7pogu obc problēma
problēma tāda ka pazudis ekrāns kur rāda temperatūru. vispār neko nerāda virāk. pirms tam rādija -37 grādus. kopš brīza kad neko nerāda uz īsu brīdi atkal rādija k-kādu temperatūru, bet tagad atkal nekā.
varbūt kāds zin kas varētu būt par vainu?
varbūt kāds zin kas varētu būt par vainu?
Pamēģīni izraut OBC ārā un atvieno vadu uz pāris sec un atpakaļ visu savieno, man tas palīdzēja, kad vislaik rādīja -37°C
Pēdējais labojis pavljuks - 27 Nov 2013, 22:12, kopā labots 1 reizi.
1. temp devējs check DIY
varbūt stulbs jautājums, bet kā viņu dabūt laukā neko nesalaužot?pavljuks rakstīja:Pamēģīni izraut OBC ārā un atveno vadu uz pāris sec un atpakaļ visu savieno, man tas palīdzēja, kad vislaik rādīja -37°C
Kur kabatiņa augšā ir bedrīte, ielien mierīgi pirksts, bīdi ārā cik vari un tad no augšas mēģini kaut kā aizķert.. un velc ārā. Ņemās līdzīgi kā maģis ārā.
Ja neko nerāda, nomaini spuldzīti, būs atpakaļ -37C.
bloku izņēmu un izņēmu arī spuldzi. to spuldzi var nopirkt jebkurā autodaļu veikalā vai arī rīgā ir tikai daži veikali kuros meklēt?
Kāds nevarētu ielikt 7 pogu obc pieslēguma shēmu? Nekur googlē
Nevaru atrast.
Nevaru atrast.
paņem līdzi paraugu uz jebkuru auto bodi, nekas ekstra īpašs tur navm44b19 rakstīja:bloku izņēmu un izņēmu arī spuldzi. to spuldzi var nopirkt jebkurā autodaļu veikalā vai arī rīgā ir tikai daži veikali kuros meklēt?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
spuldzi nomainīju. tagad atliek uztaisīt pašam temperatūras sensoru..
Varbūt šeit kāds arī man var ar padomu palīdzēt, mans 7pogu obc kko gļuko, pogas deg, bet ne temperatūras ne pūlksteņa dačiks nestrādā. Liekot citu (ejošu) obc nekas nemainās. Varbūt kādam tā ir bijis un var sniegt kādu noderīgu padomu.
Tā kā man te ir daudzi palīdzējuši,tad tulit noskriešu lejā,un paskatīšos pareizos pinus priekš 7.pogu obc.Pēc 10.min ielikšu,kas un kāmikinsh36 rakstīja:Varbūt šeit kāds arī man var ar padomu palīdzēt, mans 7pogu obc kko gļuko, pogas deg, bet ne temperatūras ne pūlksteņa dačiks nestrādā. Liekot citu (ejošu) obc nekas nemainās. Varbūt kādam tā ir bijis un var sniegt kādu noderīgu padomu.
BRRRR,LAUKĀ DRAŅĶĪGS LAIKS,UN NO SNIEGA NE MIŅAS
Tad nu tā:
Te būs,kā pieslēgt 7.POGU OBC:
ŅEMAM 7.POGU OBC MELNO ŠTEKERI,UN IZĀRDAM VIŅU:
PIN NR.
18. (+) PATSTĀVĪGA STRĀVA
17. (-) MASA, MĪNUS
16. (+) PLUSS,KAD IESLĒDZ GABARĪTUS (IZGAISMO OBC POGAS)
14. (+) PLUSS,KAD PAGRIEŽ AIZDEDZES ATSLĒGU PIRMĀ UN OTRĀ POZĪCĪJĀ
12. iR PRIEKŠ ĀRAS TEMPERATŪRAS DAČIKA (OTRO VADU,KAS NĀK ĀRĀ NO TEMP.DAČIKA PIELIEKAM KAUTKUR PIE MASAS,MĪNUSA.PS. es viņu pielodēju pie pina nr 17.
11. IR PRIEKŠ VADA,KAS NĀK NO GONGA MELNĀ ŠTEKERA PINA NR.2 (DOMĀTS SKAŅAI,"DING",KAD ĀRA TEMPERATŪRA PAZEMINĀS NO +3 UN UZ LEJU)
10. IR PRIEKŠ VADA,KAS NĀK NO GONGA MELNĀ ŠTEKERA PINA NR.3 (DOMĀTS MEMO SKAŅAI "PIK,PIK,PIK")
NU MAN IR ŠITĀ VISS SAVIENOTS,UN VISS IET OK.TĀKĀ CERU,KA KĀDAM NODERĒS,JO PATS SĀKUMĀ LAUZĪJU GALVU PAR ŠO
Pēdējais labojis vairis.v - 10 Dec 2013, 14:23, kopā labots 1 reizi.
nezinu vai tas ir pašliktais vai orģinālais, nopirku jau ar tādu, bet iešu paskatītiues, moš palīdzēs tas ko tu ieteici.putns26 rakstīja:ja pats esi vienojis,tad nebūsi pareizi vadus salicis
Nestrādā 7 pogu obc laika pogas , pārējas ok, tik pedējās divas ! kāds varētu bū risinājums ?
gribeju uzprasit kaa izskatas tas GONG?
friters rakstīja:Nestrādā 7 pogu obc laika pogas , pārējas ok, tik pedējās divas ! kāds varētu bū risinājums ?