pagaismojums, bet viss pārējais apgaismojums salonā deg, nesaprotu kas par vainu!!
pirms pāris dienām viss stradāja, tad es lampas mainīju un tad tā notika.
pirms pāris dienām viss stradāja, tad es lampas mainīju un tad tā notika.
Gaidu kādas atbildes!
Kadas lampas tu mainiji, kad taa notika?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
nav ne jausmas, var but drosinatais beigts? kkas zamknulo, kad mainiji lampas
Drošinātājs
37.drošinātājs.
Pastāstiet lūdzu no var pārprogrammēt spidometram no jūdzēm uz km?
Droshinātāja kontakti bija apsūbējuši, tagad viss iet!bee-do rakstīja:37.drošinātājs.