Nedeg bremžu uguņi???
Manam e36 325 96.gada pazuda abi bremzuguni un lampinas un drosinataja ir veseli..
Un kompis met ara sadu uzrakstu (see owners manual brake light circuit)??
Pielauju ka tas vareetu but sleedzis kas ir zem pedala, bet varbut kadam ir bijis lidzigi un var padalities ar info..?
Un kompis met ara sadu uzrakstu (see owners manual brake light circuit)??
Pielauju ka tas vareetu but sleedzis kas ir zem pedala, bet varbut kadam ir bijis lidzigi un var padalities ar info..?
gan jau pie vainas tas slēdzis...ļaguška nomaini un viss būs čikiniekā
Jap pie vainas bija tas sledzis (ligusk) nomainiju un vis aizgaja...
tad jau labi...
Es savam izjaucu to ļigušku un tur iekšā nekā nau 2 kontaktiņi un 2 tievas atsperītes, kas piespiež kontaktus , tās pastiepu garākas un šeptē kā jauna un nau jāmeklē cita jo tur nau kam salūzt.
Jautājums stulbs, bet kā lai to slēdzi civilizēti, nesalaužot izņem?
Ir aizdomas, ka ik pa laikam gļuko, jo gaismas deg, bet obc uzskata, ka nedeg.
Ir aizdomas, ka ik pa laikam gļuko, jo gaismas deg, bet obc uzskata, ka nedeg.
Viņš pagriežas kkādi 90 grādi pa labi, vai pa kreisi (neatceros) un tad velkas ārā.!
jauns ari vins neko nemaksaa es samaksaju par vinu 4.85 ja nemaldos...
bet vini nak divi veidi viens ar diviem kontaktiem un viens ar cetriem...
veikala man pec papiriem iedeva ar diviem un izradijas ka man ar cetriem kontaktiem...
bet vini nak divi veidi viens ar diviem kontaktiem un viens ar cetriem...
veikala man pec papiriem iedeva ar diviem un izradijas ka man ar cetriem kontaktiem...
Kā to ļagušku sauc normālā valodā, lai varu atrast jaunu tādu? Varbūt jau uzreiz var kādu detaļu veikalu vai linku pateikt.
Man arī problēma ar to Brake Light Circuit / See Owners Manual, bet bremžu lampas deg. Kaitina, ka visu laiku OBC tas paziņojums mirgo.
Man arī problēma ar to Brake Light Circuit / See Owners Manual, bet bremžu lampas deg. Kaitina, ka visu laiku OBC tas paziņojums mirgo.
bremžu signāla slēdzis
http://igrosauto.lv/Search/Search.aspx? ... 103=100010
http://igrosauto.lv/Search/Search.aspx? ... 103=100010
Nedeg 1 bremžuguns. Otraja puse viss kartiba. Pie viena štekera nemaz nepienak elektriba. Vakar viss vel bija kartiba. kur meklet vainu ? vai ari var no otra štekera aizvilkt vadu un pieslegt pie ta?
man bija taspats - problema bija tajā kad vnk bija nodegusi tā shema lampai. vai nu velc no otras lampas vadus un kko samuhļī vai maini lampu. bet no sakuma pameģini lai kāds aizdod lampu un ieliec iekšā.
rus90 rakstīja:Nedeg 1 bremžuguns. Otraja puse viss kartiba. Pie viena štekera nemaz nepienak elektriba. Vakar viss vel bija kartiba. kur meklet vainu ? vai ari var no otra štekera aizvilkt vadu un pieslegt pie ta?
Vadu nevelc, labāk centeis ATRISINĀT problēmu, iespējamie risinājumi ir - Drošinātājs izsists (no pieredzes, vienmēr pārbaudi pirms sāc darbu ), apskaties vai lampas plate nav apsūbējusi, tikai uzmanīgi neplauz nesačakarē plat, var arī apskatīties pašu lampiņu, tas tā sākumam, ja ar to neatrisinas problēma tad jau sāc nedaudz gruzīties, jo risinājums būs jāmeklē kkur vados pa visu mašīnurus90 rakstīja:Nedeg 1 bremžuguns. Otraja puse viss kartiba. Pie viena štekera nemaz nepienak elektriba. Vakar viss vel bija kartiba. kur meklet vainu ? vai ari var no otra štekera aizvilkt vadu un pieslegt pie ta?
Dir*anu atlikt!
pati lampa un lampas shema ir vesela. pie pasha shtekera nepienak elektriba. ja butu drosinatajs beigts tad vaitad otra degtu?
Ja nemaldos un varētu būt, ka es maldos, bet abām pusēm bija atsevišķi, atceros, ka pats nočakarējos pusnakti pie čoma un beigās drošinātājs beigtsrus90 rakstīja:pati lampa un lampas shema ir vesela. pie pasha shtekera nepienak elektriba. ja butu drosinatajs beigts tad vaitad otra degtu?
Dir*anu atlikt!
Ok tad rit vajadzes drošinatajus parbauditKiko rakstīja:Ja nemaldos un varētu būt, ka es maldos, bet abām pusēm bija atsevišķi, atceros, ka pats nočakarējos pusnakti pie čoma un beigās drošinātājs beigtsrus90 rakstīja:pati lampa un lampas shema ir vesela. pie pasha shtekera nepienak elektriba. ja butu drosinatajs beigts tad vaitad otra degtu?
Zinu ka gabaritiem katrai lampai savs bija tad jau laikam ari bremzei .
Ja pie štekera pienāk elektrība, skaties, vai cokola ķepiņas aizsniedz plates kontaktus.
Shodien paraadiijaas liidziga probleema. Bet man bremzhu gaismas deg vislaik.
Probleema arii var buut tajas sledzii ?
Probleema arii var buut tajas sledzii ?