Apgaismojums pie kājām
Vēlos savam autiņam apgaismojumu pie kājām. No kā var ņemt lampiņu "cokolus" un kur labāk un izdevīgāk slēgties klāt, lai tas viss strādātu?
Paņemt barošanu no aizdedzes, piemēram kur maģim ACC atnāk + caur atsevišķu slēdzīti izlaist, lai ja nu kas var arī atslēgt ja sagribās. Pielodēt vnk diožu lentes gabaliņu, 5cm būs pilnīgi pietiekoši. Varēs piemeklēt arī krāsas. Piestiprināt kur gribi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Bet vai atverot durvis vinjas iesleegsies?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
@325 BMW šķūnings ir tad, kad saliek zilo apgaismojumu, vēl jo vairāk ar "ultra sport" spīdīgajiem tepiķīšiem.
Savukārt, ja izmanto apgaismojumu oriģinālajā paneļa gaismas tonī, tad izskatās ļoti gaumīgi.
Piemēram: Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Savukārt, ja izmanto apgaismojumu oriģinālajā paneļa gaismas tonī, tad izskatās ļoti gaumīgi.
Piemēram: Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
BMW Motorsport International
A jēga? Tad jau vajag durvju apakšā likt lai spīd tur kur kāju spērsi kāpjot ārā.kompots rakstīja:Bet vai atverot durvis vinjas iesleegsies?
d[-_-]b
nesen ievilku sev, nekā sarežģīta, cokolus(lampas korpusus) ņēmu no sedana aizmugurējā sānu apgaismojuma. Pieslēdzos klāt pie centrālā apgaismojuma, vadus gar stoikām zemē un deg viss :)
325 BMW rakstīja:Paņemt barošanu no aizdedzes, piemēram kur maģim ACC atnāk + caur atsevišķu slēdzīti izlaist, lai ja nu kas var arī atslēgt ja sagribās. Pielodēt vnk diožu lentes gabaliņu, 5cm būs pilnīgi pietiekoši. Varēs piemeklēt arī krāsas. Piestiprināt kur gribi.
Paldies par centību, bet tas ko Tu šeit aprakstīji, tiešām ir šķūnings. Es biju domājis par OEM veidīgo kāju apgaismojumu, kurš nāk daudziem e36 jau no rūpnīcas.
sigais - paldies, tā arī es plānoju darīt, tik jāapskata no kā ņemt tos lampas korpusus.
Tad jau man arī ir šķūnings,jāuzraksta uz rūpnīcu,lai tā nedara
Nu gan nepiekritīšu, ja izņemot kā kko ar makgaivereni pietīt vairs neko nemācēt, tad jā... Pretējā gadījumā var sataisīt kārtīgi (gan tehniski gan vizuāli) arī pēc manis norādītā piemēra. Protams jautājums, kādu gribas rezultātu, lai spīd un ir prastiski ērti lietojams, vai atkal d%&īšana uz stock parvodkām utt, un tad kā apildus opcija lai arī spīd!
d[-_-]b
šrotos pameklē sedana aizmugures apšivkas stoikām, vai varbūt var ņemt no bardačoka lampas arī. bet tās no stoikām labi nofiksējas un turas, ja precīzi izgriežRuu rakstīja:325 BMW rakstīja:Paņemt barošanu no aizdedzes, piemēram kur maģim ACC atnāk + caur atsevišķu slēdzīti izlaist, lai ja nu kas var arī atslēgt ja sagribās. Pielodēt vnk diožu lentes gabaliņu, 5cm būs pilnīgi pietiekoši. Varēs piemeklēt arī krāsas. Piestiprināt kur gribi.
Paldies par centību, bet tas ko Tu šeit aprakstīji, tiešām ir šķūnings. Es biju domājis par OEM veidīgo kāju apgaismojumu, kurš nāk daudziem e36 jau no rūpnīcas.
sigais - paldies, tā arī es plānoju darīt, tik jāapskata no kā ņemt tos lampas korpusus.
oem lampas tādas pašas ir gan e46, gan e39, gan x5 tā ka problēmas atrast šrotos nebūs.
ja to lampu iepriekš nav bijis, tad sākumā ir wow, pēc laiciņa tiešām pierod un prasās kaut kas labāks, jo izgaismots ir pārāk mazs laukums, pie iekāpšanas naktī tas toč nelīdz.
ja to lampu iepriekš nav bijis, tad sākumā ir wow, pēc laiciņa tiešām pierod un prasās kaut kas labāks, jo izgaismots ir pārāk mazs laukums, pie iekāpšanas naktī tas toč nelīdz.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu ļoooti noderīga fīča būtu ielikt durvju apakšās lampačkas.
Lai nečakarēt pašu durvju bleķi, var ielikt durvju apšivku apakšā + zempaneļa apgaismojums vispār lux.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
BMW Motorsport International
1. variants - ņemt plusu no augšējās lampas, bet tad strādās tāpat kā salona lampiņa.Ruu rakstīja:325 BMW rakstīja:Paņemt barošanu no aizdedzes, piemēram kur maģim ACC atnāk + caur atsevišķu slēdzīti izlaist, lai ja nu kas var arī atslēgt ja sagribās. Pielodēt vnk diožu lentes gabaliņu, 5cm būs pilnīgi pietiekoši. Varēs piemeklēt arī krāsas. Piestiprināt kur gribi.
2. variants - aizvilkt vadu uz attiecīgo vietu, kur pluss parādās pie atvērtām durvīm (sarkans ar melnu vads, aiz bardačoka), līdz ar to strādās kā OEM variants, neatkarīgi no salona gaismas slēdža.
es nemtu cokolus no bagaznieka apgaismes lampas, tas ar labi fiksējas!Ruu rakstīja:Nu ļoooti noderīga fīča būtu ielikt durvju apakšās lampačkas.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
tieši tgd z-streets tirgo oem paneļa elementus ar apgaismojumu.dogMa rakstīja:1. variants - ņemt plusu no augšējās lampas, bet tad strādās tāpat kā salona lampiņa.Ruu rakstīja:325 BMW rakstīja:Paņemt barošanu no aizdedzes, piemēram kur maģim ACC atnāk + caur atsevišķu slēdzīti izlaist, lai ja nu kas var arī atslēgt ja sagribās. Pielodēt vnk diožu lentes gabaliņu, 5cm būs pilnīgi pietiekoši. Varēs piemeklēt arī krāsas. Piestiprināt kur gribi.
2. variants - aizvilkt vadu uz attiecīgo vietu, kur pluss parādās pie atvērtām durvīm (sarkans ar melnu vads, aiz bardačoka), līdz ar to strādās kā OEM variants, neatkarīgi no salona gaismas slēdža.
kā arī es ieteiktu,kā jau dogma minēja,vienot pēc oem shēmas. Vakar pusē būšu mājās,tad varēšu iemest vienu rar failu ar oem wiring shēmām,ja protams te jau nav tāds fails.
Edit šai forumā ir links uz tādu failu,tā kā nedublēšu.
coupe 2.8
Ok, būs jāizpēta. Paldies visiem par padomiem!