Aizdedze.
Lieta tāda, ka ir reizes, ka nevar iedarbināt auto - respektīvi sajūta, ka aizdedzes atslēga griežas bez pretestības, vienk uz apli. Un tad paļurkājot atslēgu(izņemot, pagrozot) aizķeras un var iedarbināt. Nezināju, gan kurā tēmā šito likt, jo, manuprāt, tas ir mehānisks bojājums, bet nu tomēr nedaudz arī elektronika.
Ir kāds ar ko tādu saskāries? Ir iespēja izjaucot aizdedzi ko mehāniski salabot, lai tā nav, vai nekas nav labojams un jāpērk jauna aizdedzes atslēga?
Idejas?
Varbūt varētu būt atslēgas vaina - nodilums, kas salocīts?
Ir kāds ar ko tādu saskāries? Ir iespēja izjaucot aizdedzi ko mehāniski salabot, lai tā nav, vai nekas nav labojams un jāpērk jauna aizdedzes atslēga?
Idejas?
Varbūt varētu būt atslēgas vaina - nodilums, kas salocīts?
Tu jau ar aci vari pateikt kāda ir atslēga - nodilusi vai ieliekta, vai sazin kāda, ja tāda nav, tad vaina ir pašā mehānismā un tas ir izdilis un jāmaina !
visticamākais pats atslēgas mehānisms - serdene izdilusi, salīdzinoši bieža parādība, ka tieši tur ir problēma...
Nu skaidrs. Tāds jau bija viens no variantiem. :) Mēģināšu kaut kur sazīmēt serdeni. Viņa, protams, ar visu atslēgu noteikti jāņem, ne tā? Un par cik ērikiem +/- tādu var dabūt?
Joprojām par aizdedzi.
Samainīju slēdzeni, taču man abas atslēgas ar iebūvētajiem imobilaizeriem. Kā var pieprogrammēt jauno atslēgu imobilaizera kompim? Ir kāds veids? Skatījos youtube, bet tur tikai pogu un aizdedzes kombinācijas, kuras man nenostrādāja. Samainīts tika viss mehānisms, kā panākt, lai strādā?
Samainīju slēdzeni, taču man abas atslēgas ar iebūvētajiem imobilaizeriem. Kā var pieprogrammēt jauno atslēgu imobilaizera kompim? Ir kāds veids? Skatījos youtube, bet tur tikai pogu un aizdedzes kombinācijas, kuras man nenostrādāja. Samainīts tika viss mehānisms, kā panākt, lai strādā?
Manuprāt var apmainsīt 4ipu kas dod signalu ews no vecās atslēgas uz jauno bet pats neesmu to darījis.
Ne visus čipus var pieprogrammēt, un tāpat tas jādara caur kompi.
Kāpēc no vecās atslēgas čipu nepārliec?
Kāpēc no vecās atslēgas čipu nepārliec?
Pašām atslēgām iekšējo čipu samainīt, respektīvi, izjaukt atslēgas un pārlikt no vienas otrā? Čipi fiziski visām ir vienādi pēc izmēriem? Vienk jaunajai aizdedzei savādāka atslēga.
Čipi fiziski visi vienādi, tikai katrai atslēgai cits novietojums. Tā kā jauc ārā atslēgas un samaini čipus (no vecās atslēgas ieliec jaunajā).
Ar to tikts skaidrībā un imobilaizers darbojas. :) Paldies par ieteikumiem.
Tālāk ir nākamā problēma. Atslēgu nevar izvilkt no aizdedzes. No paneļa puses slēdzenes korpusam ir caurums, kurā piespiežot tādu kā mēlīti, atslēgu var izvilkt. Vecajai slēdzenei šāda cauruma nav. Uzliktajai slēdzenei tam caurumam ir arī vītne, apmēram 10mm skrūvei - mans pieņēmums ir tāds, ka trūkst kāda skrūvējama detaļa vai mehānisms, kas notur to mēlīti vietā, lai atslēgu varētu izvilkt.
Kāds saskāries ar ko tādu? Idejas? attēlā atzīmēta vieta, kurā ir caurums uzliktajai slēdzenei. Skats no paneļa puses.
Tālāk ir nākamā problēma. Atslēgu nevar izvilkt no aizdedzes. No paneļa puses slēdzenes korpusam ir caurums, kurā piespiežot tādu kā mēlīti, atslēgu var izvilkt. Vecajai slēdzenei šāda cauruma nav. Uzliktajai slēdzenei tam caurumam ir arī vītne, apmēram 10mm skrūvei - mans pieņēmums ir tāds, ka trūkst kāda skrūvējama detaļa vai mehānisms, kas notur to mēlīti vietā, lai atslēgu varētu izvilkt.
Kāds saskāries ar ko tādu? Idejas? attēlā atzīmēta vieta, kurā ir caurums uzliktajai slēdzenei. Skats no paneļa puses.
Mēģināju ieskrūvēt 10mm skrūvi, skrūvējas labi(bez lielas piepūles), bet kad ieskrūvē, par nepievelkot skrūve piespiež visu to mehānismu un atslēgu praktiski vispār nevar pagriezt, tātad ir kāds mehānisms, kas neļauj to izdarīt.
Idejas?
Idejas?
Up! Joprojām neatrodu detaļu, kurai tur vajadzētu būt. Arī realOEM.com skatījos - nelīdzēja.
Kāds ir ar ko tādu saskāries?
Kāds ir ar ko tādu saskāries?
Labdien, man ir radusies diezgan līdzīga situācija tikai atslēga negriežas vispār, pa kreisi var apgriezt veselu apli, bet, lai iedarbinātu auto atslēgu vispār nevar pagriezt. Kkā ilgi mēģinot beigās sanāca, bet atbraucot mājās noslāpējot un mēģinot vēlreiz notiek tieši tas pats. Attiecīgi pie vainas varētu būt tas pats slēdzenes mehānisms, vai arī kkas cits?
Un protams tas m visam bija jānotiek tieši pirms svētkiem, nevis 2 dienas atpakaļ, kad biju pie Siikaa citas lietas taisīt.
Un protams tas m visam bija jānotiek tieši pirms svētkiem, nevis 2 dienas atpakaļ, kad biju pie Siikaa citas lietas taisīt.
Well, it's not going to drift itself!
Man ir izveidojusies līdzīga situācija.
Šobrīd ir izbeigusies aizdedzes slēdzene. Lai mašīnu dabūtu braucamu, nācās nedaudz atjaukt visu vaļā, kā arī izurbt stūri bloķējošo mehānismu.
Turpinājumā plānoju aizdedzi izveidot ar slēdža un pogas mehānismu.
Vai ir kāds būtisks arguments - kāpēc to nedarīt?
Un galvenais - kur varu atrast pogu un slēdzi aizdedzei? - zinu, ka Tuningparts.lv var ko tādu atrast, bet varbūt ir vēl kādas alternatīvas, lai būtu starp ko izvēlēties?
Šobrīd ir izbeigusies aizdedzes slēdzene. Lai mašīnu dabūtu braucamu, nācās nedaudz atjaukt visu vaļā, kā arī izurbt stūri bloķējošo mehānismu.
Turpinājumā plānoju aizdedzi izveidot ar slēdža un pogas mehānismu.
Vai ir kāds būtisks arguments - kāpēc to nedarīt?
Un galvenais - kur varu atrast pogu un slēdzi aizdedzei? - zinu, ka Tuningparts.lv var ko tādu atrast, bet varbūt ir vēl kādas alternatīvas, lai būtu starp ko izvēlēties?
Paskaties ''Latgalītē'' https://foursquare.com/v/latgalīte/4ba6 ... 20e23139e3 strādā laikam līdz 16.00. Vēl ir argus.lv un un ebay
Diezgan interesanti ir tas, ka vēl nepaspējot mašīnu aizdzīt līdz kādam servisam šī problēma ir pazudusi, un atkal aizdedzes slēdzene darbojas tieši tā kā vajag. Patiešām grūti saprast, kas tur varētu būt par vainu, kas pati no sevis saremontējas
Well, it's not going to drift itself!
man aizdedzes mehānisms visp''ar ir noķīlējis, pagriest līdz lampiņām var, a starteri nevar palaist, kkur ieķeras atslēga. Jautājums ir kā var pielaist bez atslēgas, jo kkā uz šrotu ir jātiek:D
Nonnem kontaktgrupu, kur pienaak visi vadi ,un pa vidu var ielikt skruuvgriezni un palaidiisi.
ok, jānoskrien lejā pamēģināt, moš izdosies :)
Un, ja Tev ir EWS, tad neaizmirsti ielikt atslēgu aizdedzē. Savādāk nepielaidīsi, tāpat.