BMW BAVARIA ELECTRONIC CD II
Sveiki draugi ,par cik mana BlackLove savulaik ir atvests no GERMANY un esmu vienīgais šī mīluļa īpašnieks @ LV, tad
cik saprotat ir viss orģināls, kā arī pati audio sistēma, cik esmu skatijies EBAY.COM šo magnetolu var pārdot par tīri pieklājīgu naudiņu, bet to negrasos darīt ! jo nav nekādu problēmu un kalpo labi viņš man ...
Problēma: Ir tā ka, skanot mašīnā kreisā puses visas tumbas gan aizmugurējā gan priekšējās skan skaļāk nekā labās puses tumbas, par to es klausoties un pārbaudot esmu pārliecinājies ( 100% )
Kas man liek domāt un tā arī gan jau ir, KA ŠIM MAĢIM IR REGULĀCIJA (balanca, skaņas ) lai skanētu optimāli pa vidu, lai abas puses vienādi skan , BET NEVARU ATRAST kur var noregulēt
GOOGLE izmeklējos, ārzemju forumus hmmmmm nevar atrast, varbūt kāds no jums var palīdzēt , ieteikt, atrast, vai kādam tā jau ir bijis .
Pladies! ..
cik saprotat ir viss orģināls, kā arī pati audio sistēma, cik esmu skatijies EBAY.COM šo magnetolu var pārdot par tīri pieklājīgu naudiņu, bet to negrasos darīt ! jo nav nekādu problēmu un kalpo labi viņš man ...
Problēma: Ir tā ka, skanot mašīnā kreisā puses visas tumbas gan aizmugurējā gan priekšējās skan skaļāk nekā labās puses tumbas, par to es klausoties un pārbaudot esmu pārliecinājies ( 100% )
Kas man liek domāt un tā arī gan jau ir, KA ŠIM MAĢIM IR REGULĀCIJA (balanca, skaņas ) lai skanētu optimāli pa vidu, lai abas puses vienādi skan , BET NEVARU ATRAST kur var noregulēt
GOOGLE izmeklējos, ārzemju forumus hmmmmm nevar atrast, varbūt kāds no jums var palīdzēt , ieteikt, atrast, vai kādam tā jau ir bijis .
Pladies! ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Drive - like you stole it BlackLove (BM)
Pirmo reizi redzu šādu maģi iekš E36
Esi visas iespējamās pogas izspaidījis?
Esi visas iespējamās pogas izspaidījis?
šitie oriģināli man liekas ka gāja uz E34.
Aha VISAS !
nevar nekur atrast pamācību - HVZ-
gan jau var kaut kā :)
pirmo reizi redzi pilni ārzemju forumi ar tādiem vecīt šitas vēl nekas, es tur tādus čaļiem redzēju stock magnetolas ka vispār uz dupša var apsēsties
nevar nekur atrast pamācību - HVZ-
gan jau var kaut kā :)
pirmo reizi redzi pilni ārzemju forumi ar tādiem vecīt šitas vēl nekas, es tur tādus čaļiem redzēju stock magnetolas ka vispār uz dupša var apsēsties
JĀ paldies tas apakšējais ir tuvu līdzīgs manam, tikai jā viņam ir regulējams balans, bet manam nē, bet nevarētu tā būt, bet atkal papētot neticu ka vācu gudrinieki īpaši noslēptu balansa pogu
Izmēģināju visus variantus nekā būs jalaiž pie spečukiem!!
Izmēģināju visus variantus nekā būs jalaiž pie spečukiem!!
a vismaz kautkaadu balansu atradi, kaut vai front / rear ?
Nop nekādu ne FRONT ne REAR
nu jā ja grozāmu nevar pavilk uz āru vai iespiest, tad ganjau, ka nav :)
Nu tur jau ta lieta, ne pavilkt, ne paspiest uz iekšu, karoči janem cits magņetolka !!
sitadu verki ar nekad dzive neesmu redzejis, no loti loti daudziem e36! taka vari uzskatit sevi par laimigo , bet nu turpmak ari pieversisu uzmanibu, ja jau saki ka liela tirgus vertiba, tad bus janem ciet
...
Kam tāds vajadzīgs, ja tikai "disketes" var klausīties? Pat viena dziesma neielien Ja, nu, vienīgi mobilā telefona melodijas samest
ka kam vajag, tici man, ebeya bus kads kurs panemtu par pieklajigu summinju
...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ieraksti googlē, blaupunkt calc
novelc kalkulātoru un klausies laimīgs.
novelc kalkulātoru un klausies laimīgs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Cilvēki vēl lieto kasešniekus?
piemet čendžeri un aidā
meginaji pogu pavilkt uz aru un pagriest.StreetCustom rakstīja:Sveiki draugi ,par cik mana BlackLove savulaik ir atvests no GERMANY un esmu vienīgais šī mīluļa īpašnieks @ LV, tad
Pladies! ..
orig. magim apgaismojumam kads atsevisks vads javieno jeb tapat caur stravas vadu iet?