Instrumentu panelis & spidometrs
Varbūt kāds vēl bez manis būs saskāries ar problēmu, ka instrumentu paneļa displejam nedeg puse no cipariem vai rāda ķeburus.
Tad nu uzgāju risinājumu un pats to arī pārbaudīju : strādā
http://www.bmwe36blog.com/2008/08/28/fi ... r-lcd-diy/
Tad nu uzgāju risinājumu un pats to arī pārbaudīju : strādā
http://www.bmwe36blog.com/2008/08/28/fi ... r-lcd-diy/
taa veel nav gadiijis, man tik ceerinji leekaajushi.. pagaidaam tikai bendziins leekaa :D slinkums mekleet nekontaktu :)
bet vareeji iisumaa uzmest vainas iemseslu, tiem kam slinkums citaas valodaas lasiit.
bet vareeji iisumaa uzmest vainas iemseslu, tiem kam slinkums citaas valodaas lasiit.
tava gadijuma vienozimigi vaina bus baka, pludinja kontakta, kas nak kopa ar sukniti!!! ar bija tas pats, bet pec suknja mainjas ar visu to pludinju, izarstejaas
...
nee zinu ka nebuus :P jo uzsaujot pa paneli nostaajas normaali :)
nupat sev to pashu sataisiju.. jaizjauc paneliiti un tur benzina dachikam ir 3 kajinjas, kas "ieduras" panelja otrajaa kopusa daljaa... respektivi tos caurumus, kuros ieduras es mazliet sashaurinaju, lai labaks kontakts un man tagad viss stradaa perfekti...Agris rakstīja:nee zinu ka nebuus :P jo uzsaujot pa paneli nostaajas normaali :)
Kas tieši instrumentu panelī atbild par "pīkstēšanu", kad nav izslēgtas lampas? Vai pareizi saprotu, ka tā ir kāda lampiņa, kas ir ieskrūvēta intrumentu panelī, kura padod signālu.
AKTUĀLI
AKTUĀLI
man tāda pati problēma būs jāpamēģina
Kāds zin tad to nepīkstēšanu?
Jo izgāju visas lampiņas ar testeru un viss ok, tad vaina nav tajā.
Kur varētu būt?
Jo izgāju visas lampiņas ar testeru un viss ok, tad vaina nav tajā.
Kur varētu būt?
ielīdīšu te
man tāda problēma, nezinu vai to var saukt par prblēmu
šodien bākas lampinja atkal iedegās, kā jau bieži
ielēju pa 30ls nestē benzīnu un tgd pilna bāka, kpc tā?
vrb pieradis ka visu laiku stāv uz 15 vai zem, un tgd ielejot vairāk kkas sagļukojās?
nav kādam tā gadījies?
ceru ka neste nobruka
man tāda problēma, nezinu vai to var saukt par prblēmu
šodien bākas lampinja atkal iedegās, kā jau bieži
ielēju pa 30ls nestē benzīnu un tgd pilna bāka, kpc tā?
vrb pieradis ka visu laiku stāv uz 15 vai zem, un tgd ielejot vairāk kkas sagļukojās?
nav kādam tā gadījies?
ceru ka neste nobruka
man ir neliela problēma ar instrumentu paneli, nerāda spidometrs, un nerāda nobraukumu, auto noskrējienu rāda, kā arī nerāda konkrēto degvielas patēriņu, tahometrs rāda, un pieļauju domu ka benzīna dačiks arī nerāda kā vajag.
parbaudīju drošinātājus, tur vis vietā, ko iesākt, mainīt visu instrumentu paneli??
vnk tikko nopirku e36, un defekts ar paneli nāca komplektā
parbaudīju drošinātājus, tur vis vietā, ko iesākt, mainīt visu instrumentu paneli??
vnk tikko nopirku e36, un defekts ar paneli nāca komplektā
Paprasi priekšniecei, lai salabo ..
Man pie vainas bija spidometra trosīte, tikai man nav ..
Man pie vainas bija spidometra trosīte, tikai man nav ..
Nu ja nopietni?
Ideāli būtu iemest no kāda priborus un notestēt. Ja nestrādā jāskatās kas ar vadiem vai vienkārši štekaros pie instrumentu paneļa nekontakts.Pamēģini pavilkt ārā un pakustināt štepseļus.
Manaa gadijumaa nomainot instrumenta paneli, probleemu atrisinaaju. Nekaada vadu kustinaashan vai bakstiishana nepaliidzeeja. Var meeginaat no kaada aiznemties to paneli un skatiities, kas notiek vai visi instrumenti pareizi raada.
nu ok, paldies par info, būs japer instrumentu panelis, tulbi būtu ja nomainot problēma paliktu tā pati, itka jau no stāvēšanas vien apsūbēt kkas varētu, nu ok ņemšu nost skatīsos
jaa, vai ari vienkarsi trukst lampinja!
tur tak ir apsimejumi kas ko nozime.
vienkarsi pavec vinas ara un apsties
tur tak ir apsimejumi kas ko nozime.
vienkarsi pavec vinas ara un apsties
...
OK rit paskatīšos, kad nopirksu nestrādāja biku kaitina. Vienīgi tas ka stūre jāņem nost kurai aizmugurē vel ir 2 skrūves.
es kkur dzirdēju no tantēm,ka varot izņemt to pribambasu bez stūres noņemšanas,ka vajag tik stūri ar kāju atvilkt nost! bet ja nopietni,toč kko tādu biju kkur lasījis,ka varot izmānīt ārā!
coupe 2.8